0 oy
909 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gerçekten de  kimseye güvenemicek miyim.

Biz üç elti yan yana gelmiştik bi eltim dediki eşimin telefonundan bu mesajı yakaladım ve adamın suçu yok muş .bende dedim ki iyice araştırmadan günahınıı almayın ben eşimi daha önceden mesajlarını yakaladım bunu eltilerimede dedim onlarda bana  nasıl yakaladın dediler bende dedim ki.klavye her şeyi kaydediyor ben klavye sayesinde mesajları birleştirip öyle takip edip yakaladım . ondan sonra onlara dedim ki eğer sizde şüpheleniyorsanız elleriniz eğer size aşkım ,seni seviyorum ve daha bir sürü mesajları atmıyor ise bişey çeviriyordur sizde öyle takipte kala bilirsiniz.en küçük eltim'de gitsin eşine anlatsın ... Eşi de eşime anlatmış artık nasıl anlatmışsa eşim de sen niye onlara niye bişeyler anlatıyorsun anlatma iyi niyetinde de olsa anlatma . benimde kötü niyetim yoktu, neymiş kimseye bişey anlatmamak gerek sizi yanlışta anlatırlar.

28 Cevaplar

0 oy
(355 puan) tarafından
sen de hata, aile içinde olup biteni kimseye anlatma.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin haklı kimseye birşeyini anlatma sonra ortaya döküyorlar 
0 oy
(3,842 puan) tarafından
Bu eltiye denmez . Kimseye de güven olmaz . Içinde tut
0 oy
(791 puan) tarafından
Eltin dünyanın en iyi meleği bile olsa hiç bisy söyleme sakın güvenme bir yerden patlik olur muhakkak cekememzlk olur 
0 oy
(6,672 puan) tarafından
Hiç sevmedim bu elti olayını zaten
0 oy
(1,414 puan) tarafından

Hiç de üzerime almıyom :)

Büyük eltimi kaynım aldattı içki kumar pavyon karı kız her halt var adamda eltim bi kaç gün önce sabahın 8 inde ağlalarak aradı beni anlattı msjlarını yakaladım gömleğinde ruj var filan baya içini döktü şimdi boşanmanın eşiğindeler eltimde saftan bişey hemen kanan biri ben destek oldum/oluyorum akıl veriyorum örneğin eltim eve almıyom dedi bende dedim hemen kilidi değiştir çünkü kaynım şeytan evi basar kadını sokağa atar filan yani.. Neyse eltim kilidi değişmiş bi kaç saate kaynım kapıya dayanmış evdeki altınları paraları ver evin kirasını da sen öde artık benden bittin filan esip gürlemiş ama kapıyı açıp girememiş.. Eltim diyor iyi ki seni dinledim yoksa eve girer her şeyi alır beni de döverdi diyor.. Kaynım diyormuş ztn senin bir akıl verenin var sen bunları düşünemezsin.. Ha bide diyormuş ben pavyona giderim kumara giderim o kadını da arada giderim sen susup oturacaksın bunları unutacaksın diyomuş :) tipe bahh hele sen.. Kanuni tüm yolları anlattım abla hemen işe başla ayağın yere sağlam bassın ** gibi peşine dolanmazsa bende bişey bilmiyom dedim.. Ki öyle de olacak.. Ve bnm onun destekcisi olduğumu kimse bilmiyor bilmeyecek bilmelerine de gerek yok.. Eltim bnm ablam o bnm hiç bişeyimi kimseye anlatmaz bende onun hiç bişeyini kimseye anlatmam..

0 oy
(1,392 puan) tarafından
Kız ben sadece śuna takıldım kilavyeden nasıl anladın laa sana helal olsun alkisladim seni :D güvene gelirsek eşin haklı ben mesela birine birşey anlatıyorsun sır vermem herkese anlattığını anlatırım yarın kötü olmayacağım ne malum tek sırdaşım eşim :)
0 oy
(31 puan) tarafından
Vala sadece elti deil kimseye guvenmeyecksin bak benim kuzenimle esi beni sikayet etmis esime

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 262 göst.
28 Şubat 2022 Aile kategorisinde sevgil (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
25 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Esila han (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 658 göst.
7 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu

381,780 soru

11,429,621 cevap

34,989 kullanıcı

...