+1 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Uzun süredir balkonuma değişik birşeyler istiyordum. Trendyolda bir sürü şeyler var. Yere cimen halı, duvarlara güvercin asmak vs. Ama eşim "bunlara harciyacak param yok" deyip bütün hayallerimi yerle bir etmede üstüne yoktur. Her gelen "Balkonun neden boş birşeyler alıp koy" diyorlardı.

Pimapen olmadığı için hemen kirleniyor. Yüksek kat olduğu için toz toprak doluyor rüzgardan Ankara'da oturuyorum havasını bilenler bilir. Cigdemtepede oturuyorum tepelik bir bölge. Bende bimden solar lamba aldım. Masrafsız. Güneş enerjisi ile çalışıyor pilli değil. 2-3 aydır kullanıyorum. Fikir isteyenler için mükemmel birşey. Aklınızda bulunsun diye atıyorum. 

Özel misafirlerim geldiği zaman evdeki malzemeleri dışarı koyuyorum. Mesela yapay ciceklerim var uzun plastik vazo içinde. 2 tane bisikletim var çiçekli onları koyuyorum. Hatta çok abartıp kızımın bebekleri var ip askılı. Onları kapının kolpuna asıyorum. Resmen b.okunu cikariyorum :D hatta bir kaç uzun(dikey) demire bilekliklerimi takmıştım. " Bu ne kız böyle bileklik ne alaka" dediklerinde ise; " kuşlar gelmesin diye koydum canım" dedim :D oysaki sallıyorum öyle birşey yok . " Aa ben bilmiyordum bunları takınca gelmiyorlar mı? " Diye sormusluklari var :D oysaki cd takınca gelmiyor kuşlar. "Sı.çıp gidiyorlar balkona böyle temiz kaliyor balkonum" diyordum :D

Mantıksız yaptığım şeylere bile mantıklı (çok bilmiş) cevaplar veriyorum :D

Bime bahçe için solar lamba geldi ama sokak lambası gibi eşime onu al dedim. " Delirdin herlde " deyip gülmüştü :D

Aydınlatmaları seviyorum ne yapayım :blush:

Sonra herkes gidince eşyaları geri çırparak içeri alıyordum. 

İsteyen alıp deneyebilir solar lambayı .

image

image

Normalde daha çok aydınlatıyor ama resimde tam belli değil diye 2 tane attım. Görenler beğeniyor. Eşim uzaktan görüp" pavyon gibi duruyor " demişti. Erkekler zaten birseyden anlamazlar anamm memnun kalmazlar para gitti diye. Sonra gözü alışınca beğendi. Yada tartismayim diye beğendiğini söylüyor. Onu bosverin ben böyle mutluyumm kim ne derse desinn . Hayat benim hayatım :woot::silly:

1 cevap

0 oy
(12,744 puan) tarafından
Eline sağlık harika gözüküyor:) balkonum yok taşınacam bu ay bakayım
tarafından
Teşekkür ederim canimm. Güle güle otur canım şimdiden ❤️❤️☺️
(12,744 puan) tarafından
Thanks baby ♥️♥️♥️
tarafından
Rica edrm cnm ❤️❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Baran asaf (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceren12 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
2 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selimin annesi (9,022 puan) tarafından soruldu

381,504 soru

11,421,914 cevap

34,979 kullanıcı

...