0 oy
192 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Güzelce yemeğimizi yedik. Kısır yapayım cayla içelim dedi. Neyse benim kocamın huyudur sürekli canı sıkılır birilerini arar davet eder. Annemleri aradı yorgunuz oğlum gelemeyiz dedi ısrar etti yok dediler. Sizinkileri ara dedim bizimkiler çalışıyor gelmez dedim annesini aradı hoporlere açtı napiyonuz dedi oğlumla ugrasiyorum dedim. O ne demekmiş dedi sürekli canı sıkılıyor ne yapacağım bilemedim dedim. Evde uğraş yok ondan sıkılıyor dedi ee napayım çocugu hemen doğuramam vakti gelince doğacak dedim. Sadece uğraş omu diyor başka ne yapılır evde siz ne yapıyorsunuz dedim. Oturuyoz dedi bizde oturuyoruz dedim. Daha bir sürü laf yaptı oğluna laf ettim ya bende dedim ki neyse anne dedim senle konusamayacam yanlış anlıyorsun oğluna laf etmedim senin dedim hoporlerden aldı eşim biseyler diyor duyuyorum ses etmedim. Ondan sonra bişey demedi annem niye böyle yapıyorsun dedi. Laf kondurmuyor bir türlü sana sanki hakaret ettim sana dedim. Böyle yapınca cinim kadar hazetmiyorm annenden dedim. Normalde demem böyle şeyler ama en sonunda bu huyundan bıktırdı. Ben annene böyle desem senin hoşuna gider mi soylemi böylemi demeye başladı. Benim annem bişey olunca beni sana karşı savunmuyor seni savunur hep annen laf ettirmiyor sana dedim. Küstü balkona çıktı kısırida yemiyor. Sen hep böylesin dedim annen bana bişey deyince arkamda durmuyorsn ben en ufak bişey deyince abartıp anneni savunuyorsun dedim. Yanlış biseymi yaptım artık tak etti canıma.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gerçekten bu eş aileleri yüzünden sürekli huzursuzluk oluyor 

En iyisi mesafe koymak
tarafından
Vallaha yattı konusmuyor konuşmazsa konuşmasın sanki hakaret ettim bende insanım yeter artık. Sürekli bunu yapıyor en ufak oğluyla ilgili bişey desem kıyameti koparıyor .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim allahtan bu dengeyi iyi kuruyor. Yoksa biz çoktan patlamıştık.
tarafından
Benimki zorlanıyor bana bişey dediği  zaman yeri geliyor zırıl zırıl agladigim oluyor beni savunmuyor annesine bişey deyince kıyameti koparıyor. Amacım beni annesinden üstün tutsun değil. Beni eşi olarak bilsin artık.
0 oy
(799 puan) tarafından
Bu tür kadınlara en güzelli asla zaten ağlunu övme annenede senin Annende damatçı övme ama sövmede ailen ile ilgili bir şey söylemiceksin...iyimisiniz iyiz...bitti ya bunun adı psikolojik sınır miymış ruhsal sınır mıydı neydi hakikaten o sınırı aşamıyor ailevi ilişkilerine karşılamıyor lar.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 189 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 426 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 283 göst.

380,206 soru

11,383,054 cevap

34,882 kullanıcı

...