0 oy
161 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,737 puan) tarafından

Online pazaryerine satışa basladim 1 hafta olmadi daha ve çocuklarımıda ihmal etmiyorum evdeyim kargo aldikca kargo paketlyiyip gonderiyorum toptancidan 5 6 bin liralik mal aldim maliyet kargo komisyon hesap ederek satisa koydum. 3 gunde 4 satış oldu . Cok mutluyum eger kucuk capli birikiminiz varsa benim gibi calisabilrsiniz. Vallahi sadece ev hanimligi yetmez bana diyordum cocuklarlada disarda calisamam online pazaryerinde satis yapiyorum. Muthis kolaylik kizlar . 

Fatura kesmeyle filanda ugrasilmiyo e arsive uye oldum sisteme otomatik işliyo faturalar :). Ama benim avantajin sahis sirketi acma masrafim olmadi cunku zaten bi sirketimiz vardi ona e ticaret faaliyati ekleyip basladim. Gözü kesen yapsın vallahi  bütün iş kargolama başka bir eziyeti yok. Ayda birde toptanciya gidilir malin tukenisine göre 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah bol kazanç versin 
(1,737 puan) tarafından
Amiin teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(666 puan) tarafından
Bende bu işe girmeyi düşünüyorum. Ama şirket açma kanusunda bı bilgim yok. Nasıl yapiliyo bilginiz varsa bilgilendirebilir misiniz .
0 oy
tarafından
Nasıl oluyor ki cnm oo
0 oy
(80 puan) tarafından
Canım ne satıyorsun ve nerede acaba.. sen deyince bende bı araştırdım da şimdi aslında fena da deilmis ilgimi çekmedi de değil yani..
0 oy
(503 puan) tarafından
Biraz daha detaylı anlatabilir misin canım. Mesela ne satıyorsun,sistem nasıl işliyor falan
(1,737 puan) tarafından
Kizlar bu eski paylasimim simdi onemi cikmis
(503 puan) tarafından
Hmm dikkat etmemişim canım ya şimdi gördüm ben :-)

İlgili bir soru bulunamadı

383,448 soru

11,475,266 cevap

35,082 kullanıcı

...