0 oy
728 göst.
Aile kategorisinde (3,255 puan) tarafından
Yarın (1ocak) doğum günüm, annemler gelicek bize.

Eşim 31i akşam 6-7 gibi geleceğini söyledi. Bende bayram annemlere gidib 1-2saat oturalımmı dedim. Tamam dedi. Annemleri aradık ki, geliyoruz. 30dkk yol. Yolu yarıladığımızda amcam(annemlerle komşu, annem gildeymişler. Biz geleceğimizi söyleyince kalkın kapıyı kilitleyin toplanın bize gedelim, zeynep gil bize gelsin demiş.babam razı olmuş. Annem de evime kızım gil geliyor, bende kapımı kilitleyib hiçbiryere gitmiyorum demiş. Babam gitmiş)  aradı ki, bize gelin. Konuşmasından amcamın ve babamın sarhhoş olduğunu anladım. Eşime amcam gile gitmeyelim dedim. Çünki ben evlendikden sonra , öncesinden can ciyer olduğu k.pederimle küstü, üstüne eşimin tüm amcalarını nedeni yokken engelledi. Ben bozuldum.  Annem gile gittik. Abim annem eşim ben güle eğlene yemek yedik. Sonra amcamla babam geldiler. Sarhoşlar. Sen bizi saymıyorsunda biz çağırıyoruz gelmiyorsun. Sakin yanaşıb gelicektik, burdan sonra size de uğrayacaktık dedim. Amcam başladı eşime küfür etmete, guya şaka yapıyor. Köpeğin oğlu köpek sen benim yeğenimin benim evime gelmesine engelmi oluyorsun dedi tam olarak. Eşim onlar sarhoş diye hiiç birşey demedi. Ama ben çok bozuldum. Amcam misafir çağırdı, gitmeyeceğimi söyledim. Amcam bir kadeh içib gitti. Benim de tavrımı anlayınca kalkıb gidiyim dedi. 

Eşimle abim sokakdaydı. Bu sefer babam başladı. Niye kayın pederin gelmedi. E ben geldim, 1 saat oturub kalkcam. Yarında sen gelib göreceksin pederimi. Bir kavga çıkardı. Dedim senin kızın senin bayramını kutlamak için geleceğini arayıb söylüyor. Sen evinden kalkıb gidiyorsun. İyiki pederim gelib görmedi. Yoksa bana baban böylemi misafir karşılıyor derdi. Kavga bitmedi. Pederimi ardı, beni şikayet etti. Kızım önce sana gel gidelim söylemeliydi diyor. Babamla tartıştım, senin için değil, annem için gelmişdim dedim.ayrıca evimize biri gelse, kapı kapalı olsa iyi olmazdı dedim. Anneminde sevinci kursağında kaldı.  eşimi çağırdım gidelim dedim. Eşime babam böyle dedi diye anlatdım. O da babamın gereksiz büyütdüğünü dedi. Hatta amcamin dediğine tek 1laf bile emedi.

Ordan halam gile gidelim yarım saat orda oturalım dedim. Halam gile geçtik. Güle eğlene. Evimize döndük. Eşimin küzeni ailesiyle gelmiş. İyiki pederim gil evdeymiş . 

Babamın yaptığını unutamıyorum. Kızın kapını açmış , evine gelmiş. Ben k.pederim gili saymıyormuşum muamelesi yaptı bana. Kocamla ikimiz biryere gidemezmiyiz yani. 

5 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Söyleyince kızıyorsunuz ama ben yine söylemek istiyorum 

İçki tüm kötülüklerin anasıdır nokta 
(3,255 puan) tarafından
Babamda kötülüklerin babası. Keşke benim babam olmasaydı.
(4,889 puan) tarafından
Öyle. Bütün  muhabbetler haram üzerine nasıl bi huzur olabilir ki o ortam da. Içki, yılbaşını bayram niyetine kutlamak vs.
(2,875 puan) tarafından
İnsanı değiştiriyor mu desem yoksa olmak istedikleri şekle kendileri mi bürünüyor desem. Sana katılıyorum gülom.
tarafından
Aynen neyle uğraşırsan ona benzersin gül bahçesinde yetişen gül kokar derler
(17,965 puan) tarafından
Aa babasını sevmeyen biri daha djdjjd
(3,255 puan) tarafından
Sevilecek tarafı olsa. Pederimi arayıb niye gelmediniz siz diyor. Sanki yediği içtiği onsuz gitmez. Pederime niye gel dememişiz kavgası çekti benle.
(6,515 puan) tarafından
Gulo ablam yine nokta atışı yapmış+++++
-Reklam-
0 oy
(13,197 puan) tarafından
İçkili ağzıyla durduk yere seni yermiş 
(3,255 puan) tarafından
Hep böyle de. Ben çıkıb geldim. Şimdi o snirle annemle kavgaya devam etdi. Guya gidib anneme süpriz yapmışdım.
(13,197 puan) tarafından
İçki içtiği zaman böyle durumları oluyorsa keşke annem haber verseydi içkili diye
Eşime karşı da rezil oluyorsun
0 oy
tarafından
Madem içiyor bari içip insanların gününü zehir etmesin içiyorsa iç yat uyu yani üstelik eşine yüklenmişler sen mahcup oluyorsun ister istemez.Bu içenler genelde şişede durdugu gibi durmuyor saçma sapan kavgalar çıkarıyolar.
0 oy
(2,545 puan) tarafından
Canım şuuru yerinde değil. Evet bunu yapması gerekli olarak tasfir etmiyorum kesinlikle. Rabbim hidayet versin. Kayınpederin sağlıklı bir insansa , bu muamelenin karşılığını sana yüklemez. Sen bir arada olmak istemişsin. Güzel bir şeyler iştemişsin. Ama burdan ders çıkarabilirsin, bir sonraki sene bunu yapmazsın. Herşeyi yaşaya yaşaya gözlemliyoruz. Bu arada iyi ki doğdun canım benim ne olursa olsun, en güzel anın , hiç bir şeyin canını sıkmasına müsade etme. 
0 oy
(13,202 puan) tarafından
Ağzı ile içmiyor herhalde. İçmek var içmek var. 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 719 göst.
30 Haziran 2023 Aile kategorisinde Baldananne (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 318 göst.
17 Kasım 2023 Aile kategorisinde Zuhalll (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 456 göst.
7 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 544 göst.
11 Eylül 2023 Aile kategorisinde Yalandunya34 (508 puan) tarafından soruldu

382,283 soru

11,445,566 cevap

35,018 kullanıcı

...