0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (10,873 puan) tarafından
Kardesim aradı simdi siniri fırlamış. Yarın kardesim bana gelecekti. Hem cocukları görmek için hem kafası dagılsın diye. Önceki postumda da yazmıştım. Annem ısrarla gel diye tutturdu bana. Otobusle gelemem 2 cocuk durmuyorlar diyorum anlamıyor. Neyse kardesim gelcem gelirken esyaları da getiririm dedi. Konu cozulmuştu. Kardeaimin bavulunun tutma yeri kırılmış. Annem kardesime nasıl bu bavulu kullancan demiş kardesimde yarın gmtürüp yaptırcam demiş bu gunden için. Annem dabah beni aradı sayıyor. Ne bicim adam o eski kocan bir araba bulup getiremedi adam mı o diyor. Diyorum ki ya adı üstünde anne eski kocam eski. Neden yapsın. Onu gectim zaten arabasını verecekti bozuldu araba. Sonra bagırrak kardesimi uyandırmış. Yatıyorsun daha bie halt cıkardın gitcem diye simdi yatıyorsun gitcem demeseydin mecbur gelecekti diye bagırmış. Kız agkıyor sizofren bu diye. Allah askına napayım. Olmadı gelme ablacım orada kalab sensin gelmesin esyalarda dedim. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,950 puan) tarafından
Annen tuhafmis baska bicek bisey bulamiyorum 
(10,873 puan) tarafından
Anlıyamıyorum bacım. Anlıyamıyorum
(3,950 puan) tarafından
Rabbim yardımınız olsun
-Reklam-
0 oy
(7,036 puan) tarafından
Vala Özgen postarinda bazen bah ediyirdun da annen çok garip ya valahi bişi diyemiyorum annen sonuçta ama normal değil 
(10,873 puan) tarafından
Ya anamdır vallahi kirpiğine kıyamam ama bazen cokvtuaf davranıyor.
(7,036 puan) tarafından
Belki seni izlemiştir balım
(10,873 puan) tarafından
Cano anlattım ama hee yolu denedim. Ama bende de o kadar madsiyat yok ki araba kiralayım. Taktı gelirsin otobusle diye. Diyoeum ki durmuyor anne durmuyor bem buradan binip carsıya gidemiyorum beldiye otobusu ye bile. Feryat ediyor bacagı kopmuş gibi. Surekli memede durmak istiyor. Bırak beni yürücem diyor cıglık cıglıga diyorum anlamıyor.
(7,036 puan) tarafından
Annende kardeşinle gelsin
(10,873 puan) tarafından
Calısıyor. Gelemiyor o yızden ama 1 ay sonra o da gelebilir
0 oy
(2,962 puan) tarafından
Annen benimkine benziyor. Kardeşim bana her gelmesinde kavga çıkarır. Kiz eve gittiğinde tekrar kavga eder ağlatana kadar uğraşır. Bana birsey diyemeyince hırsını kizdan alıyor. Bende senin gibi kardeşime gelme istersen başın ağrımasın diyorum. 
(2,962 puan) tarafından
Ben hicbirsey demiyorum. Kardeşim de takmıyor artik her turlu kavga cikariyor. Bari azicik havam degissin diyip geliyor. Bana dese alicak cevabini ama kardesime dedigi icin o bisey deme abla diyor. Bende susuyorum hatrina
(10,873 puan) tarafından
Anlatamyorum derdimi. Kac gundur dil döküyorum neden gelemeyecegimi. Hadi bu aksam bib gel diyor gene kapatırken telefonu
(2,962 puan) tarafından
Daha öncede denk gelmiştim annen ile ilgili sorunlarına. Yanlış anlama ama annen laftan anlayacak birine benzemiyor kanaatimce.
(10,873 puan) tarafından
Boyle degildi annem. Su 2 3 senedir defişti. Yalvarıyoruz bir pisk gidelim diye kabul etmiyor.kızamıyorum belki hasta elinde degil diyorum.
(2,962 puan) tarafından
