0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Doktor mene ovitrelle iynesi yazdı. Sabah saat 10da vurulmalıdır ama tapa bilmirem neçe aptekden soruşduq. Nece tapmaq olar ve reseptlemi satılır o iyne ona göremi çetin tapılır

1 cevap

0 oy
tarafından
O iyne çetin tapılır. Vaxt azdı dedikde ise 2-3qatına. Sən başqa çüalicə alırsan? 

Əgər müalicə almırsansa iynəni arxeyin axtar tap , al hazır xaladelnike qoy. Gələn ay vurdur. Həmdə payızda şans daha çoxdur deyirler. İsti havalar adamı sıxır.
tarafından
Bazalarda tapa bilersen. O da artıq həftə sonudur. Tanışla falan bəlkə
(96 puan) tarafından
Müalice bele alıramki yoldaşimda faiz az idi o müalice aldı mendede falekul üçün derman içmeye başladim. 1den çox falekul olsunki şans çox olsun normalda falekulum böyüyüb partlayir. Gencede heç yerde tapmadiq. Bakidan tapdiq getizdiririk ordan sabaha gelecek. Ele buzun içinde getirecekler.
tarafından
Aa İnşAllah olar can. Məndə Gəncədə qalıram. Bizdede uşaq yocdur.  Eynən bizdə müalicələrdəyik. Məndə təmiz çıxır hərşey. Yoldaşımda faiz zeifdi. Bu İstanbul klinikasında Anar hekim var e. O yoldaşıma lazer malicesi eledi. Dedi 3 ay sonra yenilenme olacaq. Gələn aya. Baxaq nece olur. İnşAllah sendede xeyirli xəbərlər alarıq.
tarafından
Neçeye gətizdirdiz iynəni?
tarafından
Sənin həkimin kimdir? Neçe illik evlisen
(96 puan) tarafından
Men 1 illik evliyem. Eslinde 1 hamilelik oldu düşdü.  Sonra yoldaşim faiz analizi vermişdi yaxşi idi. Qişda covid oldu ust ustde zeiflik böyük ehtimal onnan sonra olub. Sonra hamilelik alinmadi. Ikimizdede herşey yaxşi idi ama analizler temiz çixirdi.Sonra Günel ziyadovan yanina getdik o sperma analizi istedi yeniden verdikden sonra gordukki faiz azdi ona gore olmurmuş sebebi bu vaxta kimi bilmirdik elebilirdik faizde yaxşidi. Yeni gecikdik nece ay. Oda sonra beynelxalqda androloqa gonderdi o muayine eledi paroşok derman yazdı 150manata. 1 ayliq onu içdi. Gorek inşaAllah faydasini görerik bizde
(96 puan) tarafından
45 manata oldu iyne. Sizde faiz nece idi?
tarafından
Hansı paraşok? Proxeed Plus?
tarafından
Bizde prablem biraz ağırdı. Yoldaşımda damar genişlenmesi və uzanması olub ən ağır dərəcədə. Aprasya olub, uğurlu keçib. Ama ondan sonra faiz düşüb. Beynəlxalqda Zamin hekim idi, bizi yubadırdı eləcə.
Türk Məhəbbətədə getdim. Hormonlar təmiz,turbalıq açıq çıxdı. Yoldasımında hormonları yaxsıdı, doppler eledik hemin aprasya olunan damara, o da yaxsıdı.
Ən son ər arvad var e. Faema ginekoloq yeni gencededi. Əri Anar hekim də İstanbul klinikasında. Anar həkim lazer eledi 15 gün.  Mikrob anaıizi de götürdü yaxmadan. O da təmiz çıxdı. İndi 2 dərmanı var yoldasımın. Biri vitamindi, biri də qan dövranını yaxsılasdıran. Görək fayda etmese rasiyaya getdik belke. İnşAllah sizde malice uğurlu olar. 45 manata tapmısansa çox yaxşıdı. Eşitdiyime görə son günde 100 e de stanlar olub.
(96 puan) tarafından
Aa bizdede zamin hekime gönderdiler. Stormax plus idi derman. Yoxladi damar genislenmesi yox idi hormonlarida yoxlandi yaxsi idi. Sadece faiz azdi. Oda inşaAllah fayda eder. Sizede Allah sebeb salsin inşaAllah tezlikle hamilelik alinar.
(96 puan) tarafından
Şükür onda yaxşi almişiqki . Ama ordada neçe aptekden soruşuldu ama qismet tapıldı tesadufende bakidan gelen vardi ozu masiniyla buzlu salafanda getirdi . Vuruldu inşaAllah iki yumurtadan biri mayalanar
tarafından
Zamin hekim Androloq crrahdır. . Böyrk və sidik yolları əməliyyatı. Proxeed plus dedi. Biz türkiyeden 3 defe getizfirdik ki orda arginal olur.  
Siz uroloq  axtarın. İstanbula Yusif hekim var iki hefteden 1 gelir. Onun qəbulunda adam yaman çox olur, biz getmemişik.
Ama  Faema ve Anar hekim yaxsıdı. Ona getdik en son .
İnşAllah düşərli olar bu müalicə can. Həmisə əlaqədə olaq tez tez danışaq.
(96 puan) tarafından
Zamin uroloq androloqdu. Ixtisasi ele yazilir. Gorek insaAllah faydasi düşer başqa hekime gerek qalmaz. Yusif hekimi eşitmişem he. Bizi Günel hekim ona yönlendirmişdi. Sende hekim kimdi ginekoloq
tarafından
Günel hekim harda işləyir?
Mən çox ginekoloqa getmisem. İstanbul klinikasında Türk mehebbet analiz götürdü, təmiz çıxdı deyə heç bir derman yazmadı. Elə orda Həqiqət həkim turbalığımı yoxladı , açıq idi. (Məndə heç hamiləlik olmuyub)
Ən son 3 ay əvvəl Faema hekime getdim Yeni gencede. Məndə hecne yoxuydu. Yoldaşımı öz yoldaşının yanına (Anar Əhmədov İstanbul klnk) gönderdi. O da yoldaşıma xeyli iynə eletdirdi birinci. Yaxmadan analiz aldı temiz çıxdı. Lazer malucesi eledi özü. Dedi kişilerde sperm 3 aya yenilenir. Sentyabr ayından sonra yenilenme olacaq. Noyabra qdərdə gözləyəcəyik.
Adım Zeynebdi. 26 yasım var. Bəs sən?)
tarafından
Sən qanında mikrob ya da sürüşkənlil  armı deyə yoxlatmısan? Birdə zobun var? Düşüyə adətən bunlar səbəb olur. Birdə laxtalanma
(96 puan) tarafından
Duzdu sperma 3 aya yaranir yenileri. 3 ay tamam olanda analiz verer insaAllah artimi gorersiz

