0 oy
1,366 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Evet çok saçma bi soru ile geldim ama suan arkadaşim böyle bi ikilemde bosandi ve evlenmeyi dusundugu birisi var hayatinda ama sevgilisi hic evlenmemis ve cocugu olmadigi icin istemiyor cocuklari arkadaşim babasina veriyim ilerde nasilsa ikna eder alirim kafasinda ama bana çok saçma geldi siz olsaniz 1 erkek icin çocuklarinizdan vazgeçer misiniz ??? 

84 Cevaplar

0 oy
(7,943 puan) tarafından
Yani çocuklarından vazgeçmek değilde bilmiyorum bizim tanıdık bir abla var ikinci evliliği bı tane çocuğu var şimdiki evlendiği adamdan diğer çocuğuda babasındaymis ara sıra geliyor kalıyor annesinde felan bana bunlar gayet normal geliyor cocukdan vazgeçmek değilki bu. Benim annemle babam boşandı ben babamla yaşadım anneme yazları tatile gider gibi gidiyordum kaliyordum sonra annem evlendi ben 15 yaşındaydım. Babamla kalmaya devam ettim anneme yine gidip kaldığım zamanlar oldu bana normal geldi.
tarafından
Canim sizin durum farkli arkadasim kendisinde olan velayeti sirf evlenmek icin babasina veriyor ve cocuklari kucuk
(7,943 puan) tarafından
Bilemicem yani ama sirf evlenmek için vermese keşke.
-Reklam-
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Görümcem aşkından ölmüş bir vocugundan vazgeçti evlendi şimdi 3 adamın diğer karısından 1 kızı yanında birde ortak çocuk 5 çocuğa bakıyor 1 in bedeli ağır oldu i.t gibi pişmanım diyor ne fayda ..... Tırnaklarını değişmem bir adama..... Bosansam erkek sinek kondurmam üstüme:):) kocam iyidir  ama çocuklarımi dünyaya değişmem 
(7,121 puan) tarafından
Oda sunepenin teki oda   ..... İkisi birbirinden beter kalmaya gittim kahvaltı verdi çocuğa oda on ikiye kadar bekletti aç aç aldım dürüm yaptım verme verme diyor o yemez zaten on ikide yer ... Sonra akşama kadar baktım bekleyecek kızıma çorba yapicam dedim çorba icirdim ikisine de yavrum köşeye oturuyor öyle masum duruyor oynasana diyorum x abla kızar bana diyor yavrum öyle içim yandı ki
(1,248 puan) tarafından
Offf kız içim cız etti Allah'tan bulsun vicdansiz çok kötü oldum ya Allah annesininde ... Versin yaşarken çocukları böyle üvey anne eline bırakmak gerçekten vicdansızlik
(7,121 puan) tarafından
Aynen öyle bir gün huzurlari yok yuva yıkanın yuvası olmaz .... İmam bide :):) kaynanam diyor ki işte x kişi ayarladı allahindan bulsun demekki kızında varmış istemiş dedim 3 yaşında mı ayarladı diye hemen sevgili oluyor beyni yok mu evli barkli kadın kimseye beddua etmeyin dedim
(1,248 puan) tarafından
Offf kizzz Allah'tan korkusu yok adii karı kocası hiç mi görmüyo çocukların halini yemin ederim içime dert oldu kızın öyle demesi .
Hep öyle olur kızına çocuklara iyi davran dese ya anca millete laf etsinler
(7,121 puan) tarafından
Ben hep laf sokuyorum eşi ondan beter şal.ak kar.i düşkünü
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Şimdi nedicen hakaretmi etsen sabaha kadarmı konuşsak kafasına koyan yapar ebe vicdansız nediyeyim 
tarafından
Valla ben tek kelime dedim cocuklarini birakirsan senle gorusmeyi keserim dedim boyle bi insan istemem hayatimda dedim
0 oy
(312 puan) tarafından
Allah göstermesin, tövbe, cocugunu istemiyorum dedigi anda zaten bitmistir ama ben cocum varken evlenmeyi bile dusunmem, cocugum beni yabanci bi erkekle gormesi  cok aci bir sey. Allahim hic bir cocugu oz anne babasindan ayirmasin.
0 oy
tarafından
Onu olduğu gibi kabul etmiyorsa o yoldan donulmeli. Kötü geçen bir evlilikten sonra boşanma olmuş nasıl bir daha cesaret edilebiliyor bilmiyorum. Evlat insana yoldastir  nasıl bırakabilir ya insan onları. Yol yakınken dönmeli. 
tarafından
Asam manddi yonden daha cazip geliyor suan ona
tarafından
Çocuklara üzüldüm
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Hadi o adam evlat nedir bilmiyor arkadaşına Allah vicdan versin diyecek kelime seçemiyorum  Büyük konuşmaktan korkuyorm
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ay aklına onun birinciden ne hayır gördü ikinciden o hayrı görecek 

