0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde (1,072 puan) tarafından
Sizinde var mi böyle esiniz ya .Kimin isi olsa kosar .Telefon mu alincakms birisine kendi kartiyla gider alir ,bi abisi var zaten kac kez kredi cekti borc verdi ve daha haberim olmadan da veriyor büyük ihtimal.Arabasini ister verir.Bi arkadasınin bir sey mi lazim oldu hemen verir bana sormadan .Ne bilim birini  evinde tamir olacak hemen gider ** gel gor ki kendi evinn tamirine bakmaz bile .Sorsan sen abin gibi ister misin hayır der. Hic sevmedigim insan huyu ya niye böyleler bu yardımseverlik degil ki kac kez konustum .Rahatsiz oldugum konu böyle olup bize gelince kosturmaması.Yakın cevresinde de bunu fırsata cevirenlerin olmasi.

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşim değilde babam böyle el iyisi ev delisi 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Biz ona el iyisi demiyoruz sazan diyoruz.

Kayinpederimde aynı böyle 
(1,072 puan) tarafından
Güya kendince yardım ediyor hele abisine yaptıklarınin farkında bıkmıs sözde ama abisiymismis
0 oy
(11,217 puan) tarafından
benimki tam tersi ya. hatta ben bazen oyle olsun isterim. ama bu konuda cok bencil. yani kimseye yardim icin merakli ve hevesli dgl:)
0 oy
tarafından
Ay benim herif buuuu. 
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Valla böyle herşeye atlayan tehlikeli. Durup bı düşünen insanı severim mantıklı ve vicdani yönden ne iyiyse o olmalı. Kimse kendi şartlarından dışarı çıkmasın sora ele verir sen muhtaç olursun.
0 oy
(5,813 puan) tarafından
Eşim eve lazım olacak parayı başkasına borç vermez izinli gününde biri çağırırsa öncelikle bana danışır. 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Benim esmmmm bu
0 oy
(8,277 puan) tarafından

Kocanın sevılme isteği buna itiyor ınsanlar tarafından sevılmek istediği için yapıyor ve bu da suıstımale acık bi durum


0 oy
(3,300 puan) tarafından
Bu sene aklı başına geldi şükür çok kızıyordum kavga ediyordum baktım olmuyor g.tune koştukları gün geldi kapıyı suratına kapattı o an anladı herşeyi biraz geç oldu ama sonunda kalın kafaya dank etti
0 oy
tarafından
Yok çok şükür böyle değil. Yoksa kafayı yerdim
0 oy
(48,530 puan) tarafından
basma yarama iki aydir derz dolgusu duruyo az once ben cektim adam yatmis uyuyo 
0 oy
(274 puan) tarafından
Ayyy benim koca da öyle nerdeyse bizden önce hep arkadaşları gelr daha dün akşam tartıştık bu konudan dolayı bebeğimizin emar randevusu vardı tam çıkıcaz bizi almaya gelicek arkadaşı aradı iş yerinde sıkıntı cıkmış galiba eşime anlatıyo bizim iyi sever koca da sıkıntı varmı gelim mi diyo beni aldı sinir birazdan hastaneye gitcez cocugun emarı cekilcek bu milleti düşünüyo telefonu kapattıktan sonra dedim nereye gidiyon hastaneye gitcez geliyo hastaneye götürcek bizi diyo niye gelim mi diyosun diyorum sanane ağız yapıyorum gelme diceğini bildiğim için diyo ağız yapmalk bi durum yok ki ortada 2 tane küçük bebeğimiz var kendisi şuan çalışmıyo işsiz ailesiyle kalıyoruz ben her gün 2 Küçük bebeyle evde kafayı yiyorum bu her gün arkadaşlarının yanına yardım etmeye gidiyo sen önce evinde otur da karına cocuguna bak dimi ama yok önce hep arkadaş çevresi sonra seni düşünüyorum diyo nasıl düşünüyosa artık senin postla içimi de döktüm kusura bakma:))
0 oy
tarafından
Eşim asla böyle değil her zaman öncelği kendi ailesi kendi evi kendi kazancı oluyor 
0 oy
(986 puan) tarafından
Valla eşim değilde,abisi aynen böyle.esim deliriyor abisin o huyuna.herkese yardıma gider herkesin işini o yürütür.keske kiymeti bilinse.heleki kız kardeşlerine ve kocalarına yaptığı iyiliğin hesabı yok.esleri çok nankör.eside çok şikayetçi.ama dinleniyor kardeşlerimin huzuru önemli diyor.esimle sürekli tartışırlar.esim abisine kiyamiyor hâliyle...
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim kendi babam oyle ya bozden evvel hep baskalarina kostu malesef degismiyor. Bende oyleydim oyle gormusuz diye evlenince kayinvalidem sagolsun oncelik ailen diye diye ogretti bana ;) Allah razi olsun bence onemli bir davranis. 
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Millete yardım ediyor eve etmiyor en gıcık olduğum tıp ya kendine faydası yok

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 328 göst.
8 Ekim 2022 Aile kategorisinde Poyrazuraz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 602 göst.
0 oy
7 cevap 353 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 399 göst.
12 Aralık 2021 Aile kategorisinde BsrByr (846 puan) tarafından soruldu

378,400 soru

11,326,470 cevap

34,778 kullanıcı

...