0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Selam kızlar evinizde pati var mı beslediginiz ve hamilelikte sıkıntı çektiniz mi merak ediyorum benim 2 patim var ve suanlik bir sıkıntı yok 13 haftalık hamileyim yorumlarınızı bekliyorum ❣️

15 Cevaplar

0 oy
(809 puan) tarafından
Hiç sorun yaşamadım. 2 kedim var kumlarini bile ben temizledim doğuma kadar. Şuan oğlum 2 aylık kedilerim çok seviyor oğlum da aynı şekilde elliyor sürekli onları. 
(7 puan) tarafından
Ya ne güzel pati seven insanlar bı farklı oluyor cansınız:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
6 yaşında kedi oğlum hamilelikte sorun yaşamadım sadece kumunu ellemedim eşim değiştirdi toksoplazma geçirmediğim için. Onun harici sorun olmadı şimdi kardeş gibi eğleniyorlar :) 
(7 puan) tarafından
Kedi veya köpekle büyüyen çocukların empati yeteneği cok farklı oluyormuş kendimi bildim bileli kedi besleyen biriyim benim de empati yeteneğim çok farklı :)
tarafından
Saha 16 aylık ama ****** sevgisi şimdiden işledi. İnşallah kızımda öyle olur
(7 puan) tarafından
Çok çok güzel birşey :)
0 oy
tarafından

Ay mukemmel bisey kızımın abisi var kedımız :) hamılelıkte bırtek kumunu ellemedım, sevdım optum agzını burnunu bıle optum, ****** sevgısı cocuga evınde yetıstırmedıkce bıryere kadar gecıyor, mesela kızım markete gıttıgımızde sokakta kedılere kopeklere mama almadan cıkartmaz alıstık cunku onları da beslerız :)

(7 puan) tarafından
Kızınızı öpün benim yerime maşallah:) içim ısındı
0 oy
(4,006 puan) tarafından
Pati yok kuş var bugun bici bici  yaptirdim kuruttum ;))
0 oy
(22 puan) tarafından
Benimde kedim var 12+4üm kumunu temizliyorum abla olcak kızım :)
0 oy
tarafından

Kopegimiz var ama bahcede kendini hamileligim boyunca karnima siper etti güzel oglum <3 simdi de oglumun oyun arkadasi oldu <3

0 oy
tarafından
Bir kedim var. 9 yaşında :)) hiç zorlanmadım. Sadece kumlarını eşim temizledi o kadar. Doğum yaptım bebişe karşı da çok anlayışlı ablası :))
0 oy
tarafından
Benim kedim ve artı astimim olduğu halde asla sıkıntı yaşamadım kızımda yasamamdi 2.bucuk yaşında şuan herguj siler supururum evi zaten o yüzden toz kıl kalmadığı için sorun olmuyor 
0 oy
(262 puan) tarafından

image

 1 Tane nazlı kızım var hiç bir sıkıntı yaşamadım 2. Ye hamileyim tuvaletini de temizlerim ardından hiç bir yerime sürmeden iyice yıkarım ellerimi. Sever öperim de valla. Kızımla da çok iyi anlaşıyorlar çok oyuncu Bi kedi bir birlerine de çok güzel arkadaşlık ediyorlar valla beraber oyun oynuyorlar resmen.
0 oy
(496 puan) tarafından
Bakımları yapıldığı sürece zararı olmaz faydası olur bence
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Köpüşümuz var annemgilde biz hemen yan sokakta iki dklik yer olduğu için her gün giderdim hamileyken doğurdum kızım seviyor şimdi hiçbir sorun da yaşamadık çok şükür bişey olmaz cnaim asisi bakımı yapıldığı sürece 
0 oy
(233 puan) tarafından

Benimde sarı oğlum var 28 haftalik kızıma hamileyim birsey olmadı küçüklüğümden beri ****** sevgisi var bende fazlasıyla o yüzden çok severim sokakta bile dayanamaz hep severim kızım doğduktan sonra o kadar merak ediyorum nasıl olacaklarını insallah oda annesi gibi kedisimizi sever :)

image

(652 puan) tarafından
Yaaa tipe bak çok tatliii
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Evde yok ama annemlerde vardı kızım canım 19 yaşında vefat etti. Şimdi yine aldılar sokaktan bi can o çok vahşi ama tekir pek sevdirmiyo kendini asi biraz :D benimde kapımda var bir sürü çıkar severiz oğlumla. Hamilelikte de sevdim hep sorun yaşamadım hiç :) hayvanlarla büyüyen çocuklar aşırı sevgi dolu oluyolar bence umarım senin bebeğinde öyle olur seve seve büyüsünler :)
0 oy
(1,118 puan) tarafından

2 tane inek 3tane inek yavrusu. 1 de keçi :D  

0 oy
(104 puan) tarafından

Bizim evde 3 kedi var :D artık yaşlarını aldıkları için 2 tanesi sakin sessiz kendi halinde. 1i 7 aylık fır fır dönüyo evin neşesi oldu :) gebelikte 2 taneydiler hiç sorun yaşamadık

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 465 göst.
3 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Kedimekimm (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (793 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
12 Ocak 2022 Aile kategorisinde Goncagull (1,154 puan) tarafından soruldu

378,461 soru

11,328,322 cevap

34,784 kullanıcı

...