+5 oy
929 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Adetle ilgili bişey sorup söylüyorum başlığı okuyup direkt adet bitene kadar banyo yapmadan nasıl durur insan bilmem ne. Adetimin 3. Duş aldım ve dünde yaptım. Ben 7. Günmu 8. Gunmu gusül alıyorsunuz demek istedim. Direkt nasıl yaşar böyle insan bilmem ne gibi laflar ediyorlar. Ben yaptım çok şükür pis bı insanda değil şükürler olsun. Ki yapmadiysamda illa hakaret edercesinemi soylemeniz gerekiyor. Ya diyin canım adet bitene kadar 2-3 sefer daha banyo yap falan diyin direkt asalayici bir tavırla gelmeyin bana. Ben 2019 dan beri bu uygulamayı kullanıyorum normalde sırf kadının kadına olan düşmanlığı yüzünden ilk hesabımı kapattım Armine özelden yazdım bu ikinci hesabim. Abuk subuk laflarınız yüzünden hiç çekilmiyor burası gerçekten. Sorularımi güzel anlayıp anlayışlı yorumları ayrı tutuyorum onlar başımın tacı kendini bilmezler uzak dursun lütfen. İki küçük kız annesiyim ve bana o şekilde hakaret edemez kimse. 

30 Cevaplar

0 oy
(5,459 puan) tarafından
Herkes kendisini temiz sanıyor işte. 
-Reklam-
0 oy
(982 puan) tarafından
Cnm sıkma canını benimde buradan hesabım kapatıldı kocasına trip atamayan stresini atamayanin çoğu burda trip atıp stres atıyor normal bende kafaya çok taktım   sen stres yapma tekrardan hoş geldin aramıza bende dün açtım tekrardan 5ay sonra banada tepki gösterildi yanlış anlayıp
0 oy
(100 puan) tarafından
Aman sen bakma onlara dillerinde yılana kimi soksam diyen çok var kadının en büyük düşmanı kadındır unutma canım kimin ne zaman yikandigindan kime ne ona bakarsan canım burda ne kadar merhametli iyi insan varsa o kadar da yılan dilli merhametsiz var hiç takılma bosveeer 
0 oy
(16,273 puan) tarafından
Benim de adetim 6 7 gün sürüyor ben bitene kadar duş almam adetliyken duş alınca bu sefer adetim kesiliyor sonra ya karnım ağrır ya sırtım ağrır. Gelin beni de lincleyin 
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Bazen sağlık durumumuz, bazen çok yorgun olma nedeniyle aksaya biliyor. 

Ben şu an bebek istiyorum diye belimi iple çektirdim ve eğilmiş  rahmime düzgün şekil verdirdim masajla. İşlemden 3 gün sonra duş aldım. Ve sıcağın ve eğilib kalkmakdan rahmim tekrar kaydı. Ağrıyla tekrar kadının yanına gidib yine yaptırdım. Duş almıyorum, korkuyorum. Adetime de az kaldı. Öyle havluyu ıslatıb vücudumu hafif silmeyi düşünüyorum.  Bebek tedavime de 20 ye yakın fitil yazdı doktorum. Her gece de fitil koyuyorum. Adete kadar koyub, adet dönemi ara verib, tekrar devam edicem. Dolayısıyla abdestim bozuluyor.  Adetden sonra da yine çok suda kalmamak için 1 gün saçlarımı yıkayca. Ertesi gün vücudumu hemen ıslatıb çıkcam. Kimseninde gelib beni linç etmeye 1 gram da hakkı yok. 
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Bende aynı senin gibi 2019 da kaydoldum şımarık kadınlarımız yüzünden kapattım ilk hesabı. Katlanılmaz olmaya başlamıştı. Şimdi 4 aydır yine kullanıyorum ama.cok şükür hala sinir bozucu biriyle karşılaşmadım. istediğiniz kadar kafaya takmayın zaten tanımıyorsunuz ki diyin. Yine de insanın o anını mahvetmeye yetiyor. 

