0 oy
678 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım kızıma asel ismini koymak istiyorum kayın validemin adi fikriye oda kendi adını koymamızı istiyor bende yok diyorum eşimde yok diyor ama burada adet ya annenin ismi olacak ya babanin  ismi yani kayınbaba ile kayın valide eşim istemiyordu ama çok baskı yapıyorlar amcaları teyze dayı hepsi annenin adını koy diyor kardeşleri falan oda fikriye koruyacam sonu sonu dedi bende dedim sen fikriye koyarsan seslenmem asel derim kavga çıkar işine gelirse gelmezse babamın evine gönder dedim  hiç ses etmedi çok uzun mesele aslında

31 Cevaplar

0 oy
(304 puan) tarafından
Fikriye asel koy canım onadamı karşılar.
(4 puan) tarafından
Ayy inan doğumdan  soğudum derler ya o misal
(304 puan) tarafından
Boşver kimliğe ne yazılırsa yazılsın sen asel de o asele alışır.benimde 3 çocuk var 3 ünü de ben buldum ama beraber karar verdik şuan 4.ü bunu ben koycam karışma diyor irem diyo ırmak diyo cansu diyo Bende Aysima olacak diyorum inatlaşıyo benle bende kimliğe ne yandırırsan yazdır benim söylediğim adı bilir kızım diyorum susup kalıyor:))
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Ben büyüklerin isminin koyulmasına karşıyım. Annemi kaybedeli 3 yıl oldu şimdi kızım olcak herkes annenin ismini koy diye baskı yapıyor ama ben koyamam yani. Annem garibim gün yüzü görmeden geçti gitti daha 49 yaşında. Annemi çok seviyorum çok özlüyorum ama erken yaşta öldüğünü bile bile naasıl onun ismini koyayım nasıl sesleneyim. Herkesi kendi haline bıraksalar keşke.
0 oy
(657 puan) tarafından
Çok saçma çoook
0 oy
(1,703 puan) tarafından
Pislikler.. benimkiler de kayınbabamın adını koydular hala da seslenmek istemiyorum bebeğime
0 oy
(7,215 puan) tarafından
Fikriye ne ya çocuğu doğar doğmaz -5 geride baslatiyorlar . Tuhaf insanlar hiçte koymak zorunda değilsin diren valla 
0 oy
tarafından
Fikriye nedir yaaa okula gidince çok dalga geçerler sakın koyma 
0 oy
(503 puan) tarafından
Ayyy benim de ismim babannemin ismi ve Fikriye:-( hiç sevmiyorum ismimi
0 oy
(37 puan) tarafından
Cok saçma geliyor bana senin çocuğun bu neden onlar koyuyor senin adını koyunca ne olacak ki bırakın anneleri koysun adını onların hakkı bu 9 ay karnında taşıyorsun herseyini çekiyorsun sonra kaynananin adını koy bence kendin koy banada yaptilar keşke ses etseydim diyorum  doğumdan sonra soruyorlar ismini koyacaksan hastanede hemen kimligini çıkarttım bence 
0 oy
tarafından
Çocuk yapan, bakan, doğuran, emek veren anne babasıdır bırakın da isim koyma hakkı onların olsun. Madem öyle kendi cocuklarina kendi isimlerini verseydiler. 
0 oy
(6,494 puan) tarafından
Ufacık bebeğe Fikriye diye isim mi takılır. Asel çok güzel. Kimsenin size karışmasına müsade etmeyin gidin çıkarın kimliği gelin soyleyin. Anne baba sizsiniz ya çocuğunuza sizden başka hiç kimse müdahale edemez sessiz kalmayın. Bu kuralı siz bozun. Anne baba adı zorunlu değil ya adet falan bana sökmez valla. Benim kaynanamda anasının ismini koymak istedi valla çocuk benim ben ne istersem onu koyarim dedim öyle yaptım. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
17 Kasım 2022 Aile kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 946 göst.
20 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Kararsizzzz (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 490 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda-HiraNur (405 puan) tarafından soruldu

382,179 soru

11,442,823 cevap

35,014 kullanıcı

...