0 oy
240 göst.
Aile kategorisinde (385 puan) tarafından

Amcamın oğlu evleneli 3ay oldu . Bnm babam bnm ve abımın düğününde cahıldı kımı ısıne gelmedi kımi pek bılemedi ben evlendıkten sonra akıllandı dıuebılırım.

İşte amcamın oğlunun tanısmasına ıstemesıne kınasına düğününe herşeye gittiler Kocaeli gölcükten taa ıstanbul zeytınburnuna gittiler bense nişanına ve kınasına gıdebıldım oğlumu bırakıp bıde. Babam düğünleri sevmez bulunmaz günah der ama genede yalnız bırakmaz .biz gittik yengemin surat 5kariş bi kere gşttik dıye o kadar yol geldiniz demedi annem rahatsıx oldu zor durdu 11degılde neden 10da kalktık dıye afra tafra yanı gıttıgımze bınpısman amcamın hatrı oğlunun hatrı dedık dememek gerekırmıs .yengem tıtızlık hastası yapanın yaptıgını begenmez gerci yaptırmak istemezde yapanın arkasından gezer o yuzden ona cpk ınsan gidemiyor bizleride begenmez.kendi bı kac arkadası bıze degisen bıri bizden ılgı bekler kendi yapmaz. 

Bn düğün gecesi tavrından dolayı mesafemi aldım o gün gündüz  10ds gıttik yardım ıcın ama ne selam ne sabah öyle ortada kaldık esımde dpğnlerı sevmez ve o gecenin sabahı 4te işe gidecekti anladı dedı takıyı takarız yarım saat durur giderız yorgunum dedı ne dıyeyım yoo 1e kadar duralım dıyemem babamda dügğne girmemıs yemek dagitmıs ınsan agırlamıs.neyse pazar gunu köyde denk gelmısler annemde aramadı hep ben aradım herseyde o benı aramıyor hıc demıs herseyıne kos bıde surat ye.

Gelinin yanında anneme babanneme halama ana oğul agıxlarını acmıslar annemde dayanamamış oda spylemıs ıyı yapmış babam duysa zaten amcamın oglunu kesın def ederdi nankor deyıp .bnm de dugunumde kımse aramadı kımse yanımda olmadı kımseye saldırmadım.bıdaha dedim konusmuyorsın bunuda babama anlatıyorsın anlatmazsan ben anlatırım dedım anneme .yaptıkları ayıp gelen ınsanları kaale almayıp bıde ustlerıne gıtmek annem ıyı kı sen gec geldın dedo armut toplamazdım tabı altta kalanın canı çıksın derım hep bu edepsızlıktır ben sana aıle dıyeyım sen beni köpekle . İnsanlar kac sefer gıdıp geldılrr bı kere o kadar yol geldınız duymadım cok sınırlendım bu gece   

Gene benim annem dusunmus köyde toplanalım alamadık dıye annem romatızma hastası 2aydır yatıyor bı kere arayan olmadı bırak dugunu normalde aramaz saldırmaya gelmısler yuzlerıne bakmak yok bıdaha dedım 

1 cevap

0 oy
tarafından
Annenin eltisi ya ne yapsa yaranamaz gerçekten tüm eltiler mı böyle ya hiç iyi anlaşan yok mu
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 555 göst.
23 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 651 göst.
30 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (13,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 353 göst.
14 Ekim 2019 Diğer kategorisinde METİNHAN'IM (277 puan) tarafından soruldu

378,825 soru

11,339,198 cevap

34,803 kullanıcı

...