+2 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hiç kimselerden nefret etmiyorum su cinsiyet ayrımı yapanlardan nefret ettiğim kadar.hamile kalmak için servet harcayan var intihar eden var yıkılan yuvalar var.biri de gelmiş diyorki doktor kız dedi üzüldüm erkek olur mu ? Öbürü diyor erkek çocuk nasil olur. Tiksiniyorum gerçekten . İstediğiniz kadar destek çıkın yada çıkmayın evlat evlattir.benimde iki oğlum var kızım olsun çok istiyorum fakat erkek olursa üzülmem ..yada kız için araştırma yapmadım.. önce sağlık önce hayırlı evlat !

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Haklısın ama gereksiz duyar kastigini düşünüyorum 
tarafından
Ay çok üzüldüm canım haklısın ama naapacaksin ki mesela oğlum var bir kızım olsa fena olmaz ama yine oğlan olursa veya hiç olmazsa da Allah'in takdiri napim ki insanların hevesi oluyor bazen öyle olsun isterler ama olmazsa da evlatlarını çöpe atacak değiller boşver ablan nasıl iyi mi peki:(
tarafından
Ablam vefat etti 6 ay önce . Kendini zehirledi psikolojisi bozuldu bu yuzden . İlaç zehirlenmesine bağlı kalp krizi diye geciyo otopsi raporunda ..
tarafından
Başınız sağ olsun...
tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
(13,852 puan) tarafından
Basiniz sağ olsun:( Rabbim her şeyin hayrlsni versin
-Reklam-
+2 oy
(2,476 puan) tarafından
Kesinlikle kimseyi bu konuda linclemem hakkım yoktur "kimsenin de Hakkı yoktur" insanız sonuçta iki mutluluğu da yaşamak ister insan, evet kız yada erkek oldu diye üzülmesini doğru bulmuyorum. 
+1 oy
tarafından
Biri de uyarmış beni uyaran arkadaşıma soyluyorum . Herkez dusuncesini yazıyor sorun olmuyor benim düşüncem mı bana kalsın sebeb ne ??? Ozmaan bütün kullanicalara aynı muameleyi yapmak zorundasiniz ?? Sizi rahatsız eden ne 
(749 puan) tarafından
Malesef herkese ayni muamele yaoilmiyor dun bni uyari yagmuruna tutup kapattilar postu.ki siyaset yapmisim ben kim siyaset kim ya hic anlamm
tarafından
Benimkini de kapatırlar birazdan :D
(749 puan) tarafından
Burada seks konuşalim  iç çamsir lekelerine kadar paylasalim dedikodunun gözünü çikaralım ama gerekli konularda iki kelime konisamayalim peki neden var burası
tarafından
Pedinin resmini çekip yükleyen var adet mı yerleşmemi diye . Akintisini çekip koyan var . Biz bişey yazınca hemen kaldırıyorlar.
+1 oy
(2,834 puan) tarafından

İnan ben böyle açılan bir posta kendimi tutmayıp hakaret ettiğim için engel yedim, kendim için söyliycem 4 sene çabaladık dış gebelik bilem ne ameliyat ilaç VS vs vs süreç yıpratıcı hamile bir i görmeye tahammül edemiyorsn, kucağında bebek görne tahammül edememek yad ayeni anne olacaklarn kıyafet bakması daha çok var da buraya sığmaz, bunları yaşamayı isteyipte yaşamayan çok insana var burda ay ilişkiye girdim hamile kalıcam korkuyorum yada adet oldm ama korkuyorum hamilemym başım ağrıdı hamilemiyim yaa biraz düşünün empati kurun istemiyorsanz önlem alın böyle ballandırarak nispet yaparak ne geçiyor elinize anlamıyorum emn olun herkez yatıyor kocasıyla bunu her dkka bilmemize gerek yok, çok şükür şmdi 18 aylık bir oğlm var Allahn bana verdiği bir hediye bak buna rağmen 2. Olmuyor hayla burda yırtınmam mı lazm 8-)