Haklisin ama destek alsa ona da iyi gelicek. Hayir diyince elden birsey gelmiyor.
0 oy
(4,426 puan) tarafından
Bence siz oradayken alıştı size suan da da yanından ayrılması kabullenemiyor ikinci kez evden çıkıp gidiyorsun bi anne ici  kolay mı hele ki bu kez birde isin içinde iki baldan tatlı torun var asıl derdini dile getiremeyip başka yerlerden saldırıyor yani onuda ablamak lazım diyorum ben ;)
(10,873 puan) tarafından
Canım ozlemedi demiyorum ama zorluyor zorlaması canımı sıkıyor.
(4,426 puan) tarafından
Herkes karakteri farklı cabim senin annenin karakteri de bu bu yaştan sonra değişmesi çok zor ama oturup sakon bir kafa ile asıl sıkıntın ne gel bi oturup konuşalım bu şekilde kendini de bizi de yıpratıyorsun böyle olmaz diyebilirsin bazen biz çocuklar kriz yönetimini ele almak zorunda kalabiliyoruz önemli olan olahalra daha sağlıklı bir bakış açısı ile yaklaşmak o büyük o öyle olmasın demekle olmuyor yani anlatabiliyor muyum canım oturun sakince konuşun neyin nasıl olması gerektiği hakkin da eminim durum tatlıya bağlanacaktır sıkma canını ")
(10,873 puan) tarafından
Bilmiyorum canım yaklasık 3 haftadır her gun anlatıyorum güzelce telwfonda. Bak annem diyorum yol otobusle 5 saat. Buradan terminale 1 saat. Size de 1 saat. Etti mi sana 7 saat diyorum. Oflan durmuyor biliyorsun diyorum. Sende gördün bir kere yolculuk ettik inince topragı öpecektik diyorum. Biz 2 kadın 1 cocugu zaptedemedik. Simdi ben tek basıma 2 cocugu nasıl zaptetcem diyorum. O zmanda eski kocan araba kialasın getirsin diyor. Anne diyorum adı ustunde eski kpcam bu adam benim. Zaten cpcuklarına cok destek oluyor. Ben nasıl eski kocamdan bunu isterim. Ha hakkını yiyemem o da cok care dusundu yok olmuyor. Adam veremem bu donem 3 bine yakın tutuyor diyor. Hadi götürdüm 3 bin. E gelirken nasıl geleceksin aynı dert diyor. Okullar acılacak kıza cok masraf gidecek diyor adam. Ama annem takık derecede adam mı o diyor.
(4,426 puan) tarafından
Çok kinlenmis belli eh haksız da değil ") sende bir daha kine şey de anne bunların muhattabı ben değilim git adam olmayan eski damadına de ben konuşmuyorum kendisiyle o yüzüden bana dediklerinin hiç birinden de haberi olmuyor de bakalım ne yapacak
0 oy
(7,913 puan) tarafından
Sen ailenle yasamiyomuydun
(10,873 puan) tarafından
Yok kuzum ben evi ayırdım 2 ay olacak
(7,913 puan) tarafından
Anladım canım başka eve mi geçtin
(10,873 puan) tarafından
Evet canım.
(12,943 puan) tarafından
Tek başına 2 cocukla mi zor olmuyor mu
0 oy
(269 puan) tarafından
eski kocandan biseyler beklemesi sacma yani hani cocuklarinin nafakasini istersiniz o ayri ama bunlar icin eski kocayla bi araya gelinmez cocuklarin sorunlari dişinda

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,637 göst.
15 Ocak 2020 Aile kategorisinde Askercocugum (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,780 göst.
21 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 216 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 676 göst.
2 Şubat 2021 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,283 puan) tarafından soruldu

378,968 soru

11,343,742 cevap

34,809 kullanıcı

...