0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Herkese merhaba. Hafta içi Ankara'dan hızlı tren ile Eskişehir'e gidicez günübirlik. Kesin şuraya gidin diyebileceğiniz nereler var. Yardımcı olursanız çok sevinirim :) Ayrıca ulaşım olarak birbirine yakın yerler olursa çok iyi olur. 

3 Cevaplar

0 oy
(835 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Sazova parkı ve içindeki hayvanat bahçesi  kent park, şehri Derya parkı, balmumu müzesi, Şahin tepesi buralara gidebilirsiniz. Espark avm var tren garına çok yakın oraya gidebilirsiniz keza Özdilek falan var adalara gidin orda resim çekinin Porsuk çayında. Atatürk caddesinde Eskişehir Çibörek evi var orda çibörek yiyin papağan güzel yapmıyor bence o dediğim yer çok güzel yapıyor. Hem de Kırım Tatarları yapıyor çiböreği. Tanınmış Helvacıdan da met helvası ve Kurtuluş Kuruyemişçiden de leblebi kurabiyesi almadan dönmeyin. Hoş gelin sefalar getirin :)

(835 puan) tarafından
Çarşıda Karakedi bozacısında boza da yiyin yukarıda hanımefendi yazmış bende tekrarlıyım dedim :)
(22 puan) tarafından
Tamamdır:) Ben genel olarak birbirine yakın yani sıra ile gidebilecek yerleri öğrenmek istiyorum aslında . 21 aylık bebişim de var o yüzden biraz zor olucak . Nereden. Başlasak gardan iner inmez mantıklı olur. AVM tarzı yerler değilde daha çok oraya özgü yerler :)
(835 puan) tarafından
Yani çarşıda gezilebilecek bi adalar var zaten hep kafeler var orda ünv öğrencilerinin takıldığı meşhur bi yer yani. açık alanda gezmek istiyorsanız hamamyolu var hep dükkanlar var esnaflar falan. Gardan inince zaten adalar 5 dk orayı gezersiniz. Sonra Odunpazarı evleri var o da yakın bak çarşıya.  Kent parkla Şahin tepesi yani şelale park biraz uzak tramvayla gidersiniz. Eskişehir öyle bi günde gezilebilecek bi şehir değil hemen akşam oluyor zaten :)
(22 puan) tarafından
Evet günübirlik olucak ama genel olarak bahsettiğiniz yerlere gidersek tamamdır kalan yerleri başka zaman gezeriz artık çok teşekkür ederim ilginiz için :))
(835 puan) tarafından
Rica ederim siz hep gelin Eskişehir’in her yeri güzeldir ❤️
-Reklam-
0 oy
(119,889 puan) tarafından
tren garima espark yakim avm gidin oraya yakin mado ve yemen kahvesi var yada doktorlor caddesinden adalara gidin ordada rumeli cikolatacisina ugrayin odunpazari evlerini bal mumu muzesini gezim kent park ve sazovada var ama saz ova biraz uzak carsiya gidin papagamda ciborek taninmisdan met helvasi almadan donmeyin
(22 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
(7,893 puan) tarafından
Bozacıları unutmuşsun
(835 puan) tarafından
Sende mi Eskişehirlisin canım aynen sevdayla bende yazmayı unutmuşuz
(7,893 puan) tarafından
Hayır. Ama Eskişehiri adım gibi biliyorum
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Eskişehir cok güzel yer yaaa halan unutamam orayı 
(22 puan) tarafından
İlk defa gidicem ama gidenler çok beğeniyor:)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 89 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Es-Es (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Es-Es (835 puan) tarafından soruldu

383,699 soru

11,481,099 cevap

35,106 kullanıcı

...