0 oy
198 göst.
Aile kategorisinde (136 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba dün de bir post açmıştım..dün kayinvalidem eve geldi ve benimle konusmaid bilene eltim ler de vardı önüne ne koyduysam yemedi yesene anne deşme bilene karnım ağrıyor deyip sadece bir çay içti ve esim benim gözümün içine bakıyor ne oluyo diye hediye aldık onu bile götürmedi istemem ihtiyacım yok diye gittikten sonra eşime bisey demedim sırf huzursuzluk olmasın diye ama içim içim yiyo bisey diyememek aramızda hiç biaey de geçmedi 10 gün bende kaldı küçük bebeğimle kahvaltı akşama yemeği ilgilendim elini biseu sürmedi evden kovmusum gibi bi haller de  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dengesiz demek ki. 
-Reklam-
0 oy
(13,853 puan) tarafından
Eee derdiii neeeeee
(136 puan) tarafından
Evde huzursuzluk çıkartıp esimle bizi birbirimize düşürmek
(52 puan) tarafından
Bu kozu(birbirinize düşmenizi) eline vermeyin o zaman. Salağa yatın. Ay canım annen niye öyle davrandı. Ben çok üzüldüm, sen mi bir şey yaptın değin mesela. Halbuki ben ne dediyse yaptım dışardan biri bir şey mi söyledi değin. Annesi haksız olsa bile 3-5 defa annenede hak veriyorum aslında bizi düşünüyor sağ olsun değin. Saygınızı eksik etmeyin. Kendi silahıyla vurun. Oğluyla.
(52 puan) tarafından
Oğlunu yanınıza çekerseniz gerisi hep istediğiniz gibi olur. Eşime olabildiğince ailesini kötülemiyorum. Hakkımı ararken eşimi karıştırmadan yüzlerine diyorum. Saygısızlık yapmıyorum. Aksine iyilik yapıyorum. Akrabalarına çok düşkünler. Oturup onlara ayak uyduruyorum. Organizasyonlarda bayram, doğum günü partisi vs. kendimi çok yıpratmadan parçalamadan yardım ediyorum. Görümcem ve kayınvalidemin beni sevmediğine eminim. Duygularımız karşılıklı zaten.
(13,853 puan) tarafından
Siyaset diye buna denir işte :⁠-⁠D:⁠-⁠Dben de bir posta yazmıştım annen şöyle annen böyle demeyin diye ozaman haklida olsan gardini alıyor sana okuduğum postlarda hep bole
(136 puan) tarafından
Demiyorum ana nefis mücadelesi de ayrı bisey
(52 puan) tarafından
Haklısınız ona bir şey diyemem. Ama karşındaki senle dürüst oynamıyor ki. O zaman kişiliğinizden ödün vermeden. Hakkınızı da savunun, saygı çerçevesinde. Eşinize annesine değer verdiğini gösteriniz. Haksızlığa uğradığınızda gelin buraya yazın. Biz dinleriz. Birine anlatmak rahatlatır.
(52 puan) tarafından
Benim kaynanam gelin almaya gelmedi biliyor musunuz? Yeğeninin düğününde gel bu odadan bakalım diye çağırdı beni. İki akrabası vardı yanımızda. Biri kız kardeşi biri kuzeni. Bizim düğünümüzde kız almaya gelmedin çok ayıp ettin dedim. Beni boş ver hadi. Oğlun iki kişiyle kimsesiz gibi kaldı öyle dedim. Hadi görümcem neyse kadın yeni doğum yapmıştı. Gelemezdi sen niye gelmedin, ben çok kırıldım sana dedim. Köyden misafirleri varmış onları bırakıp gelemezmiş. Eşime de ertesi gün açıklama yapıyor. Oğlum ben sana değer veriyorum da ama durumumu biliyorsun diye. Eşime açık açık söyledim. Evlenmeden önce sende ailende bana haksızlık yaptınız. Yüzleşeceğim, bakalım geçerli sebepleri var mı? dedim. İki şey için yüzleştim ikisi de geçersiz bir açıklama. Genelde böyle soruyorum kırgınım, çok üzüldüm diyorum.
(52 puan) tarafından
