0 oy
337 göst.
Aile kategorisinde (663 puan) tarafından

Çok sevdiğim bir arkadaşım eşiyle tartışmış dün gece bebeğiyle bize geldi.

Büyük bir tartışma olmuş, araç içinde birbirlerine yüksek sesle saymışlar. Yoldan geçenler durup müdahale etmek istemiş. Bebek de yanlarında. Beni aradı, hiç iyi değilim dedi. Buyur bize gel dedim, zaten bebeğiyle bize yakın bir yerdeymiş. 7-8 dakika sonra kapıdaydı. Gece eve dönmek istemedi, kaldı bizde. İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. 

Eşi aradı, nerdesiniz diye, arama beni ayrılalım dedi. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Akıl verip yönlendirmek de istemiyorum, sadece bir aile uzmanına gidin dedim. Zira ikisi de çok seviyor birbirini ama bariz bir iletişim sıkıntıları var. Eşi biraz takıntılı, arkadaşım da rahat biridir. Dile getiriş tarzları çok sert. Bu da geçimsizlik oluşturuyor. Ama sakinken bal kaymak gibiler. Boşan da diyemiyorum. 20 aylık bebekleri var çocuk öyle korkmuş ki dün, gözlerinden belliydi :'( 

Bizde kalmasında hiçbir mahsur yok, ama ilişkilerinin selameti için kötü bir şey mi yapıyorum bilmiyorum :'(

4 Cevaplar

0 oy
(877 puan) tarafından
Ayrı kaldıkça mesele daha da uzucak git eşinle sakın sakin konusun de çözün olayı de 
(663 puan) tarafından
Bir kere ailesi uzakta, ikisi de burada ailelerinden ayrılar. Başka arkadaşları elbette var ama bebekle gidebileceği en uygun kişi benim. Bu kadar bencil olmayın, o saatte aramış çaresiz bebekli bir kadına gelme sen denmez. Ben uğraşamam hiç denmez. Gelsin kalsın hiç sorun değil, derdim bu da değil. Sadece ne demeliyim, nereye yönlendirsem ilişkilerini daha kötü yapmam onun düşünüyorum.
(1,804 puan) tarafından
Ona siz birşey diyemezsiniz 4 duvar içinde ne olduğunu hiç kimse bilemez evlilik bir sır küpü dür çok büyük sorunları var ise zaten ailelere söylemeliler anne baba değil bu kişilerde tarafsiz yakın akraba ve büyükler olmali bu siz degilsiniz arkadaşlari olarak siz birşey söylersiniz etkilenir boşanır eder sen söyledin der ben bunu savunuyorum ha sizde kalma konusu da dün aramış evet sizden Allah razı olsun gelmiş kalmis kapınızı açmış siniz ben sonrası için dedim bunlar sıkıntılı süreçler sizde degil bu dönemi ailesi ile geçirmeli ha ailesi uzakta diyorsunuz el kadar bebe ile el evinde kalınmaz çocuğunun düzeni Kendi düzeni vardır lllaki  Kendi evinde geçirmeli zaten boşanma kararı verir ise sizi bir destek gibi görmemeli kafası karışık tır çünkü  bu süreci evinde geçirmeli sizin yanınızda değil benim düşüncem bu tabiki
(663 puan) tarafından
Kendisi de çok mahcup sürekli sana da zahmet verdim çok üzgünüm diyor. Fiziksel olarak bizde olmasında hiçbir sıkıntı yok, bebeği için ekstra beşik de var bizde oğlumun odasına kalıyorlar. Oğlumu da bizim odaya aldık geçici olarak. Birlikte oynuyorlardı sabah ben çıkarken de. Ama dediğiniz doğru, ben boşanma ile ilgili kısımda politik olmalıyım.
(1,804 puan) tarafından
Yani sizi destek gibi görebilir yani manevî yönden kafası karışık tır çünkü o süreçte bir dal aranıyor küçük de olsa tutunmak için siz dersiniz tabi boşan yada boşanma sizin başınız ağrır yarın eşi ile iyi olur kötü siz olursunuz etkili olmayın bu konuda
(1,804 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun Allah bir yoluna koyar inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Esin ne dusunuyor kalmasiyla.  Valla zor durum. Nerden tutsan elinde kalir
(663 puan) tarafından
Eşim hiç sorun etmez, birkaç gün kafasını dinlesin bakalım dedi. Ama ikimiz de şaşkınız :(
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Ben derdim, eşini akşam yemeğe çağıralım diyorum, ne dersin? Böyle bir durumda ne yapılır bilemem ama evladınıza da yazık, boşanma kararınızda eminseniz de ona göre planlama yapılır. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bebeğiniz  için aldığınız her kararda beraber anlaşarak hareket etmelisiniz. Sizin kararınız ama iyi düşündünüz mü? Gibi şeyleri konuşmaların arasına eklerdim. Haklarında hayırlısı olsun 
(663 puan) tarafından
Bu akşam böyle diyebilirim. Şu an bizdeler, bakıcı ve benim bebeğimle. Biraz dinlensin, istirahat etsin. Eşim de eşiyle konuşacak ama ikisinin de ciddi bir terapi alması lazım gibi. Bizim konuşmamızla olacak iş değil.
0 oy
tarafından
Ailesi yokmu arkadaşının sende kalması doğru değil biliyorsun demi
(663 puan) tarafından
Ne alaka, arkadaşlarım da gelir kalır bende. Zorda kalmış biri neredeyse gece saati aramış nikah düşmesi mi düşünücem. Aklımın ucundan geçmez. Ailesi de uzakta, gidebileceği biri olarak beni seçmesi mutlu eder beni ama bir yuvanın dağılmasına ben de destek mi olmuş oluyorum onu düşünüyorum.
(382 puan) tarafından
Seni düşünür demedim zateeenn...
Arkadaşının düşüncelerini bilemessin ayrıca esra erolda hergün duyuyoruz yani bacım kimseye güvenme bu devirde
(663 puan) tarafından
Allah'a şükür çevremde öyle travmatik tipler yok. Tek endişem yanlış yönlendirmiş olur muyum
tarafından
Eşi ve kendisi evliliği yürütecek kişilerse aralarını yapın yuva kolay kurulmuyor
(663 puan) tarafından
Evlilik yürütürler elbette, ikisi de ayrı ayrı çok kıymetli insanlar ama aralarında çok kopukluk olmuş. Küçücük şeyler büyümüş dev gibi sorunlar olmuş. Çok genel bakınca olumsuz bir tablo yok ama detaya inince karşılıklı iyi yıpratmışlar birbirlerini. Eşim de eşiyle konuştu çocuğa da hak verdik. Uzman desteği şart.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 250 göst.
0 oy
19 cevap 617 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (10,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 547 göst.
13 Şubat 2021 Aile kategorisinde ozgecangursoybursa (10,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 562 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,494 soru

11,421,695 cevap

34,977 kullanıcı

...