0 oy
576 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar salı günü evlilik yıl donumumuz.  Ikinci yilimiz olacak . Geçen sene resimli pasta yapmıştım kurabiye kek falan içecekler vs . Bu sene ne  yapsam bilemedim geçen yıl bir arkadaşımız vardı eşiyle  . Bu yıl eşimle tek kalacağız . 3bucuk aylık hamileyim . Fazla zorlanmadan neler yapabilirim .  Fikir verir misiniz.  Sizler neler yaptınız.  Güzel anı kalsın istiyorum açıkçası.  Teşekkür ederim fikirleriniz için :)) . Hediye olarak ne yapmalıyım . Yada pahalıya kaçmadan ne yaptirabilirim:))

4 Cevaplar

0 oy
(3,187 puan) tarafından
seçilmiş
 
En İyi Cevap
yani bütçeniz ne kadar ve yaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama Ben Ankara'da yaşıyorum Kızılay Batıkent gibi yerlerde öyle parti evi tarzı yerler var odayı süslüyorlar karaoke evleri falan da oluyor..
Pasta içecek romantik bir ortam işte film olabilir o bir iki saat içerisinde müzik olabilir sohbet muhabbet olabilir bir odayı sizin için  hazırlıyorlar öyle yerler var değişik olabilir hoşlanır mısınız bilemem..

Bir de ben eşime doğum gününde hızlı tren bileti almıştım Eskişehir'e günübirlik gidip gelmiştik hamileliğin 8 ayındaydim O gün benim için de biraz tempolu bir gün olmuştu ama günübirlik git gel değişiklik olmuştu belki siz de öyle bir şey düşünebilirsiniz..
tarafından
Teşekkür ederim canım fikrin için :)
(3,187 puan) tarafından
:*
Onikikarakter
tarafından
:))
12 baş belası karakter :)
(3,187 puan) tarafından
Hahah hepimizin ortak sorunu :))
tarafından
Aynen öyle cnm.:))
-Reklam-
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Boyle birşey yapabilirsin. Hazır pasta al, ortayada bir şeyler al hazır. Mumlar gül kuruları ser. Küçük kağıtlara da notlar yaz. Kapıyı açtığı andan itibaren. Çokta güzel olur :D

image

tarafından
Burda güzel şeyler satan yerler az var . Güzel olsa da pahalı ama sıcak su koyup resim çıkan bardaklardan yaptirsam pahalı olurmu bir kaç günde gelir bilgin varmı canım
(2,103 puan) tarafından
2 3 güne gelir. Çiçek sepetinde yaptirabilirsin hemde uyguna yapıyorlar. Çiçek sepetine gir orda güzel hediyeler de var canım
tarafından
Teşekkür ederim canım sağol.  Guvenilirmi peki :))
(2,103 puan) tarafından
Evet en güvenilir sayfadır kendileri :) rica ederim canım
tarafından
:))
12 baş belası karakter :D
0 oy
tarafından

Beyaz cift kisilik bir carsafa ,  yazin guzelsee keceli kalemlerle aranizdaki muhabbetleri yazabilirsn en begendigin msjlarinizi gun tarih atarak yazabilirsin isminizi yazip kocaman bi kalp yapip sadece sizin bildiginiz komik ama esprili muhabbet konularini guzel ask sozlerini yazip ystaginin ustine. Serebilirsin mandal led alip yatak odanin tulune tutturup resimlerinizi asabilirsin romantik bir ortam yaratabilirsin. 

Yatak odanin tavanindan balonlari asagiya sarkitip uclsrina notlar yazabilirsin. 

Pastayi zaten yaparsin sabah uyandiginda uatak odasi aynasindan lavaboya ds kapiya kadar gidecegi heryere not yapistirabilirsin kumandayi kurdeleyip :) istedigi seyi acip acip kuruyemis vs  onune hazirlsyip sevdigi yemekleri yapip bugun siz en degerli misafirimsiniz ben size hizmet edecegim :)) deyip onlukle karsilayabilir esprili bi ortam hazirlayabilirsin :) 

tarafından
:)) romantigimm kiz ben
tarafından
Kocan da romantik mi
tarafından
Duygusaldir ama oyle bi romantikligini gormedim bilmez oyle seyler köy cocuguu :))
tarafından
Olsun duygusallık da bişey
tarafından
Evett kuzum :)
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Bide bu var. Boyle birşey de yapabilirsin. Yormaz hemde romantik :D

image

tarafından
Aaa çok güzelmiş canım bu pastalardan nerde bulabilirim ;)
(2,103 puan) tarafından
Size yakın pastaneci varsa sipariş verirsin getirebiliyorlarsa canım yada netten bak yakın pastanecilere konumdan. Arayıp öğren sipariş getiriyormusunuz diye
tarafından
Tamam canım teşekkür

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 414 göst.
9 Temmuz 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ebrualpaymst (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
0 oy
15 cevap 853 göst.
18 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tospik (3,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 245 göst.

377,939 soru

11,312,500 cevap

34,745 kullanıcı

...