+1 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (3,255 puan) tarafından
Ben çoçukken hep imkansız , olması mucize gibi bir isteğim vardı Allahdan. Her saniye o isteğim için Allaha dua ediyordum, ve ekliyordum. Allahım bu isteğim olsun, bidaha senden hiçbirşey istemiycem diye. İşte yanlışı orda yapıyordum. İsteğim oldu, imkansızdı ama oldu . Allah ol derse olur. 

Sonra bu ay, o ay derken bi baktım hiç gebelik bende olmuyor. 3-5doktora gittik. Daha yeni evlisin, ne bu acele dediler. Ve ben Allaha dua edemiyordum. Hep o isteğim oldu, başka bir istekde bulunma hakkım yok diyordum kendime. Bazen dualar okuyordum.Zilhicce ayında olsun, Meryem süresi, Yusuf süresi gibi. Ama dua ederken hangi yüzle Allahtan istiyorum ki, Allah bana o isteğimi yerine yetirmesi karşılığında evlad  vermiyor belki diyordum. Bu nedenle duamın sonunda  Allahım vermiyorsan elbet bir bildiğin vardır diyordum.  Senden gelen de , gelmeyende başım gözüm üstüne, işine karışamam diyordum. Belkide Allah benim iyi anne olamayacağımı biliyordur, o nedenle evlat vermiyordur diyordum. 

Sonra bu yakınlarda eli şifalı kadın yanına gitmiştim. Nur yüzlü nineydi. Laf arasında geceleri 3 harfliler beni korkutuyor dedim. Kızım yürek kalkmasıysa (bir olaydan ani korkma) ben onu tedavi ederim, musallat değildir inşAllah dedi ve korkuluğumu kadin götürdü. 1 hafta oldu, kabus görmüyorum artık.  O gün bu gündür ben Allaha dua etmekten, Allahtan istemeketen doymuyorum. Hele Ezan sesi gelir, yağmur yağar ya. Göz yaşlarımı tutamam, ellerimi en yukarıya uzatır Allahtan isterim. İstemelere doymam.kendim için deöil sadece, herkes için güzel isteklerimi söyleye biliyorum. Çünki dua ederken de cömert olmalı insan. Ve artık her aklıma geldikce o kadar çok , o kadar çok dua ediyorum ki. Eskiden sanki dilim bağlanmış gibi dua edemiyordum.  Şimdi Allahla aramda daha güclü bağ varmış gibi geliyor. Allah İnşAllah herkesin dualarını duyar, Hastalara şifa, evsizlere ev verir. Askerlerimizi düşman mermisinden koru Allahım. Acları doyur Allahım. Anneleri gözü yolda, çoçukları anne babasız bırakma Allahım. Allahım Tüm ibadetleri kabul eyle.❤️☀️

Evlat hasreti olan her eve bebek sesi kısmet eyle Allahım. 

Amin

3 Cevaplar

+1 oy
(7,121 puan) tarafından

  • <3Ne güzel anlatmışsın duygularını canımın içi Azeri guzelim benim . İnşallah ne dileğin ne isteğin varsa kabul olsun evlat nasip etsin kucagin dolsun güzel gözlüm benim . Rabbim seni büyük sözlerinle değil güzel kalbinle dinlesin inşallah ... 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim senin adına çok sevindim rabbim dua da ısrarı sever güzel Allah'ım tez vakitte senin kaderin burda bekleyen bilmediğim tüm arkadaşlarama güzel haberi almayı nasip etsin inşallah 
(3,255 puan) tarafından
İnşAllah atlatırsın bu günlericanım. Kaç haftalık oldu. Cinsiyyet kızdı galiba yalnış hatırlamıyorsam. O kadar çok post okuyorum ki.
tarafından
Kız canım 18 haftaligiz teyzesi
(3,255 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin bitanem❤️
Bende bu konunun baya üstüne düşdüm. Eli şifalı kadın buldum. Rahmime şekil verdi, belimi iple çekti. Sonra iyi dr buldum. Tedavimin 1 ayı bitmesine az kaldı. Yolun başındayız, inşAllah güzel sonuçlar alırız.
tarafından
İnşallah bitanem inşallah dualarım sen ve kaderle ben inanıyorum güzel haberler vereceksiniz Allah'ın izniyle
(3,255 puan) tarafından
Aminn İnşAllah
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorum.  Sabir lazim.

    Bedenim ve ruhum yasiyor. Kalbim cigerim evladim o mezarlikta.  Gidemiyorum da.  Onu mezara gomduler. Nasil kiydilar ki insanin ici acir ya.  
(3,255 puan) tarafından
Allah sabır versin

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 232 göst.
0 oy
3 cevap 167 göst.
+2 oy
51 cevap 588 göst.
+1 oy
18 cevap 809 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde L5 (21 puan) tarafından soruldu

382,424 soru

11,449,368 cevap

35,024 kullanıcı

...