0 oy
437 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Iki elti bir olup kaynanama doldurdular.bir eltimle aynı binda otuyoruz.ama 2 yildir.konusmuyoruz.esimden 4 yas kucuk erkek kardesi nisandan sonra istanbuldan geldiler.evi ben sildim.ama ayni binada oturdugum eltim yardim etmedi.sarmayi ince saramadigim icin beni evden kovdu.esimde onu karima 3 kilometre yaklasma demis kendini 2. Katin balkandan atti.bu sefer 2 elti bir oldu.kaynamami bana karsi doldurup hirpalitilar kaynamala aram cok iyidi.anne kiz gibiydik.bu yil okullar acilmadan 1 hafta once. dr gittiler bana geldi.ilaci gosterdi.ilac sinir hapiydi.seni hangi dr goturduler.dahiliye dedi.sinir hapi benim bildigim yazmaz kan almadi mr istemedi.ilac yazdi 1 ay sonra gel dedi.dr ama gitmedi.kaynama bana cok buyuk hakarete bulundu.bana temiz yapmiyorum herkesin evi bal dok yala bizim ki iyi degil diyor.1 yasinda kizim var kizim uyumadan is yapamiyorum.ev sobali onu takip ediyorum.bana yardim edin ya da hizmetci tutun dedim olay oldu.gecen yaz kisliklari kaldirken montlari yikamadan bazanin altina koymussum.ama ben oyle birsey yapmadim yikadim.askiya asip balkona ipe astim.ama bunu anlatim bana inanmiyor.ben kaynamala otuyorum 6 ay sonra evden cikaracak 2 bebegime hamileyim.esimi nasil ikna edebilirim.karnim buyumeden evden cikmayi.bunlarin olamsindan iki eltim sucludur. Ben el ustunde tutum kaynama ama demek ki insanlar deger vermekten anlamiyor.bana aldigi bir golmek var onu sobada yakmak istiyorum.ama yapamiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım sendeki eltilere şaştım ben pes
(1 puan) tarafından
Aynen bende canim
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
Kaynananın aklı yok mu? Eşin evenize eltilerini neden karıştırıyor. Balkondan atlayan eltin mi kayinvaliden mı? Tam anlayamadım. Allah yardımcın olsun. 
(1 puan) tarafından
Kaynamla ayni evdeyim eltimle ayni binda otuyoruz.
(650 puan) tarafından
Bende öyle anladım.. kayınvaliden evin içine dışarıdan birilerini karıştırmayacağını bilmiyor mu? Ne demek sarma kalın olmuş, hiç bilmesen ne olacak ki.  Sarma yemek şart mıymış? Patates haşla salata yap vs. Bir sürü kolay yemek var. Sen çocuğunla ilgilen, eşinin karnını doyur. Allah'a dua et. Bir an önce o evden  kurtulursun inşallah
(1 puan) tarafından
Insallah kurtulurum.ama esimi ikna edemiyorum.hemen sinirlenirleniyor.ilk evlendigimde yemek bilmiyordum ogrendim.zaten herkes eltimin beni kiskandigini soyluyor.
(650 puan) tarafından
Huzur yemekte işte vs. Değil insanların hoşgörüsünde. Allah anlayış merhamet ve hoşgörü versin.
(1 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
tarafından

Nolur konusir gibi yazmayin anlamiyorum yaaa:O

0 oy
(12,861 puan) tarafından
Cahilliğe bak sarmayı ince sarmadın diye evden kovuyor.. Sonra da kendini balkondan atmış 
Hangi devir insanı bunlar 
Al kocanı çıkma şansın varsa çıkın o evden çocuklarınıza yazık 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 340 göst.
29 Ekim 2020 Aile kategorisinde Sugra (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 360 göst.
4 Ocak 2020 Aile kategorisinde Tülay Yıldırım (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 6,833 göst.
23 Aralık 2019 Aile kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,972 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 825 göst.
16 Ocak 2023 Aile kategorisinde Damla berna (1,750 puan) tarafından soruldu

377,919 soru

11,311,359 cevap

34,745 kullanıcı

...