Biriyle iletişime geçmeden önce su sözü hatırlayın lütfen 

" Karşıdaki insana nazik olun. O zamana kadar nelerle savaşmış olduğunu bilemezsiniz" 
(439 puan) tarafından
Nerede öyle insanlar canım nerede kanı bozuk varsa bizi buluyor
0 oy
(855 puan) tarafından

Kendileri çok temiz sanki haha :D boşver canım onları elalemin ağzı torba değil ki büzesin boş konuşanlar çok burda. Bazıları da çok iyiler gerçekten, ben ne zaman soru sorsam hemen yanıtlıyorlar. Kırmadan, aşağılamadan.

(439 puan) tarafından
Valla o gün ne sinirlendim bende. Anlayıp dinlemeden soruyu bı tarafıyla okuyup ona göre biseyler demeye çalışıyorlar onu yazan kişi bir alc tane uyarı yedi zaten iyi oldu çok hoşuma gitti. İki saat açıklama yaptım manyağa.
(855 puan) tarafından
Arada var öyle çürük elmalar kuzum takılma sen cevap bile vermeye gerek yok öylelerine
(439 puan) tarafından
Cevap vermesem başkaları da o yorumu görüp ona hak vericem yoksa ben aciklamami yaptıktan sonra bir sürü yorum geldi sagolsunlar :))
(855 puan) tarafından
Bence açıklamana bile gerek yoktu ben şahsen yanlış anlamadım sorunu ama bazıları anlayamıyor işte anlama kıtlığı bu olsa gerek :)
(439 puan) tarafından
Anlamayip bide abuk subuk yorumlar yapıyorlar :D
0 oy
(809 puan) tarafından
Ayy onlara ne senin banyo zamanindan ya tövbeler tövbe boşver kuzum takma kafana ağzı olan konuşuyoruz işte ben adetim bitmeden banyo yapınca adetim uzuyor resmen 5 ken 7 oluyor o yüzden bende pek yapmam çok rahatsız olursam yaparım ama kimseyi ilgilendirmez ki ❤️
(439 puan) tarafından
Gelde onlara anlat ben adetimin 3. Günü yaptım bide 6. Günü yaptım yarın gusül için yapıcam bide daha napiyim ben hergun yıkanıyorum adetliyken banyo yapılmaz diye bir şey mi var, banyo yapmadan insan nasıl yaşar falan yazmış bide bı tarafindan okumuş yazdığım yazıyı gelmiş burda bana temizlik dersi veriyor.
(809 puan) tarafından
Aşkım sen boşver vallahi kuzum ya niye açıklama yapiyorsun ki onlara ister yaparsın ister yapmazsin benim adetliyken sancın çok oluyor o yüzden duş iyi geliyor gerçekten evet banyo yapınca biraz uzuyor sanki ama bende yapıyorum bazende canım sen takma kafana öyle şeyleri gebe soru bölümüne mi yazdın
(439 puan) tarafından
Yok kız buraya yazdım dün akşam neler oldu neler :D :D ben gebe bölümünü kullanmadım kızlarım doğduğundan beri :D
0 oy
(48,928 puan) tarafından
postun hepsini okumadım da bende eger yeni dus.alip adet olduysam iki üç gun dus almiyorum cok geliyo zor oluyo diye 
(439 puan) tarafından
Benim sorum gusulü adetinizden ne zaman sonra yapıyorsunuz diyeydi benim 7 gün oluyo 7. Gün banyo yapıp 8. Gün leke gelirse yeniden yapmak durumda kalıyorum dedim. Üstelik adetimin üçüncü ve altıncı gunundede normal banyo yapmistim biride gelmiş adetliyken banyo yapılmaz diye bişey mi var bilmem ne adetliyken banyo yapmadan nasıl yaşar bı insan falan yazmışlar abuk subuk
(48,928 puan) tarafından
6 gun geliyo o aksam dus alirsam yedinci gun illa geliyo bekliyorum bende
(439 puan) tarafından
İşte bende öyle yazdım oda neresiyle anladiysa postumu ben hergun banyo yapıyorum da bilmem ne yapıyorsan yap banane senin banyondan. Demekki evde boş gezenin tekisinde ondandır benim o kadar vaktim olmuyor işlerim daha az önce bitti şimdi kizimi uyutuyorum sonrada yemek yapmaya baslicam onlar gibi boş vaktim yok banyo yapmaya her gün :)
(48,928 puan) tarafından
yok valla hergun dus almiyorum kizimida hergun yikamiyorum ☺️

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 459 göst.
18 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 940 göst.
1 Eylül 2018 Aile kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Arme (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.
...