tarafından
Hay ağzına sağlık.. rabbim evladinizi size bağışlasın
(2,834 puan) tarafından
Amin cnm, Allah ta sen kini sana bağışlasın
+1 oy
(1,405 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
oğlum var kızım olsun çok istiyorum demişsin. tam olarak da bunun tersini insanlar istoyro kızı var erkek istiyor. snein dediğine Bi fark var mı? 
tarafından
Ben kız çocuk.nasil yaparım diye tarif istemiorum . Yada 3. Oğlum olcak çok üzüldüm demiorum
(1,405 puan) tarafından
dediğinle hiç Bi farkı yok. o niyet içinde olmuş oluyor zaten. o hissiyat var ki onu istemiş oluyorsun zaten. yani insanların isteklerine bile karismaktir. kız evlatta erkek evlatta istemek herkesin hakkı. nasıl çocuk sahibi olmak istiyorsak çocuk sahibi olmamakda herkesin hakkı.
0 oy
tarafından
Öyle şeylere inanıp uygulamakta tehlikeli bence manevi boyutta 
0 oy
(14,008 puan) tarafından
Belki aile ve koca baskisi vardir. Bazi erkekler hala cinsiyeti kadin belirliyor sanip kadina eziyet ediyorlar. 
0 oy
(24 puan) tarafından
Ahah tartışma baslasin :)))
(24 puan) tarafından
Haklısın kiz :)))
Ama senin tartışasin var sanki hahaha
tarafından
Ben ablamı kaybettim çocuğu olmuyor diye psikolojisi bozuldu eşinden ayrıldı ve intihar etti. Sukretmiyorlar hamile kaldıkları için . Birde begenmiyorlar uzulurmus kızı olursa. Biride tarif istiyor . Benim iki oğlum var ben vereyim pOzisyonlarla birlikte anlatayım diorum da neyse ..
(24 puan) tarafından
Hadi yaa pozisyonla beraber anlatiyimmi pesss sjsjsjsjsj
tarafından
Tövbe estağfurullah ya :D
(24 puan) tarafından
Çıldırmış bunlar hahahhaa
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Ben de nefret ediyorum ayrım yapanlardan. Bu ayrımı yapanların çoğu da kız bebek olarak dünyaya gelen kadınlar. Ne kadar cahilce. Uyarı veren kişi de bu ayrım yapan sınıftan sanirim
tarafından
Herkez kendi duusncesini paylaşıyor kaynanasını eltisini gorumcesini kocasını yatağını paylaşan var bana uyarı vermiş ben anlamadim .
(1,368 puan) tarafından
Işine gelmemiş demekki yazdiklarin
0 oy
(8,128 puan) tarafından

Kız dur dur bende geldim şimdi ne lincker ne kavgalar olur bende doluyum ztn :))

tarafından
Gelsinler beklioz:)
0 oy
(850 puan) tarafından
Doğru ya da yanlış, sizin fikrinizi sormadı ki kimse... Bize de tiksinmenizden nefretinizden
tarafından
Niye kaynanasını gomene eltisini gomene karısını aldatana gorumcesiyle kavga edene siz soruyormusunuz da paylaşım yapıyorlar ?? Hayır siz sormadan yazamayacaksak bilelim yazmayalim bizde ?
(850 puan) tarafından
O konuları yazanlar belli ki sıkıntı yaşamışlar, yazdığınız konu ile onlar aynı mı? Öyle bir algınız var belli ki :) tekrar söylüyorum bize ne sizin nefretinizden tiksinmenizden cinsiyet konusunda?
tarafından
Bende bu konuyla alakalı sıkıntı yaşadım yazmak istedim . Bunların beğenmediği bebek cinsiyetleri varya benim ablam 6 ay önce intihar etti çocuğu olmadığı için ablamı kaybettim . Zoruma gidiyor bunları görünce biri erkek çocuk nasil olur yazmış öbürü doktor kız dedi üzüldüm yazmış bunları görünce beynimden vurulmusa döndüm . Bende paylaşmak istedim sizene bundan çok rahatsız olduysa okuyup gecseydin ??
(5,108 puan) tarafından
Ben fikrini sordum arkadaşa ☺️
0 oy
(1,165 puan) tarafından
cok haklisin hele  birde cinsiyet partisi yaoiyorlar  sinir oluyorum ee icinden kiz  erkek farkimi var  sevinmeyecekmisin. mavi cikinca cildiriyorlar  bazen  pembe  ciksa  ne olacak.  evladdir  bu erkek kix ayrimi olurnu ya  gunah bu bence.  
tarafından
Rabbim vermeyecek aslında aratacak. . Ozaman ağız burun buksunler cinsiyetlere
(1,165 puan) tarafından
evet  ya.  bende karsiyim. hetda planla
  doguranlar var
0 oy
(749 puan) tarafından
Şuan burada bu postu nezamn uyarilara bogup kaldiracaklar die bekliyorum.ďun hic bir nefret kelimesi kullanmadan ve yorum yapanlarda kullanmadigi halde postum kaldirildı.hadi bakalim bkliyrum
tarafından
Niye hanım efendi halkı kin ve nefret düşmanlığa mı sevk ettim :D
(749 puan) tarafından
Sen haksızsin demiyorum senin kadar haklı bir konuda paylasim yapmistim ve uyarilara bogup kaldirdilar gereksizdi .ve ne nefret kelimesi vardi ne bir hakaret paylasimimda bakalim bu sözde duyarlı kesim nerde
tarafından
Kuzum bana da 3 uyarı verdiler benimkini de kaldırır şimdi duyarlı hanımlarımız :D
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Ayrim yapanlari bende pek anlamiyorum ama kızı vardır erkek cocugu olmasini istemesi dogal hakkı bunda bi anormallik yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 332 göst.
23 Aralık 2023 Aile kategorisinde Myangell (576 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 480 göst.
0 oy
15 cevap 323 göst.
24 Eylül 2023 Aile kategorisinde Anne-bebek (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Metmett (28 puan) tarafından soruldu

383,309 soru

11,471,693 cevap

35,076 kullanıcı

...