0 oy
641 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
:)) şoktayım yaa İngiltere kraliçesi ölmüş ben o kadın ölümsüz sanıyordum:))

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hiçte masum değildi gebersin 
(453 puan) tarafından
Dianayla karsilasirsa napacak acaba :)
tarafından
Katılıyorum ++
tarafından
O kadıni harcadılar. Kraliyet ailesindeki en masum kişiydi. Ama Allah'ın sopası yok :)) bütün söylediklerini yuttular Meghan'i verdi :))
Hem dul hem de İngiliz asilzade değil :))
tarafından
Dianayı kocası harcadı ama bunlar da çanakçısı tabi. Diananın kendisinden daha ön planda olmasını, halk tarafından sevilmesini kabul edemedi kocası.
Meghan konusu ayrı Harry takdir edilesi adam. Güya o şımarık prensten beklenmeyen özgüven helal olsun. Yedirtmedi karısını, açıkça da anneme yapılanların eşime yapılmasını istemiyorum dedi. Onu da harcatmam dedi.
(453 puan) tarafından
Prens zaten annesine yapılanları hiç kabul etmedi bence zaten kim kabul ederki bildigimiz kadariyla Diana mükemmel bir anneydi çocukları için sıkı kuralları çiğneyen bir anne oyle bir kadının cocuguda böyle düşünceli ve iyi olurdu
tarafından
Öyle de William Harry kadar karakterli davranamadı. O da çocuğu Diana'nın. Ama Harry hep şımarık prens olarak bilinirdi. Hepsinden cesur çıktı.
tarafından
Kesinlikle mendebur kocası yıllarca aldatmış bosaninxa da hazmedemediler başkasıyla olmasına ve çok göz önünde olmasına. Belgeselini izlerim çok üzülmüştüm Diana'ya ***** kocasının bazı hareketleri çok aşağıliyici bazen gözleri doluyor fln :(
Harry iyi de o kadına bir türlü ısınamadım çok yapmacık geliyor ya. Yoksa diğer özellikleri umrumda bile değil ama kraliyete böylesi yakışır ohh olsun :)) nasıl götürdü adamı
(453 puan) tarafından
Biri anneye biri babaya çekmiş o zaman :) yanliz kadın gelinlere çok çektirdi bee tıpkı bir Türk kaynana edası vardi valla :)
tarafından
Bana da Kate çok sevimsiz gelir hep, sinsirellanın önde gideni bence :D Meghan bana daha içi dışı bir görünüyor.
tarafından
William 'i da sevmiyorum. O da eşini aldattı galiba. Harry annesine çekmiş , o babasına onun gibi tıpkı duygusuz , annesinin yasini tutmadı hiç . Taht bana kalsın diye hep sirinlikler yapıyor
(453 puan) tarafından
Meghan banada çok samimi geliyor zaten iyi biri olmasa kocası nie kraliyeti bırakıp normal biri gibi yaşasın ki
tarafından
Ahahha kızlar ya Meghan bana proje gibi geliyor niyeyse :)) ama öyle olsa kraliyet görevlerinden çekilmezdi. Verdiği röportajlar abartı geliyor ya yoksa kadını tanımam etmem :) Kate de kral karısı olcam diye kasildikca kasılıyor :)) eski haliyle alakası yok . Aslında o da samimi biri ama kurallara uymaya çalışırken yapmacık ve eğreti duruyor galiba
tarafından
Bilmem ben Meg'i tercih ediyorum :D Neyse kraliyet ailesinin de gıybetini yaptığımıza göre ben bebişime dönüyorum :)))
(453 puan) tarafından
Valla kadının oglu 70 sene beklemiş karisi filan ölmüş kate de bi 20 sene filan beklerse hevesi gider :))
tarafından
:D ahahaha belki istemez niye öyle diyorsun.
Ya ama çok merak ediyor insan :)) şöyle sarayda görünmez olup bir gün geçirmek isterdim şahsen bakalım napiyorlar
(453 puan) tarafından
:)) hepsi kasıtti kasıtti geziyordur napacaklar :)
Gecim derdi yok ekonomi krizi yok para gani hizmet bol :)) sıkıntıdan birbirlerine sariyolardir
tarafından
Aysenur ++  
Netflikste belgeseli var. Spencer . Kristen Stewart oynuyor. Az da olsa kraliyet ailesindeki kati ve bagnaz kurallari gösteriyorlar.
tarafından
Ayy o kadını hiç sevmiyorum ya çok donuk biri keşke başka biri oynasaydi
(453 puan) tarafından
Kristen alacakaranliktam sonra bitti yaa zirveyi gördü herkes onu bella olarak gördüğü için diğer karakteri tutmadi
tarafından
