0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (5,377 puan) tarafından
Üç yaşında kızım . Burnundan değil nefesini hep ağzından alıp veriyor. Nefes sesini duyuyorum soluklanirken. Doktora götürcem randevu aldım. Burnu tıkalı değil ama anlayamadık sebebini. Böyle olan var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
27 yaşındayım inan Allaha bende ağızdan nefes alıp veriyorum . Bir türlü burundan alamıyorum 
(5,377 puan) tarafından
Burnunuza et mi var acaba
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Burnunun iç kisminda konka dediğimiz etler şiş mi duruyor bı bak canım ,, ben de burnuna bakıp içinde pislik yok tıkalı değil diyordum meğersem çocuğum bronşit olmuş solunum yolu daralmış Burun içi etleri şişmiş ,nefesini ondan ağzından alıyormuş anlamamisim öksürük falan da yoktu bı de bizde . Alerjik bir çocuğun varsa ondan da olabiliyor.
(5,377 puan) tarafından
Niye şişer ki sabah bakarım Bi huysuzlugu da yok
0 oy
(914 puan) tarafından
Muhtemelen alerjisi vardır alerjik çocuklar surekli burun iç konkalar şiştiği için burnundan nefes alamaz ağzından horlayarak alır benim oğlum da böyle maalesef:(
(5,377 puan) tarafından
Neye alerjisi var ki siz ne yaptınız düzeldi mi
(914 puan) tarafından
Neye alerjisi olduğu belli değil maalesef astım denildi 14aylik olacak alerji testleri de yapıldı ama hiç bir sey cikmadi sadece yumurtaya duyarlılığı var onun haricinde sürekli hapşırıyor öksürüyor burnu sürekli akiyor gün içerisinde 3-5kere serum fizyolojik ile burnunu açiyorum Sabah Akşam düzenli cortair 0,5hava veriyorum çok tıklanırsa ventolin veriyoruz. 6.ayindan beri böyleyiz bir düzelme yok ilkten hep antibiyotik kullandık en sonunda astım denilince antibiyotik vermedi doktorlar 4kez bronşiolit oldu iki kez zatüreye çevirdi hep hastanelerdeyiz hep o test bu test yaptırıyoruz lâkin bir şey çıkmıyor ama güneşli havalarda rüzgârlı havalarda dışarıya çıkıyoruz gözleri kıpkırmızı oluyor açık tenli bir çocuk.
(5,377 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah sifa versin acaba sizinkinde polen yada toz alerjisi olabilir mi? . Benimkinde burun akıntısı yok tıkanıklık yok. Bikaç aydır nefes sesleri dikkatimi çekti hatta eşimede dedim nefes alışverisi farklı diye bu ara iyice çoğaldı sanki bildiğin ağzından nefes sesi duyuluyor . Mevsimsel olabilir mi acaba
(914 puan) tarafından
Valla toza alerjisi çıkmadı ama muhtemelen toza alerjisi var çimene var amin İnşaAllâh sifasini versin rabbim.  Bu sene hep hastalık senesi herkese alerji alerji diyorlar yani ben de sinüzit var geçen dr bana da alerji dedi alerji ilacı verdi yani bu yaşa kadar hiç alerjim yoktu hâlâ da yok ama salgın grip içersinde bir sürü hastalik birden var çoklu yaşanıyor baksana yorumlar da olsun hastanelerde olsun hep nebulizatör kullanıyor herkes çünkü sürekli bir burun tıkanıklığı bronşit zatüre şikayetleri. Sen kbbye götür belki hiç bir şeyi yoktur İnşaAllâh gün içinde kreş falan gidiyirsa yoruluyordur ondan gece ağzından nefes alır.
(5,377 puan) tarafından
Evet çok yaygın alerjik hastalıklar randevu aldım inşallah bişey çıkmaz sagol canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
4 cevap 170 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebsizz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 314 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

382,758 soru

11,458,302 cevap

35,042 kullanıcı

...