0 oy
234 göst.
Aile kategorisinde (3,006 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar tekrar iş hayatına dönme gibi bir durumum var kizim 19 aylik ,sadece bebek bakımı adına görüşmelerde nelere dikkat etmem gerekir ,şunu sormayı unutma ,yada şöyle bir ihtiyaç oluyor goz ardi etme görüşmede mutlaka konuş vs gibi tecrübelerinizi paylaşırsanız memenun olurum.

9 Cevaplar

0 oy
(1,092 puan) tarafından
Böyle birşeyi düşünüyorsan lütfen eve kamera yerlestir artık günümüz çok kötü insanlar acımasız annelerin babaların kendi evlatlarina kıydığı dönemdeyiz 
(3,006 puan) tarafından
Evet çok haklisiniz kamera aklımda şuan sadece kızımın odasında var ama banyo ve wc haric düşünüyoruz hatırlatma ve tavsiye için tsk ederim
(1,092 puan) tarafından
Evet çok iyi olur bide kesinlikle sizin evinizde baksın bide ufak size bir kap yemek yapıp koysa ne iyi olur
(3,006 puan) tarafından
Her işi yapsa mükemmel olurr ama ben zorlanıyorum kızım varken en iyisi gelen Hanım sadece kızımla ilgilensin yemekleri ben yaparım seviyorum da zaten :))
-Reklam-
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Kesinlikle sizin kendi evinizde bakılsın. Kırmızı cizgilerinizi net bir şekilde belli edin, esnetilmeye calisilmasin. Yoksa çok gevseyebiliyor. Tatil dönemlerinde ödeme yapıp yapmayacağınızi önceden belirtin sonra sıkıntı olmasın. 
(3,006 puan) tarafından
Yaaa ben de açmıyorum kızımın gözleri bozuk ama ona çok az açabilirsin diyecektim asla söylemem o halde  söylediğiniz iyi oldu.
(1,617 puan) tarafından
Ben başlarken kesinlikle TV açılmasın dedim. 2.-3. gün başladı aslında Tv'de faydalı şeyler de var falan demeye ben de istemiyorum izlemesin dedim. Sonra ben işteyken aradı haberin olsun açtım çok sevindi izliyor diye ben de asla izlemesin abla istemiyorum dedim. Yani bu çocuğu sen ne kadar süre onun başında tutacaksın bu belli değil. Ben tamam az izlesin desem de belki gün boyu tutacak. Bu konuda çok net olduğumu belli ettim ve daha lafını etmedi. Bir de mesela yemesini istemediğiniz şeyler de varsa bunları da belirtin. neyse bir ikiden bir şey olmaz demeyin. Sonuçta çocuk dursun diye her istediğini yapma egiliminde oluyorlar. Çocuk abur cubura alışıp onla karnını doyurabilir. Uyku saatleri düzenliyse ona kesinlikle uyulmasını isteyin.   Ama bence suistimal edilmeye en müsait konu TV telefon konusu. Kendileri rahat etmek için çocuklara verme eğilimi olabiliyor.
(3,006 puan) tarafından
Beslenme konusunda kızım henüz abur cuburla tanismadi evde bulundurmuyoruz ama muhakkak tembihlerim uyku saatleri düzenli bozulsun asla istemem (makine değil tabi tutarsizliklqr oluyor )tv  konusunda bende sizin gibi net davranırım.Ben zaten ev işi falan istemiyorum kızımın kisisel bakimi yapılacak oyunlar oynayip şarkılar söylenip kitap okunacak kiZimla sohbet edecek vakit geçirilecek birini arıyorum tv izlettikten sonra annemle kaynanam valideme baktırırim çok haklısınız bu konuda kesin davranayimda sorun yaşamayalım.