Bence o bile fazla ona mall gibi bakıyor ne duygu var ne jest mimik
tarafından
Oyunculugunu bende begenmiyorum o kadinin . Panik odasi filminde bile oyunculugu cok vasatti. Bella karakteri de zaten cok fazla oyunculuk isteyen bi rol degildi acikcasi. Zaten saf saf bakan şaşkanoz biriydi bella. Oynamasi zor olmasa gerek.
(453 puan) tarafından
Ayy nickin gözüme çarptı harry potter hayraniysan bi ara sohbet etmek isterim reelde pek bulunmuyor da :)
tarafından
Harry potter galp ben ♥️♥️ cok severim.  Modum düşünce acar izler kendime gelirim. Her seriyi 97647382929 kez izlemisimdir :) Senin favorin hangisi ?
(453 puan) tarafından
Ooo <3 çok sevindim seni bulduğuma ben canim sıkılınca felsefe taşını izliyorum eğer modum yüksekse askaban tutsağıni izlerim üzülerek melez prensi sadece 1 kere izledim oda seriyi bozmamak adına snepi de severim ama çok sıkıldım izlerken
tarafından
Benimde favorilerim felsefe tasi ve azkaban tutsagi ♥️♥️  melez prens biraz da olsun diye yapilmis bi seri. Albus Dumbledore 'un ölümü dışında pek bişey yok ayrıca orada cinsellige deginmeleri çok hoşuma gitmedi. Belki de asla buyusunler istemediğim icin :) ahh severus  snape üzümlü kekim son kisimlar da beni cok yaralayan karakterlerden biriydi :/
(453 puan) tarafından
Yaa ben seni daha önce hiç görmedim görsem bilirim bu platforma ara mi verdin
tarafından
Eski nickim Heisenberg idi :)
(453 puan) tarafından
Ondan hatırlamıyorum ama seni gördüğüme çok sevindim ben harry potter hakkında sohbet edecek birini bulamıyordum benim dünyamda bi mösyö Taha bi ben varız harry potter izleyen :)
tarafından
Herzaman konuşabiliriz. Seve seve:)  mösyö taha kadar olamasam da bende cok severim. Tahanin odasina bayiliyorum. Resmen harry potter muzesine çevirmiş :)
(453 puan) tarafından
Taha çocukluktan beri biriktirmeye başlamış ama ben eski evindeki koleksiyonunu da seviyordum simdi ki odası olayı bambaşka yerlere götürdü her koleksiyon odam videosunu odayı ezbere bilmeme rağmen  izliyorum :))
tarafından
Sen Türkiye'de mi yaşıyorsun Harry :)
tarafından
Potterheadcim.Harry potter konseptli bi cafe neden olmasin. Dimi ama. Cok ragbet gorur o tarz kombinasyonlu bi yer. Türkiye'de sadece Trabzon ve Ankara'da var. İstanbul'da hiç yok :/ çok büyük eksiklik.
İstanbul'dayım :)
(453 puan) tarafından
Ewett potterhead olmasa da harry potter hayranları çok rağbet görebilir meraktan gelenler bile olur öyle bir düşüncen mi var
tarafından
Ben seni hep yurt dışında hayal ediyordum niyeyse ;D hatta İngiltere fln
tarafından
Yok canim su an iki bebemle aşırı yogunum. Kariyerime küçük bi ara verdim ama cevremde surekli insanlara bu fikirden bahsediyorum. Belki biri hayata gecirir diye ;)
(453 puan) tarafından
:))) ben İstanbulda yaşamıyorum ama güzel fikir
Mösyö tahaya yaz sen bunu ilgisini çeker:)))
Avukat ama belki Cafe de açar
tarafından
İngiltere benim icin özel bi konumda. Gitmek istedigim bi yer. Bi postta bahsetmistim belki orada gorup aklina o sekilde yerlesmis olabilir :)
tarafından
Gecen balatta sobali nostaljik cafeleri gördükten sonra konsept cafelerin önemini bir kez daha iyi anladim. İyi bi reklam ile çok iş gorur. Sesimi duyan cikar elbet :D
(453 puan) tarafından
Senin mesleğin ne kariyerime ara verdim demişsin
Bide harry potter stutuyosu her potterhead in hayali yani İngiltere çok özel
tarafından
Akademi.
Burada helena var. O da bizden. İngiltere o işin merkezi. Liseden beri hayalim. Evlilikten once gitmedigim icin kendime cok kizarim. Bi arkadaşım orada. Siemenste calisiyor. Foto atiyor. Cildiiriyorum oturdugum yerde :) bize de nasip olur inşallah.  Gecen bim di sanirim aktuel urunler geldi. Harry potter ile alakali ama ben pek gelen seyleri beğenemedim yaa.
tarafından