Asla  cocugumdam vazgecmem
0 oy
(48,916 puan) tarafından
büyük konusmak istemiyorum da asla boyle birsey yapmazdim 
0 oy
(1,024 puan) tarafından

Valla çok çok birinci dereceden yakinimdan örnek vereyim kadın kalktı bir çocukla geldi bebekte küçük 2 yaşında bebeğin her hareketi batıyordu niye ağlıyor niye öyle niye böyle kavga gürültü en son kaçtı gitti kadın bide boşanali çok olmamıştı adamın durumu iyi diye evlenmek nedir ya git çalış adam akıllı minnetsiz alnının akıyla istediğini al kendine çocuğuna hayatını yaşa evladinla anlamıyorum valla anlamıyorum :ermm:

0 oy
(7,446 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum Allah sınamasın ama asla çocuklarımın tırnağı olamaz hiç kimse..
0 oy
(119,899 puan) tarafından
vazgecenin akli dengesi yerinde degildir
0 oy
(401 puan) tarafından

Herkes anne olmasa keşke :angry:

0 oy
(1,750 puan) tarafından
Çoçuklarımı istemeyen adamı kapıma bağlamam öyle bişey olsa asla vazgeçmem 
0 oy
(65 puan) tarafından
Kurban ederim onu çocuğuma . Koca çok bulunur.dogurdugum evladımı nasıl elin oğlu için atayım
0 oy
(5,491 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemem tabiki ama Rabbim hayırlısını versin, ortalıkta her şey var. Sanırım vazgeçmem, canımın yarısı evladımı elin kıçı kırırk adamına tercih edilmez yani
0 oy
(966 puan) tarafından
Herkes asla der tabiki iş başa düşünce Allah bilir.bir tane kadın var komşu.3 çocuğunu öyle bırakıp ikinci kocaya gelmiş.koca iki çocuklu.kadin 6.ya hamile şimdi.cocugunun biri otizmli.5 yaşında en büyüğü.5 ve 3 yaşındaki çocuklarını parka gönderir balkondan izler o kadar rahat bir kadın.muge anliya çıkan kadınlar işte.sevgili uğruna 4 çocuk bırakan mi dersin iki çocukla kaçıp Meryem'in ölümüne sebep olan ana mi dersin.sevgili veya para için evlat harcayan kadın çok maalesef.
0 oy
(10,985 puan) tarafından
Degil bir adam, dünya kalkıp ölüyorum aşkımdan dese çocuklarkmın kesip attıgı tırnak olamaz. Ben boyle dusunuyorum. Bak ben bosandım. Kac kişi dedi seni sunla tanıştıralım diye. Asla bak kabul etmemeyi kabul edene bile ben cocuklarımın yanına aynı eve baska adam sokturtmam diyerek görüşmedim bile. 
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum ama kimseyle evlenmek istemem çocuklarımı kimse muhtaç etmek istemem 
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Bulduğu ilk herifte bırakacakmış madem ne *** yemeye doğurmuş o cocuklari yazık günah valla kediler ağzında taşıyo gittiği yere goturuyo arkasında birakmiyo evladını  bazilari iste hayvanlar kadar ana olamıyorlar soyle arkadasina  afedersin iki yatıp kalktımı adamla cicim ayı biter şimdi istemeyen adam o zaman hic istemez çocukları eli böğründe kalır o kadinda 
(2,474 puan) tarafından
Soruna gelince değil bir adam için dünyayı ayaklarımın altına serseler yinede bırakmam evlatlarımı
0 oy
(473 puan) tarafından
Dünyadaki en iyi , en mükemmel adam olsa bile çocuğumun tırnağı etmez , asla bir erkek için bir anne , eğer anneyse , çocuklarından vazgeçmez. O arkadaşınızın bosandigi eşi eğer iyi bir babaysa zaten çocukların orda kalması daha makul , baksanıza anaları bir adam için cocuklari gözden çıkarmış , yok sonra ikna edecekmiş de bilmem neymiş.Cocuklarimi kabul etmeyen benimle selamlasamaz bile ne evlenmesi , bazi kadınlar neden böyle ya gerçekten o çocuklara çok üzüldüm.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde AlinKara (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 260 göst.
30 Ocak 2023 Aile kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 712 göst.
21 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meleksss (4,792 puan) tarafından soruldu

383,774 soru

11,482,985 cevap

35,109 kullanıcı

...