Günel hekim bakida işleyir ayda 1 defe gelir şemkir ve gencede olur. Yaxsi hekimdir savadlidi problemi olan cox qadin asanliqla hamilr qalir mualicesiyle ama bir şeyi sevmirem mesajlari zengleri komekcileri cavabliyir ozuyle şexsi danisib yazisa bilmirsen dunen ele nervilenmişem uzi kagizini atdim demisdiler uziye dusub atarsiz iynr ne vaxt vurulsun deyek. iyneni sabah 10da vurun yazib komekcileri. Ne iyne adi var ne dozasi. Yaziram cavab gelmir zeng edirem acmirlar . Sonra goturub deyir hekim emeliyyatdadi 1 saat sora cavab yazlacag size. Yene hecne yazilmadi axsam zeng edib sonra oyrene bilmişem. Xestesi o qeder çoxduki nömre vermir hekim heçkime.
tarafından
Yenə şükür əlaqə yarada bilmisən.
Gəncəyə hansı xəstəxanaya gəlir? Mən onu tanımıram.məlumatım yoxdur. Belə məsləhətlidirsə gedərəm qəbuluna
(96 puan) tarafından
Düşükten sonra mikrob laxtalanma tsh verildi heç biri çixmadi. Daha olarda temiz çixdi uzidede usaqliq yumurtaliqda yaxsi olduguna gore daha derine getmedi hekimlerki esas bulardi. 1ci hamilelikde sebebsiz olur düşükler. Mayalanma prosesinde problem olur uşaa engelli olur ona goredr beden onu saxlamir atir eslinde yaxşi birşeydir dediler. Qismet xeyirlisi teki
Adim Gülçin 25 yaşim var menimde)
(96 puan) tarafından
Beynelxalqa gelir. Ayin axirlari. Instagramda bax adin yaz gelir uzm.dr gunel ziyadova.Getmek istesen sadece bütün analizleri apar baxsin ozu ne verilmeyibse onu deyecek yeniden verdirmir analizleri. Ama sizde problem yoldaşindadisa onun mualicesinin bitmesini gozle belkede alinacaq hamilelik
tarafından
Həə can İnşAllah. Nəzərimdə saxlayacam bu həkimidə. Payıza qədər gözləyək. Analiz versin görək irəliləyiş olmasa onda başqa həkim axtararıq.
(96 puan) tarafından
InşaAllah♡Neçe çixirdi analizlerde faiz?
tarafından
Aprasyadan evvel 50 idi.
2019 da aprasya oldu. Sonra 3 olub. 2021 de evlendik.6 ay sonra birde Zamin h yanina getdi . 5 idi. Öz özüne malicesiz yükselib.maliceyle 8-9-10-15 gördük.  En son yanvarda 18 idi. Ama keçen ay lazerden evvel hekim dedi analize ehtiyac yoxdu. Uzagi 2 reqem ferq olacaq.lazerden  3 ay keçsin onda baxarıq analize dedi.