Su an acaip istahimi actin. Hemen cayimi alip azkabana giris yapiyorum :)
(453 puan) tarafından
Ewet bime geldi ama bende almadım çok kayda değer birsey yoktu bi puzzel güzeldi de çokta gerekli değildi
Bana İngiltere asla nasip olmaz o konumda değilim maalesef:))
Ama nette videolarını izlemeyi severim
(453 puan) tarafından
Bende ölüm yadigarlari 2yi izliycektim ikizlerimden biri uyumadi hala sallıyorum oda aklıma şeyden geldi ben neville karakterini çok severim neden bilmiyorum:) onun naginiyi öldürdüğü sahne aklıma geldi dur açıyım da izleyim dedim oglan durmadı bu saatten sonra da izleyemem bitiremem ben birseyi yarim bırakamıyorum yada bir şeye yarisindan baslayamiyorum tik gibi birsey
tarafından
Kizz oyle deme. Bu dünyanın bize ne getirecegi asla belli değil. Hayal kur sen. Her şey bi hayalle baslar. Kurduğumuz hayaller kadar variz :)
(453 puan) tarafından
;)) yok benim için hayal dahi olamaz soyle bi düşünsen 3 bebegim var onlar nolcak ucude çok küçük bide kirikkaleden ingiltereye bir yolculuk dusunemiyorum:))
tarafından
Neville karakterini aslinda serinin başından beri  urkek kisiliginin ardindan büründüğü koca yürekli gence donusumunu bize baskin sekilde gosteriyorlar. Mesela ates kadehinde de cesurca davranisindan dolayi bolumune puan kazandirmisti.
tarafından
Su an benim içinde cok zor canim. Bebelerim buyumeden bende gidemem. Gec olsun güç olmasin :)
tarafından
Niye kız :)) ben de hep yurt dışına gitmek istiyorum özellikle oğlum için ins nasip olur .
Eski İngiliz evleri çok güzel aydınlık, kocaman camlari, üçgen çatısı var tlcde bir ara çıkmıştı çok beğenmiştim. Mobilyalar da çok güzel :)
Ahh ins nasip olur :D hayal kurmakta parayla değil ya
(453 puan) tarafından
Aynen neville çok geri planda gibi görünen bir karakter ama bence önemi büyük doğduğu günden beri hatta harry olmasaydı seçilmiş cocuk nevilleydi mesela birde eğer neville naginiyi öldürmeseydi harry voldemortla girdiği savaştan sağ cikabilecekmiydi meçhul seviyorum onu yaa canım nevillim linç yemezsem ben altin ucluyu altin dörtlü olarak görmek isterdim nevillede ana karakter olabilirdi
(453 puan) tarafından
Hayal kurmak parayla değilde gerceklesmeyecek hayalede kapilinca üzülürsün:) ben hayatımı yasantimi biliyorum İngiltere çok zor benim icin
-Reklam-
0 oy
(15,842 puan) tarafından
Her canlı ölümü tadacaktır......
(453 puan) tarafından
Şakasına oyle dedim 50 küsür senedir kraliceymis benim yaşımı ikiye katlıyor yani ondan
0 oy
(119,856 puan) tarafından
Hadi bee ne zaman olmus
(119,856 puan) tarafından
Evet Allah rahmet eylesin
(2,055 puan) tarafından
Kız sevda  ne rahmeti  bacım o şimdi  dianayla  orada  karşılaşıp  hesabını  versin Rabbimin  rahmeti  merhameti çok  fazladır sonduzdur bakalım  buna  olacak mı ölünce  belki  görürüz
(119,856 puan) tarafından
Yasli koca kari bee amaann azap cekmesin zor be ölüm
(453 puan) tarafından
:)) baybi boyum sen az önce Elizabeth e mi acıdın şu kraliçe olana :))) valla bu annelerin merhameti nolcak bilmiyorum bencede yazik diycem diyemiyorum sevmem kendisini ama rahatsizda olmasın cok
(119,856 puan) tarafından
Hee acidim napim valla gelmisini gecmisini bilmem ama yasli bi kadindi ne diyim bizde ölenin ardindan kötüydu vs denmez
0 oy
(2,803 puan) tarafından
O kadar bakım yapılıyordu artık oğlu kral oldu 
(453 puan) tarafından
Şok oldum yaa haberi görünce hastaymis ama saklamışlar galiba
0 oy
tarafından
Henüz ölmedi. Ama eli kulağında. Bence Charles Camilla'yi alıp gitsin tahtı William'a versinler.
tarafından
Hah simdi haberi geldi
(453 puan) tarafından
Simdi doktor açıklama yaptı kaybettik die
(453 puan) tarafından
Yazik adam bilmem kaç sene annesini bekledi yakında oda ölür taht williama kalır:)
0 oy
tarafından

