0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde (663 puan) tarafından

Niye sevgili olmayasınız yahu, sevgili sevilen, aşık olunan demek. TDK sözlüğünüz de mi yok :) Gayet de sevgilisiniz, flört değilsiniz. Karıştırmayın :)

Ha ama 14 Şubat bence de kutlanmamalı, herkesin herkesle kutladığı bir gün. Kutlamaya değmez bence :) Size özel günler kutlamaya değer.

48 Cevaplar

0 oy
(985 puan) tarafından
Benim esim dogum gunleri ve evlilik donumumuzu kutlar ama yilbasidir sevgililer gunudur umrunda bile olmaz kutlamaya deger gormuyo eh kadin tarafi biraz daha yumusak ben azcik istiyorum ama sartta degil bunlar pazarlama stratejisi farkindayiz 
-Reklam-
0 oy
(599 puan) tarafından
Aman bacım çocukların derdi evin derdi bugün ne pişirsem derdinden sevgililer gününü düşünmeye fırsat mı kalıyor adam Benim adam yani ha sevgililer günü ha kadınlar günü ne farkeder :):):):)
0 oy
(982 puan) tarafından
Cnm biz  evliyiz ama eşim özel günleri onemsedigim için oda önemsiyor bakalım supriz yapar bogle gunlerde bende bir hediye düşünüyorum o supriz yapar uyandığımda masada yada yatağımın baş ucunda bulurum güller içinde yatağımı dolatir güller olsa ama kış ayındayız ❤️❤️❤️
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Benim doğum  günün 12 şubat eşimin 11 şubat bu sene benim doğum günümü kutlucaz sevgiler günü kutlamıyoruz biz bu arada pasta iyemicem 
0 oy
(11,217 puan) tarafından
 Amerikan geleneğinden türetilebilir, ancak kökenleri, Orta Çağ'da Fransa ve İngiltere'de Aziz Valentine etrafında ortaya çıkan geleneklere ve kökleri antik çağa dayanan bir bahar festivaline sahiptir.[1]  14 Şubat, Aziz Sevgililer Günü ve Gündönümü Günü olarak da bilinir. ( Vikipedia) 

Bende kutlamiorum tipki yilbasi adi altinda devsirilmis bir gavur bayrami oldugu icin. Yukarda da yazdigi gibi rahipler gunu.
0 oy
(971 puan) tarafından
Geleneklerimizde yeri olmayan Bi gün ayrıca sevgili hayatı da İslama uygun değil bu yüzden benim için 14 şubatın Bi kıymeti özel Bi anlamı yok. 
0 oy
(11,503 puan) tarafından

Evlilikle yili ve doğum günüm aynı yılda 2 kutlama oluyordu şimdi bide anne baba günü olur galiba o da kutlama denmez bahaneyle belki bi küçük pasta yeter  :)

0 oy
(1,824 puan) tarafından
Kutlama demeyelim de bir çiçek de almasın mı yahu :) alır inşallah çokça amin 
0 oy
(13,209 puan) tarafından

Biz hala sevgilim deriz bizbirimize ♥️:) ama takışma yol dönümü ve doğum günlerini kutlarız :)

0 oy
(280 puan) tarafından
Bize her gun 14 subat sagolsun cicegimi bocegimi alir. O gun bi ekstra hatirlayip ben biraz yemege ozenirim, o biraz fazladan sarılır. Guzeldir boyle seyler ya 
0 oy
(13,900 puan) tarafından

Canım zaten doğum günleri,evlilik yıldönümü var onlar yetiyor :D

0 oy
(349 puan) tarafından

Biz 14 şubatda hediyye almıyoruz vallahi karşilikli olarak diyorum hediyyeye verecek paraya gidib gezib tozalim 1 gün gecirelim. Öylede yapiyoruz hafizamizda kalacak bir gün geçiriyoruz. Ne gerek var hediyyeleşmeye:ermm:

0 oy
(656 puan) tarafından
Biz evliyiz sevgili değiliz diyen kocayı bosayip tekrar sevgili olsam abartmış olur muyum 
0 oy
tarafından
Bizim hediyemiz şuan koynumda yatıyor en büyük hediye o bize başkasını istemem
0 oy
tarafından
Benimki diyor ne istiyon ne alim :) çünkü ben daha çok ihtiyacım olan şeyi alman daha iyi diyorum 

Bazen istemiyorum da çünkü ❤️
0 oy
tarafından
Her özel günü kutlariz
0 oy
tarafından

Sıkıyorsa kutlamasin evlilik yıl dönümümüz o zaman :D

0 oy
(1,944 puan) tarafından
Biz butün ozel günleri kutluyoruz:) tabiki normal bir zamanda da bazi ozel hediyeler,ozel anlar yaratiriz birbirimize ama belli gunler bahane oluyor işte ne guzel. severim yani bütun ozel gunleri:)))
0 oy
(230 puan) tarafından
Biz de kutlamıyoruz nisanliyken bile kutlamadi malesef değer sıfır doğum günü evlilik yıldönümü hiçbirsey kutlmaz bu da bana değer vermediginj gösteriyor 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
İsterse kutlamasin garantiye almak için evlenme yıl dönümü yaptım o günü kiz ben:) o korku öle unutamiyor sonucta unutursa iki şeyden azar yer :)

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 281 göst.
0 oy
6 cevap 720 göst.
0 oy
61 cevap 1,084 göst.
0 oy
69 cevap 651 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

382,954 soru

11,462,911 cevap

35,054 kullanıcı

...