Sizde bes?
tarafından
Bizdə pataloji elametlerde çoxdu. Sağlam spermi hekim tenlikle qurub çıxarır.her analizde 2 eded sağlam toxum var deyir .
(96 puan) tarafından
Bizde 18%di. Normalda 26%den yüksek olmagi lazimdi. Patolgiyada onemlidi he faiz olsa bele. Bu qeder müalicenim faydasi düşer sizede mence. Sizde 1ildi evlisiz onda
tarafından
1il 3 aydır. Can seni tanımağıma şad oldum Gülçin. Ovitrelleyle bərabər aşılama da edecksiz?
Bize hekimler çox deyir aşılama , süni mayalanma. Şükür imkan var e. Ama hələ onlar üçün tələsmirəm. Ümidim var təbii yolla olacağına. Heç deyilse 3 -5il olmamış olsaydı onda belke eletdirerdim. İnşAllah heç ehtiyac qalmaz.
(96 puan) tarafından
Mende şad oldum❤yo aşilama olmuyacaq tebii yolla. Çunki hekim dedi sizde 1 defe olub hamilelik yeniden olmag ucun şans çoxdur. Sadece ovitrellenide ona gore vurdumki 2 falekul yetisib 2den biri mayalansin 1i tutmasa digeri tutsun şans çox olsun eger faiz duzelibse ve qismetde varsa tutacaq. Sizdede çox vaxt deyil bezen hekimler 1 il nedirki. Ele hesab edin 1il erzinde qorunubsuz usag istemiyibsen indi isteyirsiz:)
tarafından
İnşAllah can İnşAllah tutar. Xeyirli xəbərlərini gözləyirəm❤️
(96 puan) tarafından
InşaAllah ard arda hamilelik xeberini vererik❤
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Asya Ceferova (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (174 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 193 göst.
5 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Aysen.aycan (1,370 puan) tarafından soruldu

380,920 soru

11,404,574 cevap

34,942 kullanıcı

...