Önceden annen şunu yaptı diyordum. Ben haklı olduğum halde onu savunuyor. Bende artık direkt kendiyle yüzleşiyorum. Ama benim kaynana tuzak kuramıyor. Tuzak kuracak kapasite varsa siz bunları yapmayın. Geçende ben de ishal ve istifra vardı. Acillik oldum. 8 aylık hamileyim. Kızım nasıl oldun deyip aramadı. Bir hafta sonra kardeşim askere gitti. Aradı ikisini bir aradan çıkarttı. Annene kırıldım dedim. Neden dedi. Beni neden bir hafta önce değilde şimdi aradı geçmiş olsun diyor dedim. Kardeşimin işiyle hastalığı ikisini bir aradan çıkarttı işte dedim. Ama gülerek söylüyorum. Az kurnaz değil vs diyorum. Kadın aradı işte ya diyor. Ama bir hafta sonra hastalık olmuş bitmiş. Sen olsanda bu kadar bekler miydi dedim. Bir şey diyemedi.
(52 puan) tarafından
Her zaman şunu diyorum. Kendi annen değil, hiç bir zaman sana annenmiş gibi muamele yapmayacak. O zaman takma. Evet bende üzülüyorum yıpranıyorum. Artık kendi çapımda yukarda anlattığım gibi çözüm buldum. Çok şen şakrak biriydim. Nişanlanmadan önce. Sonra durgun, üzgün biri oldum. Psikolojimi bozma noktasına geldim. 3-5 kendini bilmez için ben neden bu hale geliyorum ki diye sordum kendime. Ben artık başka bir ben oldum. Baktım diplerde bir ben var. Yavaş yavaş onu kendi haline çekmeye çalışıyorum. Simdilik başarılı oldum. Ama eski kıpır kıpır halim de yok. İkisinin arasındayım. Hala yaptıkları haksızlıklar aklıma gelince ağlıyorum. Yapacak bir şey yok.
(136 puan) tarafından
Bu hareketi ikinci kez yaptı 2 ay konuşmadı sonra kendi kendine konuştu Bi rkere dahi sormadım ve ikinci kez hiç bisey yapmama rağmen trip atıp konusmuyo diğer iki eltim anne anne diye rrip atınca ağlarlar ben öyle biri değilim saygısızlık yapmam kendimi o raddeye getirecek kadar nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum
(52 puan) tarafından
Olmadı bu tiplerle mücadele etmek için psikoloğa gitseniz. Hani derler ya hastalar psikoloğa gitmez hastaların hasta ettikleri psikoloğa gidermiş. Belki o yol gösterir.
(136 puan) tarafından
Piskoloklik Bir durum yok öneriniz için teşekkür ederim
(52 puan) tarafından
Zaten sadece akıl almak için. Sizin piskolojiniz bozuk demiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Ne yapabilirim. Nasıl davranabilirim. Ne yapmam gerekiyor diye. Açık açık söylemiyorlar ama bir şeyi yapmak için cesaretlendiriyorlar. Onun için demiştim.
0 oy
tarafından
İşte evden kovsan veya akşama kadar aç bıraksan umursamasan gör bak nasıl kıymetli oluyorsun 
0 oy
(2,302 puan) tarafından
İyilik yaramamış demek ki kaynanana 
0 oy
(13,558 puan) tarafından
O zaman tam tersini yap peşine düşme hediye alma ilgilenme belli ki iyilikten anlamayan biri bırak öyle kalsın dengesiz 
0 oy
(52 puan) tarafından
Takma, benimki de bir garip. Nişanlılık döneminde eşimi de fiştekleyip beni ve ailemi çok üzdü. O zaman neden sabrettim. Eşimden ayrılmadım. Bilmiyorum. Nasip olacak demek ki. Evlendikten sonra kızım kızım diyor. Ama özde değil sözde. Benden çekiniyor. Hak ettiği zaman lafımı söyleyip geçiyorum. Çok muhabbet vs kurmuyorum. Evime gelince ağırlarım. Bu kadar daha ötesi yok. Yemeyeceğim mi diyor. Tamam canın isterse ye diyorum. Bu kadar. Bende kredisi bitti çünkü.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 248 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 339 göst.
16 Eylül 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
8 Eylül 2023 Aile kategorisinde Ananinki (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
2 Mart 2023 Aile kategorisinde Cano6can (136 puan) tarafından soruldu

383,036 soru

11,465,589 cevap

35,065 kullanıcı

...