0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Oğlumda egzama çıktı . Kullanıp tavsiye ettiğiniz en faydalı kremler neler hanımlar 

7 Cevaplar

0 oy
(2,610 puan) tarafından
Maalesef benim bebeğim var
-Reklam-
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Canm atopik dermatit egzemalara ozel kremler nemlendırıcıler var markası sana kalmş ama ben bıodermanın kullanıyorum kızım alerjık egzeması var.bebegın egzema durumuna göre krem agırlıgıda degısıyor 1.2 3 .derece seklınde bızımkı 2.derece egzemadan bazen aşırı ışerledığinde bırtane karısım yaptılar eczanede ozel ama tabı agır bı krem en fazla 5gun kullanabılıyosun ama cok cabuk sönduruyor.doktorluk bir iş defılse sık sık nemlendırıcı bebek kremlerıyle nemlendır istersen resmınıde atayım sana kremın
(22 puan) tarafından
Olur at kuzum
0 oy
(2,705 puan) tarafından

image

  • Bizim doktorumuz bunu önerdı canm normalde ben bebek yagları kullanıyordum egzema yerınede vazelın suruyordum ama yıne fayda etmıyordu egzemanın tek çaresi bol bol nemlendırmek sabah kalkınca rutınımız tum vicut kremlenır sıcaktan koru asla terletme cocugu bunlar cok tetıklıyor.Duşta sabun vs kullanma mumkun mertebe kremlı sampuanlardan almaya calıs bizim onu bıle doktor özel yazdı jel kullanıyoruz.
(2,705 puan) tarafından
Valla geçiriyor diyemem ama en azndan nemlendırıyor diye aldk önerın varmı pekı suan ne kullanıyosun
(390 puan) tarafından
Yukarda yazim canim..kopyaliyorum sanada
(2,705 puan) tarafından
Nergisss hanm baktm ınternetten de hamgısı fotograf atma şansınz varmı
(390 puan) tarafından
https://ty.gl/c9t465vkjr tikla acilmassa foto atarim
(2,705 puan) tarafından
Tm canm cok sagol
0 oy
(390 puan) tarafından
Canim ben sana baska bisey tavsiye edicem banada bi yakinim soyledi cok faydasini gordum farmasinin cay agaci yagi kremi cidden mucize gibi iki gunde etki etti şok oldum oncesinde bosuna kortizonlu kremler kullanmişim
0 oy
(8,898 puan) tarafından
Benim oğlumda da var canım. Bi doktorun yazdığı güçlü bir krem vardı onu doktor demeden kullanma bence. Bir de şampuan ve nemlendirici biodermanın atopik ciltler için olanı var. Onları kullanıyorum. 
0 oy
(633 puan) tarafından
Canım ben 6 ay kadar uğraştım egzamanın neden olduğunu bulmak biraz önemli neye alerjisi var. İçeriği temiz şampuan ve deterjan kullanmak önemli. Ben ilk çamaşır deterjanını değiştirdim içeri temiz olmasına rağmen farklısına geçtim. Sonra kremlerini değiştirdim. İlk mustela losyonu sonra bepanthol sonra trukid en son bioderma kullandım. En iyi bioderma geldi. Ama süreçte ara ara kortizonlu kremlerde kullandım. Bebeğimi hergün yıkıyordum ama haftada sadece 1 gün eğer çok kirlendiyse 2 gün şampuan kullandım. Ne zaman ki yaz geldi oğluma tamamen polarsız ve yünsüz giydirmeye başladım o zaman azalmaya başladı. Birde insanların inanışına göre değişir tabi ama bir tanıdığa fotoğrafını attım o da akrabasına gönderdi okudu çocuğu o süreçte bitti hepsi şükür. Ama bu kış deneme amaçlı tekrar polarlı hırka veya örgü yelek giydirdim tekrarlamadı. 
0 oy
(4,220 puan) tarafından
Benim bebegimde de vardi, bepanthom,la roche bilmem ne hepsini denedik hepside gecici cozum sundu. Doktor kortizonlu krem verdi kullanmadim. 

Egzama genelde alerjik olur,ben emzirdigim icin diyet yaptim gectim bidaha da olmadi. Sizinde alerji olabilir. Ozellikle domates,yumurta ,yer fistigi bizde bunlar egzama yapardi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
11 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensannesi44 (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 279 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oksuz06_ (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (331 puan) tarafından soruldu

379,528 soru

11,361,481 cevap

34,839 kullanıcı

...