0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından
Kizlar nasilsiniz ? Hepimiz ayniyiz buyuk ihtimalle. Maraş depreminin ikincisi ankaraya da vurdu maalesef binamizda catlaklar vardi eve girmiyoduk ilk gunun gecesi ekipler gelip ornek aldi binadan dün aradilar binada herhangi bir sorun yokmuş cok sukur. 

O depremden sonra ilk kez evime dün akşam girdim eşimle beraber. Kedimin mamasi bitmişti bizim kiyafetlerimiz bitmişti eşim bugün akşam deprem bolgesine gidecek ona kiyafet almak için girdik. Girmez olaydim ayakkabiliğin kapaklari acilmiş kedimin mama kutusu devrilmiş oğlumun oyuncak kutusu koltuğun ustundeydi o devrilmiş. Girer girmez ağladim zaten. Ben ankarada bu halde olduysam ordaki insanlar ne halde kim bilir. 

Hizlica eşyalari toplamaya calisiyorduk eşim çamasirliği çekti birden guclu bi ses cikti ve parke titredi. Hatirladiğim tek şey dizlerimin ustune cokup ellerimle kulağimi kapatip allahim nolur dediğim. Sonrasinda eşim beni kucaklayip aşşaği indirmiş zaten. 

Maraştaki ikinci deprem ankaraya 4-5 arasi yansidi buyuk ihtimalle ama ben 4. Kattayim en ust katta ve binamiz en az 30 yillik eski bir bina ben bunun azizliğine uğradim. En ust katlar daha fazla hissediyormuş depremi cunku anneannemgil giriş katta ben aglayarak oraya gitmeyene kadar haberleri bile yoktu hissetmemişler. 

Ben bir daha eve nasil giricem nasil tek basima kalicam ya cocuğuma yetemezssem ya onu koruyamazssam. Kimse benim o evde 2 dakika icinde neler yaşadiğimi bilmiyor. Ben ilk kez ogluma vurdum ellerim kirilsaydi keşke yapmasaydim ama yaptim ev sallanirken ben namaza hazirlaniyodum baktim ev sallaniyor hemen oglumu altima alip kanepenin yanina coktum oglumun ustune kapaklandim oda durmadi bende o anlik panikle ilk kez sus artik dur artik diyerek vurdum bir yerine. Sarsinti yavasladiktan sonra annemi ariyorum hat dusmuyo babami ariyorum dusmuyo eşimi ariyorum dusmuyo kafayi yedim. Hatta burdan bi arkadaşima ses atmişim o an aileme ulasamiyorum diye. O ses kaydini dinledikçe boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Hatta yani neden atmisim diyorum acaba o an aklima ne geldi de attim kadin isvecte beni mi kurtaracak gelip ? 

Bagirs bağira ağlayasim var gercekten ama korkumdan değil. Elimden hic birsey gelmiyor kac gundur hic uyumadim agzima toplasaniz iki lokma birseyler sürdüm midem almiyo sadece sigara iciyorum. Kucuklukten belli panik atak anksiyete tedavisi goruyorum ilaclarimi birakmistim o gün tekrar basladim yoksa kafayi yerdim. 

Allahım sen biz aciz kullarina merhamet et yarabbim sana sığındık sana güvendik. 

1 cevap

0 oy
(7,971 puan) tarafından
Çok zor bir durumun içindeyiz Allah'ım birdaha yaşatmasin çok korkutucu ve üzücü.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 431 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,159 göst.
+1 oy
5 cevap 118 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifguio (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 70 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (604 puan) tarafından soruldu

380,313 soru

11,386,759 cevap

34,887 kullanıcı

...