Niyeki 96 yaş çokta yaşlı değil :D

100 kusur olanlar var

(453 puan) tarafından
Öylede 50 kusur senedir tahttaymis benim yaşımı 2ye katlıyor artık dienayla kavuştular
tarafından
70 yil
(453 puan) tarafından
:)) ewet suan haberde de dedi ben yanlış biliyormusum o zaman benim yaşı 3 e katlıyor:)
0 oy
tarafından
Kız yaşlı bı kadın vardı süslü Pakize gibi omu ölmüş 
(453 puan) tarafından
Ewett İngiltere kraliçesi
0 oy
(7,956 puan) tarafından
Neden ölümsüz olsunki
(453 puan) tarafından
Şakasına dedim onu 96 yaşına 70 yıldır kraliceymis yaa bayagi yaşadı gibisinden
0 oy
tarafından
Desene lady son gelen gelin kurtulmuş kaynanadan 
tarafından
Onu o öldürtmustu demi
(453 puan) tarafından
Ewet ispatlanamadi ama suikast i Elizabeth planladığı düşünülüyor
tarafından
İspatlanmazda sevmiyordu ki reddetti
(453 puan) tarafından
Sevmemek değilde çekemedi diana kendisi gibi değildi o kendi dunyasinda yaşıyordu halkinda sevdiği bir laydiydi kurallari kaideleri yoktu cocuklarina daha çok önem veriyordu kocası pislikte kraliyet kopegiydi kral olacam die karisini harcattj
tarafından
Aman hiç derdim yok onu dert etmim ndnfnfn
0 oy
(590 puan) tarafından
dianadan dolayi hic uzulmedim eee kralicede olsan girdigin kara toprak 96 yasina kadar yasamis saglikli keyif surdu daha ne istiyo ben 96 yasina kadar yasasam keske 
(453 puan) tarafından
Yok oglu gecti kocasını ben bilmiyorum varsada kocası kraliyet soyundan olmadığı için kral olamaz oglu gecti birde kardeşi var ama Elizabeth kraliçe olduğu için ve varisi olduğu için kardeşi gecemedi
(2,194 puan) tarafından
oğlu Prens chars tahta geçmiş kral olmuş yakında da resmi bir törenle taç giyme töreni yapılacakmış,o kardeşi dediğiniz amcasiydi Edward'dı sürdüler dul bir ünlü  kadınla evlenerek kraliyetten vazgeçti kurallara uymadığı için daha doğrusu kral olamadı ailede erkek de olmayinca  bu Elizabet geçmişti tahta
(453 puan) tarafından
Aaa ben kardeşinin tahta nie cikamadigini bilmiyordum helal valla hayat arkadaşı için hayatından vazgeçmiş yeğenide oyle valla ne adamlar var
(590 puan) tarafından
charles kral camillada kralice olcakmis elizebet bu hakki gecen sene ona vermis
(590 puan) tarafından
valla bunlarin hepsi musluman yancısı hepside allahindan bulsun amann
0 oy
(10,414 puan) tarafından
1 saat olmadı daha olmuş cennetine veda etti  bisey diyemiyorum 
(453 puan) tarafından
:))) guzel kelime oyunu valla güldüm Allah affetsin
(10,414 puan) tarafından
Kelime oyunu derken
(453 puan) tarafından
Ben yanlış anladım galiba sen cennetine veda etti derken yaşadığı güzel hayatı anlamında kullandın
Ben cennetine veda etti derken Hristiyan yaa bide pekte iyi biri değil cennete gitmeyecek die anladım
0 oy
(12,503 puan) tarafından
96 yaşında mübarek daha da mı ölmesin ;) 
(453 puan) tarafından
Yaww kadın 70 yıl ülkenin gizbebegi oldu sefa sürdü bende olsam bırakmam bu hayatı:))
0 oy
(3,490 puan) tarafından

"Ne kendi eyledi rahat, ne halka verdi huzur, yıkıldı gitti cihandan, dayansın ehl-i kubur." 

(453 puan) tarafından
Dianaya gelsin bu söz yıkıldı gitti işte o tahtın ne gerek vardı canlara kiymana
(3,490 puan) tarafından
Gösterirler şimdi tahtı revanı. Ateşi bol olsun.
0 oy
(10,985 puan) tarafından
Ay biraz daha yasasaydı oglu prens olarak olecekti. Bak gördünüz mü koca acısına dayanamadı =D
(453 puan) tarafından
Valla haa :))
Oglu nasil hissediyor acaba yıllardır beklediği taht artık onun ama öksüz kaldı garip bir histir heralde
(10,985 puan) tarafından
Ne hısseycek yıllardır bu gunu beklıyor. Aman simdi 6 ay ingilterede bir halt olmaz

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 591 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bircis (2,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 246 göst.
30 Kasım 2022 Aile kategorisinde Mary2147 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 189 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Semizotu (414 puan) tarafından soruldu

383,430 soru

11,474,997 cevap

35,079 kullanıcı

...