0 oy
1,216 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından

ÖNCELİKLE BURADAKİ HEMCİNSLERİMİN HERKESİN HANİMEFENDİ OLDUĞUNU BİLEREK BANA YARDİM EDEBİLECEK  FİKİRDE OLABİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNEREK SORUYORUM SORUMU. TEŞEKKÜR EDERİM:)



Okumuyorum. Ne diyecegimi bilemiyorum. Kararsızım. Gayet düzgün biri. İşi kendisi düzgün biri memur zaten o. Ve karakter olarak da düzgün. Ama ne biliyim sanki icimde boşluk var. Erken mi bilmiyorum. Evlenip pişman olmak istemem de ama. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Evlenirsem ve aklıma eski kişiler gelirse mutsuz olursam diye düşünüyorum ama şu an kimseyi sevmiyorum. Eskiler düzgün de değil zaten ama evlilik zor olduğu için karar vermesi de zor.

50 Cevaplar

0 oy
(12,748 puan) tarafından
Yine bir yeni hesap ve ......
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından

Düzgün birisi memur zaten ee karakter olarak da düzgün... Peki siz? Siz ne vereceksiniz daha öncekileri aklınızdan çıkaramamış onlar aklıma gelirse diye kendinize aciyorsunuz. Evlenince aklınıza gelirse o kişiyi yakacaksınız. Evleneceğiniz kişi düzgün olmalı ama siz ne karakterde düzgünsünüz. ;)

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Tavsiyem evlenme henüz çok erken ben 27imde evlendim hiç bir sorunum sıkıntım yok inan eşimde iyi Allah razı olsun aileside ama ben yinede hala bi 2 3 sene daha bekar kalsaydım keske diyorum inan evlilik en iyiside olsa zor 
0 oy
(695 puan) tarafından
26 yaşında ewlendim dengini bulamadiktan sonra 22 yaşında da ewlensen 32 yaşında da ewlensen boş rabbim hakkında hayırlısını versin 
0 oy
(309 puan) tarafından
Hergun neden evlendim diye pişmanlık yaşayan biri olaraktan iyi düşün derim hakkında iyisi olsun inşallah 
0 oy
(302 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun ama ailesi soyu sopunu iyi araştırın sende iyice tanı 
0 oy
(13,841 puan) tarafından
Bence sen hazır degilsin
0 oy
(13,887 puan) tarafından
Arastirmsisin ve negatif bişey yoksa evlen ama nişanlılık süresi olsun birbirinizi iyi tanımaniz acisindan
0 oy
(54 puan) tarafından
Bence aşk sabir katar insana. Tabi mantiksiz aşktan bahsetmiyorum. Sadik mi durust mu iyi bi baba olur mu calisirmi siddete egilimi var mi ailesi duzgun mu bunlarada bakmak lazim. Duzgun biriyse tanis biraz bakit gecir kalbin isiniyorsa gorusun biraz isinmiyorsa yaşın daha küçük biraz daha bekleyebilirsin ki bence beklesen daha iyi olur. Evlilik konusu biraz karışık canim yani çook mutlu gunlerinde oluyor coook mutsuz gunlerinde. Sorumluluklar geçim hayat telaşı farkli yetişmiş iki insanin birbirine alışmasi falan zorlu bir süreç yani. Evlenmiş olmak için evlenirsen pişman olursun yani sev ki seni uzduğunda kizdiginda yurekten affetmek için bi sebebin olsun.
0 oy
tarafından
evlenmeden,ayni hayatı paylaşmadan pek tanıyamıyorsun genel anlamda.gercekten iyi olup öyle devam eden adam da çok,tanıdığın gibi çıkmayan adam da çok.Allah ,gerçek iyilerle karşılaştırsın.eğer karakteri,kişiliği sana uygun gibi geliyorsa,bence bir süre tanımaya çalış,görüş..sonra tanıdıkça aklına yatarsa evlenirsin canım.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 562 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 103 göst.
26 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fatos18 (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 708 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,711 soru

11,427,347 cevap

34,987 kullanıcı

...