0 oy
576 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Boşanmak istiyorum postları 

İnsanlara öneride bulunurken birazcık mütevazı olunuz düzelebilecek oluru olan şeylere aaa nasıl yapar bu nasıl olur tabirleri ile insanları gaza getirmeyin. Daha ılımlı yaklaşırsak yuvaları kurtarma şansımız olur sevgiler. 

7 Cevaplar

+2 oy
(2,102 puan) tarafından

Şahsen ben, kendim. Boşan gibi bir cümle kurmadım. Hatta konusmayi denedin mi dedim bayana. Sadece sana soru sordum yazdigin cümlenin altına. Çok merak ettim sen ne yaparsin ?

Senin eşin allah göstermesin babalık yapmıyor, sevgi yok saygı yok ve en önemlisi genel eve gidip başka kadınlarla beraber oluyor. Naparsin ?

(2,102 puan) tarafından
Tatlim sen olayı yanlış anladin ya :D
Arkadasin biri boşanmak istiyorum eşim bunları bunları yapıyor ve bu arkadaşta çocuğun kör karanlıklarda büyümesini mi istiyorsun gibi birşey soruyor ve bende cocugun suan yasadiklari normalmi senin esin yapsa sen ne yaparsın diye soruyorum
(320 puan) tarafından
Tamam işte arkadaşa sormuşsun ya sen ne yaparsın diye bende diyorum ben kendim olsam bunu yaparım kara karanlıkta büyüsün ama o pislik adama baba dememesi çok daha mantıklı..
(320 puan) tarafından
Ben olayları kaçırdım ğirmedim ya sabahtan beri:))
(2,102 puan) tarafından
Birde o arkadaşının ailesi kabul etmiyormuş. Ne guzel baban kabul eder seni. Bu arkadaşta gidecek yeri yok kurtlara soframı olsun diyor. O cevaba da bi fikir ver yavrum. Napsın :)
(320 puan) tarafından
Kız bacım nasıl babası kabul etmiyormuş bu kadar ğenişmiymiş hiç kusura bakmasın o kız ama kadın sığınma evleri var tamam çok zor mesela aşırı hemde ama böylede olmaz ğitmez yani helede bu devirde çok kötü asla boşannaın istemem ama ekmekte kuru yenmez yani belli bu
-Reklam-
+1 oy
(571 puan) tarafından
Tabiki bosan bitsin aa nasil yapar denmez ama diyenler varsada o kiside gaza gelip tamam bosanayim diyor yada dusuncesi kuvvetleniyorsa o onun sorunu cnku burdaki hiçkimse kimsenin ev hayatini kocasini huyunu suyunu bilemez tavsiye alinir gorus bildirilir onun icin fikir olur kensisi icin en uygun hangisiyse o onu bilir biz degil. 
+1 oy
(843 puan) tarafından

Aramızda birileri boşanma avukatlarına çalışıyor olabilir :D

0 oy
tarafından
Evwt bu konuda katılıyorum o olayı yaşayan insan için ne kadar zor bi karar ama bi anlık kararla ani kararla verilecek bazı karar sonu kötü bite bilir aile olmak kurmak o kadar kolay değil yaşayan bilemez 
0 oy
tarafından
hak veriyorum canim bazen kendimizi durduramiyoruz ama derler ya bekara bosamak kolay die kendimiz empati kurmaliyiz
0 oy
(704 puan) tarafından
Evet doğru sölüyosn ama bu sebebine baglı bence bnmde eşimle ilgili sornlarm vr paylaşıyorum burda ama Bnmkiler henüz boşanma sebebi değil bana boşan diyenede uyup boşanack değilm orasıda ayrı ama bazen öle şeyler olıyorki kocasının biriyle yatp kalktgnı yakalayanlar şiddet görenler ne bilim daha biçok şey hiç Bi kadın buna maruz kalmayacak kadr güçlü olmalı biz kadınlar çok eziliyorz tuvamz yıkılmasın çocugmz babasız büyümesin DİE ama bazen cesur kararlar almak birbirini cesaretlendrmek lazım hiç Bi kadın bunu haketmiyor 
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Valla ben bitek gecen bi kadın eşimin kuzenini görünce heyecanlanıyorum beğeniyorum falan demişti ona boşan dedim. Öyle bosan demek kolay ama basa gelmeden bilemeyiz hicbir şekilde.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 320 göst.
10 Mart 2024 Aile kategorisinde sizdenbirisi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 388 göst.
10 Mart 2024 Aile kategorisinde sizdenbirisi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Funda6363 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.

378,095 soru

11,316,772 cevap

34,761 kullanıcı

...