0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (753 puan) tarafından
Mama yoğurt meyve püreleri dışında hiçbirşeyi ağzına surmuyo.  Sevdiği bir zamanlar yediği çorbaları farklı versiyonlarda deneyip verdim yemedi yerken böyle ağlamaktan mosmor ediyo kendini ne yapayım bir öneriniz var mı..? 

 Bide geçen  aydan bu yana hiç kilo almamış. bebeğimin yaşına 19 gün kaldı  sma mama kullanıyorum . Bide bugun bebelac mama aldım  acaba  sma gündüz bebelaci da gece versem farklı türden mama veriyor oluşum zarar verir mi..?

3 Cevaplar

0 oy
(1,246 puan) tarafından
Mama konusunda bilgim yok canım ama istemediği hiçbi şeyi verme yemek konusunda çocuğuna. Sonra inat edip hiç yemiyolar. Ben hiç zorlamadım oğlumu aynı dediğin gibiydi bugün yoğurt yese ertesi gün istemezdi kusardı tmam der vermezdim şimdi 2 yaşında çorba içer ama yemek yemez mesela suyuna ekmek banarım bazen yer pilav makarna arada yer ama en azndan hiç birinden tiksinmedi zorlayınca hiç yemiyo açlıktan bişey olmaz bırak yediğini yesin istemediğini yemesin zamanla emin ol yicek gün geçtikçe yemediği şeyleri yemek istiyo benimki.
(753 puan) tarafından
Ya kaynanam annem niye yemiyo ac bu çocuk  bakamiyorsun fln diyorlar zayıf diyorlar benmde moralim bozuluyo bende zorla yedirmeye çalışıyorum oda senin dediğin gibi kusma yapiyo  o vakit zorlamiycm
(1,246 puan) tarafından
Aman bırak kim ne derse desin evet aç vermiyorum yemek de bana da diyolar umrumda değil valla sağlığı yerinde çok şükür gerisi önemli değil ne yerse o.
-Reklam-
0 oy
(811 puan) tarafından
Biz de 2 yaşındayız aşşırı iştahsız önceleri ne versem yerdi bi hasta oldu bütün iştahı gitti hiçbir şey yemiyor. Çorba falan yaptım muhallebi kaşık maması hiçbirini yemedi. Bende çok üstüne gitmemeye karar verdim bu dönemler geçici cnm canı isteyince yiyecek elbet.
(753 puan) tarafından
Benmkide önceden ne versem yerdi ya şimdi hiçbirşey yemiyo
(811 puan) tarafından
Ya galiba sıcaklardan yemiyorlar bütün bebekler böyle nerde gördüysem kiminle konuşsam bebeğinin yemediğinden yakınıyordu
0 oy
tarafından
Niye farklı vereceksin ki. Bebelac içiyorsa Bebelac dan devam et fiyatı da uygun
(753 puan) tarafından
Sma yaramıyo  kaç aydır hiç kilo alımı olmamış bende okuduğum bazı kişiler bebelac yarıyo sma zaten çok tok tutmuyo fln diyo bende ondan dedim elimde bir kuti daha var sma ondan gündüz onu versem gece bebelac versem dedim
tarafından
Olur cnm bitene kadar öyle yap

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
6 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Aylin976 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 931 göst.
30 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,068 soru

11,346,640 cevap

34,812 kullanıcı

...