0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Eşim sürekli eleştirir beni. Her yaptığıma bir kulp bulur ya da yapacağım şeyleri unuttuğum da beni suçlar. Bugün de benim ona aldığım çiçeği sulamasını eşim yapıyor. Sabah ben aldım sulamak için o da bana ben yapacaktım dedi bende bıraktım tamam o zaman sen yap dedim. O da unutmuş olabilir. Evden çıkarken çiçeği sulamayı unuttum deyince bende ona empati yapsın diye bende ona senin sorumluluğundaydı yapmadın gibi eleştirilerde bulundum normalde ben eleştirmem ama empati kursun diye yaptım. Eşim kızdı bir anda içeriye girdi çiçeğe su verdi ve sonra bir daha bana imada bulunursa seni döverim dedi çıktı gitti. 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşinizin size karşı bir kini var gibi geldi bana. Niye insan karısını sürekli eleştirsin veya kulp taksın? Hiç normal değil. Siz ona yapınca küplere binmesi de size tahammülü olmadığını ve kendini sizden daha üstün gördüğünü gösteriyor bana göre. 
(261 puan) tarafından
Bunu dile getirdim ve işe gittikten sonra seni seviyorum haklısın ama sinirlendim yazdı.
-Reklam-
0 oy
(663 puan) tarafından
Hoşt. Niye ezdiriyorsunuz kendinizi böyle, hayret bir şey. Sen kimsin kimi dövüyorsun. Soluğu karakolda alırım. 7 kat siciline de işletirim kadına şiddet uyguladı diye. Böyle takozları koca diye almayın eve.
tarafından
Dedacim bekar değil ama kendini ezdirmemesi gerektigini bilen biri.
tarafından
Esmacım ama üslubu hiç hoş değil ve herkesin imkanı da aynı değil malesef ne hayatlar var. Eşinin yaptığını asla savunmuyorum Rabbim ıslah etsin ama o kadın arkadaşın dediği gibi davransa belki çok daha kötü sonuçları olacak.. Oturup konuşmak eşinin öfkesinin nedenini öğrenmek sakince yaklaşmak çok daha makul bir tavsiye bence.
(663 puan) tarafından
Evliyim, bir de erkek bebek yetiştiriyorum. Kadınlar konusunda aşırı hassasım. Hiçbir erkek karısının saçının teline zarar veremez. İnat eder bulur ben ihbar ederim gerekirse kocasını. Kimmiş o sizi dövecek, hoşt, onun dayağından korkan onun gibi olsun. Psikolojik sıkıntısı varsa da gitsin tedavi olsun kimseye hırlamasın.
(261 puan) tarafından
Ezdirmiyorum kendimi. Her imkana da sahibim zaten dile getirdim eşimde işe gittikten sonra seni seviyorum haklısın ama sinirlendim yazdı. Sanırım karşıma alıp konuşunca anlayacak o da.
(663 puan) tarafından
Ben inanmıyorum. Şiddet gören şiddet uygular. Tedavi olmadığı sürece devam edecek. Umarım bir daha asla üzülmezsiniz.
0 oy
tarafından
Böyle bir adamın yanında kalmaya devam mı ediyosun gerçekten.  
(261 puan) tarafından
Eşim işe gittikten sonra seni seviyorum haklısın ama sinirlendim yazdı ve bende gerekli cevabı verdim. Bunu uygulamayacağını biliyorum. Kendimi ezdirmiyorum ama bu tür birşey yaşarsanız siz hemen ayrılır mıydınız cidden?
tarafından
Sürekli bana piskolojik şiddet uygulayan ve sürekli beni eleştirip, aşağılayan bir adamın yanında kalmazdım evet.  Seni seviyor ama sana böyle davranıyor? Kusura bakma sevgi anlayışlarımız biraz farklı.
(261 puan) tarafından
Hanımefendi seni seviyorum dediği için birşeylere göz yumudğum ya da kendimi ezdirdiğim felan yok. Kendi başımın çaresine bakacak güce de sahibim. Tabiki de eleştirmesi psikolojik şiddet uygulaması doğru değil ve benim bundan rahatsızlığımı bildiği için eşimde aile danışmanına giderek destek aldı. Herkesin psikolojisini etkileyen bir aile yapısı vardır tıpkı eşim gibi. Ve benim için önemli olan noktada bu adam bu davranışını benim için düzeltmeye çalışmasıdır. Sevgi anlayışı bir kadın olarak herkeste aynı değildir ben kendimi koruyabilecek güce sahibim lakin her kadın için bunu diyemeyiz. Kendimi baz alırsam da benim de sevgi anlayışım ve beklentim net ve sınırlıdır.
tarafından
Yukarda yazdıklarınıza göre yorum yapıyorum ben , tedavi görmüş yada görmemiş , bu durumu yaşayan sizsiniz sizin hayatiniz. Buraya yazdığınız kadar bilir ve ona göre yorum yaparız.
0 oy
(602 puan) tarafından
Aynı benim odunun gibi asla ve asla o haksız olamaz ve kimse ondan daha iyi bilemez birşeyi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 571 göst.
0 oy
6 cevap 530 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 377 göst.
28 Ocak 2024 Aile kategorisinde Poine (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 356 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (261 puan) tarafından soruldu

381,014 soru

11,406,748 cevap

34,944 kullanıcı

...