0 oy
806 göst.
Aile kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar yine ben:) bi konu cok canımı sıktı sizle paylasmak istedim. Benim kayınvalidemi bilen bilir zalim birisi. Bir bucuk senedir evliyim bu süre zarfında yaşattıklarından saçlarımdaki beyazları size sayamam. Konu şu benim kayınbabamın ilk evliliğinden bi kızı var. Kızının velayeti kendisindeyken kayınvalidemle evlenmiş, kayınvalidem bu kızı yani görümcemi 3 yasından 16 yasına kadar dövmüs. Bu görümcem de dayaklardan bıkıp 16 yasında baska sehire annesine kacmıs. Aileden bi tek esim ablasıyla görüsüyo. 19 sene boyunca kayınvalidem kayınababama kızını yasaklamıs aramicaksın görmiceksin diye döve döve şutlamış adamın kızını bi de üstüne yasak koymuş. Adam da bunun gazabından bıkıp kızından vazgecmis zaten kactı diye kırgınmıs. Esim her zaman annelerimiz farklı da olsa o benim öz ablam der. Ve bu ablamızın yani görümcemin bebeği oldu. Esimin ve benim ısrarımla kayınbabama torununu göstermeye esimin ailesinin evine gitmis tam 19 sene sonra. Baska sehirden cıkıp gitti. Kızlar görümcem o evde sadece 15 dk oturmus. kayınvalidem, kayınbabamın torununu kızını görmesine kavuşmalarına nasıl katlanamadıysa 15 dk sadece el kadar çocuğa kusur bulmuş, altı aylık olmus beben ama dik duramıyo demis, adını cok düsündünüz mü herkes bu ismi koyuyo cok aradınız mı falan demis. Görümcem bos gitmemek icin tatlı götürmüs, allahaısmarladık derken bi baktım aldığımız tatlıyı dıs kapının önüne yere koymus diyo(senin tatlını mı yicez demek istiyo kayınvalidem). 15 dk babam torununu mu sevdii yoksa bu kadından papara mı yedik anlamadım diyo. Zaten kayınbabam da korkudan çocuğu sevememis kızını öpememis. Velhasıl kızlar, kötülüğün vücut bulmus hali bu kadın buna benzer eziyetleri bana da yapıyo. Annesi esimin sonucta her türlü hayatımızda. Ama hayatlarımızda kara bi leke gibi. Herkeste bi ahı var. Sizce bulur mu ettiklerini? Bulsun cünkü. Kendinin de kızı var. Bilmiyorum bu kötülüğün icinde ben imtihanda mıyım.. 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin nasil birisi peki bu kadar kotu bir kadinin elinde buyumuş ya merak ettim hic etkilenmemiş mi 
(161 puan) tarafından
Eşim 12 yaşından itibaren sehir dısına calısmaya gitmis, sonra da askerde kalmıs asker olmus. Kadının elinde büyüdüğü pek söylenemez, hicbirine benzemiyo 3 kardesi daha var ama evden bi tek esim ablasına sahip cıkmıs bi tek esim ve ben görüsüyoruz onunla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bu hikayeyi daha önce de okuyup çok etkilenmiştim. Kadınlar çocuklu erkeklerle evlenirken bunu biliyorlar, sözde kabul ediyorlar ama evlendikten sonra işler çabucak tersine dönüyor. Adamların çocuklarıyla bağlarını kesmeyle başlıyor icraatları, aksini kendi çevremde daha hiç görmedim. Kendine güveni olmayanlar, çocukların araya girip tekrar anneleriyle baristiracaklarini düşünüyorlar çünkü. Bu hırsların ve savaşların içinde olan hep çocuklara oluyor. Görümcene gerçekten çok üzüldüm, onu koruyamayan dayaklarına göz yuman ve evden kaçmasına sebep olan babasına yine ulaşamamış, ben olsam daha fazla uğraşmazdım. Allah görüyor, her şeyin bir sonu var elbet..

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 842 göst.
0 oy
13 cevap 450 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 122 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 618 göst.

383,807 soru

11,483,916 cevap

35,111 kullanıcı

...