0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
17 yaşında başladım 30 yaşına kadar hep düzenli kıldım kazaya kalırsa o gün kazasını mutlaka yapar yatardım. Ezanı duyuyorum ya hemen abdestimi aldırdım çarşıda bile olsam hemen cami bulurdum. 

İlk kızım doğduğunda sadece 4 ay kılamadım sonra sonra düzene sokarak yine aynı şekilde devam ettim. Ama bu doğumumdan sonra 11 ay geçti bi başlıyorum sonra ezan duruyorum duymamazlıktan geliyorum Allahım sen affet diyorum ama hiç namaza gitmiyor içim niye böyle oldum ben. Çok yoğun geçiyo günler nasıl akşam oluyo bilmiyorum ama bu bir bahane değil.

Hastayım şimdi abdestimi alıp başlamak istiyorum gerçekten ya çok kötü hissediyorum kendimi böyle artık 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şimdi de buradakilere anlatmış oldun kaynananın eksikliğini tövbe et şeytana fırsat verme 
(274 puan) tarafından
Doğrı söylüyorsun sildim orayı sizde yorumu silerseniz kimse bilmez
-Reklam-
0 oy
(484 puan) tarafından
Anlıyorum iste nefis varya cok pis bişey icinde rahat degil ama seni bagliyor sanki öyle kötü bişey

Bende çok istiyorum ama bir türlü baslayamiyorum hamileyken som günüme kadar kılmıştım ondan sonra nolduysa bidaha baslayamadim her gun aklimda ama bi turlu gerçekleştiremiyorum 
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım dua et Allah im bana irade ver güç ver namazımi devamli kilayim diye birde tembellik edip kazaya birakirsan vakti diğer vakit, vaktin namazindan önce kazayı kıl hem bütünlük hissi oluşuyor hemde zaten kılacağını bildiğin için daha dikkat ediyorsun bende maalesef kaç aydır kilamiyordum birkaç gün oldu başlayalı Rabbim daim eder inşallah.. 
0 oy
(3,491 puan) tarafından

Ey iman edenler! Mallarınız ve çocuklarınız, sizi, Allah'ın öğütlerini dinlemekten alıkoymasın. Kimler bunu yaparsa, bilsinler ki asıl kaybedenler onlardır.

Münafikun suresi 9. Ayet
(274 puan) tarafından
Ayy yaa çok üzülüyorum
(3,491 puan) tarafından
Neden üzülüyorsun, kıl namazını bu kadar basit. Sürekli abdestli gez, ne zaman bozulsa yeniden abdest al hemen, şeytan yaklaşamaz o zaman. Nefis de kafirdir insanı cehenneme götürmeye çalışır bunu aklından çıkarma, ne zaman üşenme erteleme aklına gelse o an ölüp kabre girdiğini düşün, koş namazını kıl.
0 oy
(195 puan) tarafından
Bende cocuklardan once hele evlenmeden once cok dikmatliydim namaz kilmadan evden cikmazdim o halimi okdar ozluyorumki evlendim cocuktan sonra kilamadim basladim 2.cocugm oldu kilamiyorum bende cok uzuluyorum kilmak istiyorum
0 oy
(64 puan) tarafından
Bende bir ara bırakmıştim bir türlü donemiyordum bir gün bir sohbette hoca demişti ki siz sanıyor musuniz ki şeytan nefis izin vermiyor da namaz kılmıyorsunuz hayır rabbim seni huzurunda görmek istemiyor ondan sana nasip olmuyor bu söz beni çok etkiledi artık ne zaman üşensem bu söz aklıma geliyor rabbim beni huzurundan kovma

İlgili sorular

+4 oy
17 cevap 345 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (2,171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 244 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,138 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 146 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (880 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 399 göst.

382,441 soru

11,449,721 cevap

35,025 kullanıcı

...