0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından

Herkese iyi akşamlar güzel hanımlar. Çok uzun sure girmiyordum. Annemler gelmişti, eşim evdeydi falan filan derken 1-1.5 ay sadece arada giriyordum:) 

Ve kızımla 2 3 gündür yalnız kaldık. Ay nedir bu ya. Ağlama krizleri, kendini yere atmaları. Annemler burdayken yaklaşık 2 hafta önce farketmiştim eve gelip anahtarla kapıyı açamayınca ve anahtarı alıp ben kapıyı açınca kızım yere yatıp ağlamaya başlamıştı. Yorulmuştur sıcakta diye geçer dedim, eşim le de pazardan geldik kızımın altını değiştireyim dedim bi ağlıyor inanılmaz şekilde, dışarıda birisi geçiyorsa kesin çocuğu dövüyorlar der. Tişörtünü giydirdigimda, bezini taktigimda veya cikartirdigimda vs vs durumlarda çok ağlıyor. Sonra 2 dk geçince hiçbişey olmamış gibi gülüp geziyor. Şuan 19 aylık, 20 geçecez birazdan. Iki yas sendromu böyle bisey mi? Elimden gelince özgürlük vermeye çalışıyorum, yemek yediğinde mesela hiç karışmıyorum istediği ne varsa veriyorum, heryeri batırıyor ama bisey demiyorum. Aa akşam mesela açmış dolabı pirinçi kutusundan çıkarıp heryere döküp yürüyecekmiş hanımefendi. Tabiki ona izin vermedim, elinden aldım. Anlatmaya çalıştım ama hiç duymuyorki bagirip agladigindan . Ve ne zaman geçer? 2 yaşını geçip sonra 3 yaş krizine mi bağlanıp gidicek. Kafami yiyecem  :'( uzun oldu kusura bakmayın. Herhalde sizlerle sohbeti özledim.

3 Cevaplar

0 oy
(9,021 puan) tarafından
Olabilir kuzum benim ki de erken başladı ben o zorluğu en çok gece uykusunda cektim
(872 puan) tarafından
Ay me zormus. Biliyorum bizde başlangıç ama daha sonra daha zor olacak galiba.
-Reklam-
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Ağlarken anlatma canım ağlayabilirsin yanındayım ben istersen sarılabilirsin bana de göz hizasına inip sonra göz teması kurmadan bekle yanında bırak ağlasın bitince sarıl öp sonra anlat kısaca pirinci dökmen doğru değil bir daha dökme lütfen vs diye sonra topla hatta yaparsa beraber toplayın. Bu dönemde önünü almazsan herşeye ağlayan bi çocuk olur ağlayınca yapma her dediğini sakinleşmen lazım falan de sakinleşince şimdi sakinleştiğine göre şunu yapabiliriz de.
(872 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Bazen ağlamalarına ben de telaş ediyorum. Cahil gibi davranıyorum. Şimdi senin yazdıklarım çok doğru ama o anlar bazen unutuyorum masil davranmak doğru olduğunu.
(1,246 puan) tarafından
Önce bi nefes alıp öyle devam et canım bazen bende unutuyorum ama sonra onun gelişimi için en doğrusunu yapmaya çalışıyorum her zaman olmasa da genelinde yapabilirsek ancak o zaman birşeyler katabiliriz çocuğumuza :)
0 oy
(1,988 puan) tarafından
Bu aynı benm 18 aylık kızım yaa o da bu şekilde canm küsmeler odayı terk etmeler azıcık uyarsam hemen ağlıyo 2 yaş sendromu bence 
(872 puan) tarafından
Önümüzde 3 yaş sendromu da var;-)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nurse34 (1,324 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 81 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

383,432 soru

11,475,052 cevap

35,079 kullanıcı

...