0 oy
153 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar sürekli konu açıyorum biliyorum ama anlatabileceğim kimse yok. Cevap vermek isteyenler lütfen yardımcı olsun istemeyenin canı sağolsun. Çok çaresiz hissediyorum. Eşimle büyük bi tartışma yaşadığımızdan annemle bile kavga ettiğinden, annemi bana çok arka çıkmakla destek olmakla suçladığından bahsetmiştim. Akabinde boşanma dilekçesi getirdi önüme. Daha 15 gün önce beni evden kovuyordu. Anneme de gitsin evimden demiş. Dilekçeyi verir vermez evden gitmeme gerek olmadığını kaç gündür birbirimizi zaten görmezden geldiğimizi, boşanana kadar da öyle devam edebileceğimizi söyledi. Sen git öyleyse ben seninle aynı yerde yaşamak istemiyorum dedim gitmem diye tutturdu. 2 gün eve geldi çok tedirgin ve mutsuzdu hiç sesi çıkmıyordu. Sonra eve gelmemeye başladı 1 haftadır yoktu. Artık dilekçeyi istemekten mi kaçındı bilmiyorum hani imzalayıp vermemi bekliyordu bende avukata danışacağım demiştim. Neyse dün eve geldi ben dışarı çıkmak üzereydim. Eve gelince ben tedirgin oldum onun gayet normal rahat bi yüz ifadesi vardı. Hiç konuşmadık bişey demedi. Banyoya girdi. Ben evden çıkarken o da banyodan çıkıyordu. 15 dakika sonra falan döndüm geldiğimde yoktu. Şarj aleti falan evdeydi almış götürmüş başka bişey almamış. Kızlar bu adam ne yapmaya çalışıyor? Her haltta boşanmayı öne süren beylik beylik laflar edip sonra seviyorum ayağına hepsini yutan bi insan kendisi. Bu yüzden bu kadar soğuttu kendinden zaten. Ben avukata danıştım bu dilekçe seni çok mağdur eder biz kendimiz hazırlayalım ona imzalatalım davayı sen aç dedi. Eğer sorsaydı dilekçe nerde imzaladın mı diye ona böyle söyleyecektim davayı ben açacağım otur bekle diyecektim ama askıya almış gibi görünüyor. Beni çok üzdü yıprattı Allahtan tek isteğim pişmanlık içinde sürünmesi. Herşey bi anda oldu kızlar aylardır iyiydik adamın çocuk istiyorum demesiyle boşanmak istiyorum demesinin arası 2 gün. Şuan eve gelmemekle de benim onu çağırmamı beklediğini düşünüyorum beni sindirmeye çalışıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? 

3 Cevaplar

0 oy
(661 puan) tarafından
Canım neden diye sormadın mi neden böyle yapiyo bişey mi planliyo
(63 puan) tarafından
Hiç muhattap olmak istemedim canım. Zaten dış kapının sesini duyunca elim ayağım titredi. Odadan çıktım orda göz göze geldik. Ben şeytan görmüş gibi oldum. O gayet rahattı sinirinden falan arınmış normale dönmüştü. Hiç konuşmadık. Suratına bile bakmadım o saatten sonra. Eğer bişey sorsaydı cevabını verirdim o da sormadı.
(661 puan) tarafından
Kıyamam sana canım ya ailenle konuşsan istemiyorum desen
(63 puan) tarafından
Konuştum zaten canım. Babamı kaybettim de annem arkamda destek. Güzel bi işim var çalışıyorum. Sözleşmem bitene kadar çalışayım sonra boşanıp giderim diyorum annem uzakta yaşıyor. Annem de sen bilirsin ister hemen bitir çık gel istersen biraz daha bekle zamana bırak ben senin her durumda yanındayım diyor. Ne yapsam bilemedim kafam gel gitli. Adam eve gelmiyor git gelme görmek istemiyorum dedim geleceğim diye tutturdu sonra pat diye dilekçeyi verip ortadan kayboldu.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk yoksa kaç kurtar kendini korun bide zorla birşey yapar kimsnn hakina girmyn 
(63 puan) tarafından
Çocuk yok haklısın olmaması daha hayırlı olmuş şu adama çocuk versen ne
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Bu kadar soğukluk girmiş sende görmezden gel daha barışma sakın aynı şekilde devam eder çünkü çocukta yokmuş gençsin ayrıl kurtul Allah daha iyilerini çıkarır karşına hayırlısıyla. Bian önce hazırla bi dilekçe aç davanı gitsin. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 312 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 631 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esila han (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 600 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

383,042 soru

11,465,664 cevap

35,066 kullanıcı

...