0 oy
809 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Bu sene lise son. Normalde okula gidip yurtta kalıyordu. Senenin başında okulla konuşup okulu bıraktı sadece dershaneye gidiyor.lk zamanlar bizde kalıyordu, birdan gidip geliyordu dershaneye. Biz apartta kalıyoruz zaten iki kızım var. Benim için hiç sorun olmuyordu inanin. B3n çocuklara bakarken o mutfagi falan topluyorum,faydası bile vardı. Bi ara koye gittik 10 gün falan kaldık anahtar da ona bıraktık rahat rahat kalıyordu. Bi gün bi telefon geldi koyde kalırken biz. Kayinvabam arıyor ve eşime saydırıyor. Neymiş gorumcem aramış bizim evi kelebek böcek falan basms. Artık bizde kalamazmis. Eşim de bana bağırıp çağırdı eve neden bakmıyorsun diye. Çok büyük kavga ettik. Eve heldik hanımefendi eşyalarını falan toplamış,hazırlanmış gidecek. Evn her yerine baktım. Una,bakliyatlara hiçbir şey yok. Hangi akrabasının yanına gittiyse bi bahane buldu. Bugun şimdiki kaldığı yerde de bi sorun yaşamış. Babası da alacam artık sen koye goturcem demiş. Ağlaya ağlaya eşimi aramış. O da beni aradı. Senn kardeşin benim evimi beğenmedi kusura bakma dedm çıkmasaydı yurttan dedim. Onun yüzünden çok kötü kavga ettik biz evimde öyle bi şey varsa bile arayıp bana söyleseydi. Babasina anlatıyor.Kmjn evinde ne gördüyse anlatıyor. Madem kalıyorsun tut çeneni işte. Kaliyirsan o evin ayıbını acmayacaksin.Bu işin son gene bana dokunacak siz olsanız tekrar kabul eder misiniz?

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha o cahil kinamak istemem ama amaci okumak degil onun bence benim gorumcem gecen sene eve kapandi resmen kimseye de gitmedi oturdu calisti sobali evde hukuk kazandi amaci okumak olan boyle gelgitli davranmaz kabul de etme ne derse desin
-Reklam-
0 oy
(4,961 puan) tarafından
Ortamda dersini ver çenesini tutsun edebiyle kalıyorsa kalsın yoksa kabul etmem de
0 oy
(6,575 puan) tarafından
Hayır bende geri kabul etmem. Gerekirse eşimle çok daha büyük kavga ederim. Görümce görmiyim ömrümce 
0 oy
(17 puan) tarafından
Lise 3 ve 4 de halamda kaldım. Köyden annem her hafta bi araba dolusu yiyecek malzeme koyardı una varıncaya kadar. 2 sene boyunca annemin gönderdiği yogurttan söyle gönlümce gidip bi kase yiyemeden okul bitti. O evde yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Ama bir kere olsun kimseye bisey anlatmadım ne de olsa evlerini açtılar sagolsunlar. Gorumceniz çok büyük ayıp etmiş. Ben olsam ben de almazdım tekrar bisey uydurup yine sizi kocanızla birbirinize dusurmeyecegi ne malum.
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Asla kabul etme 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 143 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
11 Haziran 2022 Aile kategorisinde Nermin Eliyeva (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 505 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sumeyrakoca (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 936 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,436 puan) tarafından soruldu

383,348 soru

11,472,692 cevap

35,076 kullanıcı

...