Bir soru kızımı gun içinde parka götürmesini istesem bu masumane davranış bir sorun yaratır mı sizce
(1,617 puan) tarafından
Ben sabah işe giderken diyorum şu saatte kalktı şu saatlerde yatırirsin diye. O da bana kalktığı yattığı saati hep yazıyor. İlla ki arada aksama oluyor ama düzenin genel çerçevesinin korunması önemli. Bizim bakicimizla bir tek bu TV konusunda anlaşmazlık oldu onu dışında çok şükür iyi. Kızim da seviyor, o gelince seviniyor. İnşallah iyi birine denk gelirsiniz. Parka götürmesini tabii ki isteyebilirsiniz. Sorun olmaz, bebek de evde sıkılır zaten. Bakıcı kendi de hava almış olur. Bir de evi yakın olursa ara ara kendi evlerine götürmek isteyebilir. Bu konuda da istemezseniz bu durumu baştan net bir şekilde belirtin.
(3,006 puan) tarafından
Tamam aklımda olsun park yakin evimize ben gunluk hava aldirsin isterim park olmasa bir yürüyüş en azından eve yakın mı olur uzak mu oturur henüz bir aday olmadığı için birsey diyemiyorum ama evine götürmesi gibi bir talebi baştan onaylamayacagimi ileteyim çok haklısınız
0 oy
(5,220 puan) tarafından
Gbtsine baktır kimin ne olduğu belli bile değil 
(3,006 puan) tarafından
Yani wc ve banyo haric her odaya taktıricam kızımın odadan odaya geziyor kapatma ihtimali mi var yok artık        hiç aklıma gelmezdi  tsk ederim
(5,220 puan) tarafından
Nasıl kamera sizdeki. Bizimkinin fişini çektinmi gitti
(3,006 puan) tarafından
İnt hattına bağlı modemi kapatırsa gider şuan sadece odasında var fişli değilde duhat mi ne diyorlar ordan kablosu var
(5,220 puan) tarafından
Anladım canm bizimkinden farklı demekk neyse inşallah iyi birisi denk gelir
(3,006 puan) tarafından
İnşallah int bakıyorum öyle bir çevremde yok inşallah Allah iyi insanlar ile yolumuzu kesiştiği.
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Geliş gidiş saati belli olsun, siz evde olsanız bile çıkıp gitmesine izin vermeyeceğinizi belirtin, taviz tavizi doğuruyor sizi gördüğü gibi kaçıp gitmek istiyor bazısı. Extra durumlarda ne yapacağınızı konuşun, ne iş yapacaksınız bilmem ama toplantı vs beklenmedik işler çıkabiliyor, bunu konuşun. Ev işlerine yardımcı olacak mı, bebeğin bulaşığı çamaşırı olur onları halledecek mi misal,bi yakınımın bakıcısı mama yedirdiği kaşığı bile tezgaha atar giderdi benim işim değil diye. Akşama kadar o mama yapışıp kalır. Çocuğa yapılmasını istemediğiniz şeylerin bi listesini hazırlayabilirsin, tv telefon, paketli gıda vs.Ve yapılmasını istediğiniz şeyler,kitap okuma etkinlik uyku düzeni vb. Her şey baştan net olursa sonradan anlaşmazlık çıkma ihtimali azalır. Yazılı olarak anlaşmak en güzeli bence. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. 
(3,006 puan) tarafından
Tavsiye ve öneriler için çok teşekkür ederim ben şimdiden bir liste yapayim.Gelis gidiş saati benimde çok kafamı kurcalıyor ben 08:00/17:00 çalışacağım gibj gorunuyor nasıl olacak bilmiyorum illa 9 saat mi çalışması gerekli yoksa anlaşmamız mi bağlı
Çocuğun çamaşırları kendi yediği içtiği ve soluğun bulasiklarini makineye atmasını tabiki beklerim sadece çocuk bakımı için anlaşırken her detayı konuşmam gerekiyormuş yazdıklarınızın bunu anlıyorum surekli olmasada esneklik giriş çıkış saatlerinde bekliyorum ama bunda dile getirmem gerekiyor demek ki..
0 oy
(870 puan) tarafından
E devletten sabıka kaydına dava dosyası icrası var mı hepsine bakmanızı tavsiye ederim 
(3,006 puan) tarafından
Hmm çok  mantıklı tsk ederim
0 oy
(163 puan) tarafından
Ayy  ben senin yerinde olsam butun gunum korkuyla gecerdi işteyken 

Biliyorsn şimdiki insanlari 

Sana tavsiyem gunduz siz evde yokken eve kimseyi almasin zil calarsa acmasin hatta sizin akrabanizssa acmadan size haber versn kendi birini cagirmasn 

Aklima bu geldi 
(3,006 puan) tarafından
Odasinda online bağlandığımiz bir kamera var eve ondan anlik takip ile baglanabilcegimiz kamera yerleştirmeyi düşünüyoruz misafir demi çağırıyorlar hiç  düşünmemiştim konuşurum bu konuyu kayinvalidem 300 metre ötede oturuyor kesin o gelir gider annem de ara da gelir gider başka gelen olmaz birde olursa kargo gelir :))
0 oy
(6,670 puan) tarafından
Olgun olsun eve kamera tak ve tanıdık biri olsun 
(3,006 puan) tarafından
Ya tanıdık kimse yok int yada şirket aracılığı ile bulmayı düşünüyorum;(
0 oy
(9,204 puan) tarafından
Anneniz ve kayınvalideniz yakın oturuyormus anladığım kadarıyla, onlar bakmak istemiyor mu
(3,006 puan) tarafından
Annemle aram 65 km kayin validem 300 metre ikiside bakmak istemiyor annem ben evimde bakarım haftasonu alın diyor o da bakmak istemiyorum demesinler diye kendine zor bakıyor zaten bipolar hastası istesede biz baktirmakta tereddutlu kalirdik kayin validem heryerim ağrıyor diyor surekli ona hiç sormadım ama eltim sordu kendi oğlu için  bakmayacağıni söyledi konusmuyorlar.kısacası kimsemiz yok bakacak.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 298 göst.
10 Mayıs 2023 Aile kategorisinde 131221 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
15 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seraps (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 176 göst.
23 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (275 puan) tarafından soruldu

379,360 soru

11,355,524 cevap

34,830 kullanıcı

...