0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
İsteyen okusun, isteyen yargılasın, isteyen cevap versin.. ben sadece bir parça içimi dökmek istedim. Bu aralar her şey çok üstüme geliyor. Eşim işten ayrılacak zaten o apayrı bir dert, geçim sıkıntısı ayrı, kendi ailesel mevzularimiz ayrı, benim kendi sorunlarım, küçük bebeğim, anne ve babamla olan sorunlarım... Birkaç haftadır kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Tabiki benden durumu daha vahim olan insanlar vardır ama herkesin acısı kendine büyükmüş... Hep arada ben kalıyorum. Eşimle ailem anlaşamıyorlar iki tarafında gerçekten haklı sebepleri var ama bu beni 3 yıldır çok yoruyor. Eşimi çok seviyorum ama ikimizde çabuk sinirlenen insanlarız buda bizi biraz yoruyor. Küçük bir kardeşim var 5 yaşında. Bende daha yeni tanıştım 2 yıl oldu öğreneli. Başka bir kadından babamın çocuğu.. Şuan annesiyle dünyanın diğer ucunda. İyi mı kötü mü bilmiyorum. Sadece yaşadığını biliyorum toplasan 20 kere görmüşümdür sadece Türkiye'de. Onun hayatı nasıl olacak buda beni çok tedirgin ediyor. Yani kafam o kadar karışık ki bu yazdıklarım sadece birkaçı.. öyle bir içimden geldi sadece yazmak, bu kadar

3 Cevaplar

+1 oy
(966 puan) tarafından
5 yaşındaki kardeşinin bir annesi bir babası var sen öncelikle bebeğini ve kocanı ve anneni düşün derim.baban o çocuğu yaptığına göre sorumluluğunu da bilecek .
(42 puan) tarafından
Benim için önce kızım sonra da kardeşim geliyor. Tabiki önce kızımı düşünüyorum ama kardeşimin şuanki hayatı sürekli ortalarda sürünmesi içimi acıtıyor.
-Reklam-
0 oy
(312 puan) tarafından

Bence ailen senin ailene karışmamali, sen eşin çocugun siz bir ailesiniz ve bu konuyu eşinle konuş onun ailesi ve senin ailen sizin aileye karışmamalı onlar 3 kişi sizin aileye karışmaya hakki yok kimsenin, kardeşini niye düşünüyorsun o senin sorumlulugun degil, kendini yalniz hissediyorsun eşine dök icini senden başka kimsem yok falan de kavga her ailede olur ama sonra tatliya baglamayi ögrenmelisiniz, bunalma canim her zorluk gecicidir, ne zaman icim daralsa gencecik hayattan kopup gitmiş cocuklari düşünürüm hayat her şeye ragmen çok güzel mesela kahve kokusu, güzel şarkılar, güzel filmler, çocugunun gülümsemesi sevinmesi...parayla degil bunlar...inşallah güzel günler gelir belki çok daha sonra ama illaki gelir...umut et ki güzel düşünceler güzel günleri getirsin... :)

(42 puan) tarafından
Güzel cevabin için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun☺️
0 oy
tarafından
canim evet herkesin sorunu var, hersey de yoluna girer emin ol.. arada kalam durumhna gelince ikisi de hakliysa malsef idareden baska birsey yapamazsin ya da bu boyle deyip susturacaksin.. Kardese gelince bu durumu neden takiyoraun ki annesi var bababi var senin ailen varken en son dusunecegin sey kardesin..
(42 puan) tarafından
Benim küçüklüğümden beri en büyük hayalim bir kardeşimin olmasıydı. Çok yalniz büyüdüm ben, hep dışlanan taraf oldum. 2008 yılında kardeşimi kaybettim. Daha çok küçüktü ama hayatımın tramvasiydi diyebilirim. Hep ylaniz bir çocuk olarak büyüdüğüm için bunun acısını hep çektim ve o çocuk aklımla her gün Allah'ıma dua ediyordum. Hep bir erkek kardeş isterdim. Evet Allahım bana verdi onu ama dünyanın diğer ucunda. Babam bir yerde anası bir yerde çocuk hep ortada. Hep hasta, zayıf, hiçbir şey yemez. Anası düzgün bakamaz. Benim için bu hayatta kızımdan sonra kardeşim geliyor.
tarafından
olabilir ama bunda yapabilecegin hicbirsey malesef ki yok.. baban ztn evlenmeden yapmis kanunen annenin.. kalkip baba  sahip cikip dava acmazda ne yazik ki uzuldugunle kalirsin

İlgili sorular

+3 oy
37 cevap 1,246 göst.
24 Ocak 2022 Aile kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,681 göst.
0 oy
12 cevap 577 göst.
0 oy
6 cevap 317 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Havva1616 (34 puan) tarafından soruldu

378,902 soru

11,341,417 cevap

34,808 kullanıcı

...