0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Herkese merhabalar <3

Kizimin doğum günü 2 Mart. "Daha 6 ay var kız ne yaptın sen" diyeceksiniz illaki :D diğer doğum gününde çok zorlanmistim. Konsepte karar verememistim. Benim elbisem, kızımın elbisesi, pano için resim, pastasi vs derken çok zorlanmistim. Bende şimdiden fikir edinmek istiyorum kii hiç değilse aklımda birşeyler yerine otursun . Önceki doğum gününü dışarda kutlanmıştık. Bu sene evde kutlayacağız. Ki bildiğiniz güzel kutlama malzemesi olan bir site varsa güvenilir lütfen yazın. İlla organizasyonla anlaşmak zorunda değilim. Sadece güzel olsun istiyirum. Netten bazı yerlere baktım çok dandik duruyor . Ayrıca konsept olarak balık kızı düşünüyorum. Kızım balık burcu olduğu için :happy: sacma mı olur? Yada mart ayı soğuk olduğu için kış konsepti mi daha güzel olur ? Yada dondurma yazlık konsept oluyor . Sizce hangisi? Organizasyonla anlasamazsakta kendimce balik konsepti olursa ona göre birşey bulup almaya çalışacağım. Beğendiğim bir konsept var. Elbiseyide pastayı da kendim araştırıp uydurmaya çalıştım. Bir bakın :blush:

image

image

image


7 Cevaplar

0 oy
(4,290 puan) tarafından
Benim arkadaşım bu konsept ile kutlaması aynı elbiseyi giydirdi hatta kizina instgramdan sipariş vermişti pinarbebe_ kullanıcı adı tam ölçü gelmisti
tarafından
Elbise için ilk doğum gününde gelen elbisede tam ölçü geldi hatta kumasida çok güzeldi çok beğenmstim. Ama doğum günü parti için güzel guvenilir bir yer göremedim. Sayfalarina bakınca bile hosuma giden birşey olmuyor.
-Reklam-
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Allah rızası için bu kadar çok balon kullanma. 1 günlük hatıra 1000yıllık çöp. Kağıttan fenerler filan var çok da şık şeyler, sonradan kızının odasına asabilirsin. Mart soğuk olur gerçekten, bu tarz bi elbiseyi ben mayısta bayramda giydiremedim soğuktan, hiç giyemeden küçüldü başkasına verdim. Renk tonları hoşuma gitti. Deniz kızı bence uygun değil, gerçekte olmayan bişey çocuğun kafasını karıştırır daha gerçekçi bişey bence hoş olurdu. 
tarafından
Bu kadar balonda silindirde istemiyecegim canım. Daha kibar az gosterissiz hale getireceğim. Kızım balık burcu diye balık istiyorum. Aklıma konsept gelmiyor başka. Evde kutlayacagimiz için ev sicak oluyor kısa kollu olmasında bir sorun yok. Zaten ev kalabalık olunca ekstra dahada sıcak oluyor . Kucaktan kucağa gezeceği için iyice terler evde.
0 oy
tarafından
Elbiseye bayildimmmm çok minnoş 
tarafından
Teşekkür ederim canimm ❤️
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Deniz kızı çok iyi bnce dondurma yapma dondurma isteyebilir kızın :D bizimki resmini görse hemen istiyo artık. Trendyoldan ya da hepsi burada dan alabilirsin çoğu tarz satılıyo orda şimdiden favorile deniz kızı konseptli ürünleri fiyat düşer indirim kodun olur alırsın. Dolapta flanda satılıyo ama hemen hemen aynı para oluyo hatta daha pahalı. Sende kızımla aynı renk elbise giyersin çok tatlı olursunuz bence denizkızı severim :)
tarafından
Benimde çok hoşuma gitti mor,lila , eflatun gibi renkleri çok severim. Bu konseptin renkleride hoş bana göre ama sizinde fikirlerinizi almak istedim :)
(1,246 puan) tarafından
Bence devam burdan canım :))
tarafından
Tamam canım beğendiğine sevindim teşekkür ederim canimm ❤️
(1,246 puan) tarafından
Rica ederim Ben teşekkür ederim:) ❤️
tarafından
❤️❤️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Instagrama çok güvenme derim
tarafından
Evet canım guvenemiyorum. Elbisesini sipariş vermiştim güzeldi cidden beğenmiştim. Ama konsept olarak güzel şeyler göremedim. Çok araştırdım ama basit duruyor. Ozentisiz gibi duruyor.
0 oy
(12,861 puan) tarafından

Benim oğullarım da 3 Mart doğumlu büyük 4 küçük 1 yaşına girecek kış konsepti yapmayı düşünüyorum bembeyaz balonlar ve isimli kutulardan yapicam :) 

Seçtiğin her şey çok güzel canım elbiseye bayıldım :)
tarafından
Çok teşekkür ederim canımın içi ❤️❤️❤️❤️☺️☺️
0 oy
tarafından
24 şubat kızım 1 yaş olacak şimdiden başladım sade kibar masrafsız birseyler bakıyorum trendyolda beğendim 
tarafından
Banada atarmisin canım link
tarafından
Konsepti kendim yapacam

https://ty.gl/mmypn9bkxc  bu balonları


https://ty.gl/1khccse2nk  Buda yaşı kızımın odasında bir köşede sonradan kullanırım

https://ty.gl/tdamex7610 bunuda alsam almasam kararsizim elbise pasta kaldı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 2,190 göst.
26 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
1 Kasım 2021 Aile kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 194 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,375 puan) tarafından soruldu

381,017 soru

11,406,814 cevap

34,943 kullanıcı

...