0 oy
266 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
Hanımlar selamlar, 

Ben 14 haftalık hamileyim, bulantılarım nedeniyle ilaç vermişti doktor onu kullaniyorum. Bu aralar aşırı halsizlik var ve sürekli uyku halindeyim, ayrı sıcak bi şehirde yaşıyorum havalardan dolayida sürekli uykum geliyor zaten. Ve bu aralar bı bacak ağrısi bel ağrısı da yasamaya başladım gebelikten dolayı sanırım.

Eşimin aileside gezmek için bize geldiler il dışından, şimdi onların yanında rahat oturup kalkamadigim için(kayinpederimde var çünkü )  sürekli odama girip uyuma ihtiyacı duyuyorum ama bu kezde yanlış anlayıp küsüyorlar. Napacagimi şaşırdımm bı akıl verin bana. 

9 Cevaplar

+1 oy
(7,982 puan) tarafından
Onların anlayışlı olması lazım bence sonuçta hamilesin ilk 3 ay çok zor geçiyor zaten sonra rahatlıyor insan.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne diyelim ki zor öyle hele ağrılar bulantılar 
0 oy
tarafından
Kendini dinleyip durma vereceğim en büyük tavsiye bu. Uzun süre bulantılarım oldu. Oturduğum yerde uyuklama eğilimim vardı. Çünkü gece uyuyamıyordum. Günde 10 saat ** gibi çalışıyordum. gelenim gidenim de olurdu. Hizmet de ederdim. Gelen giden oldukça aksine iyi oluyordu ağrılarımı unutuyordum onlarla vakit geçirirken. Hasta değilsiniz hamilesiniz. Hasta psikolojisini atın üzerinizden
(7,982 puan) tarafından
Herkes seniin gibi olmak zorunda değil neden kendini kiyasliyosun? Yemin ederim hamileyken hasta gibiydim 3 ay yatakdan zor kalktım ne yemek yapabildim ne bişey yaptığım yemegi yiyemiyordum 3 ay sonra rahatladım gözüm açıldı dünya varmış dedim benim annemde hep der hamileliğim çok zor geçti benim de yataklardan kalkamadım hep serum taktırmaya giderdim dedi birazda genetik olduğunu düşünüyorum demek istediğim sen öylesin diye herkes öyle olmak zorunda değil.
tarafından
Hanımefendi biz de hasta gibiydik. AMA HASTA DEĞİLİZ. Bunu anlatıyoruz yani. Herkes benim gibi olmak zorunda demedim zaten. Ama bu psikolojiyi kabullenirseniz böyle devam eder. Ebemin ve üç doktorumun da söylediği en önemli şey, sakın yatma. Yatarsan bir daha kalkamazsın. O psikolojiye sakın girme dediler. Dinlendikçe ya da uyudukça ya da yattıkça geçmiyor ki zaten. Vücudu dinlememek en iyisi. Herkes kendi fikrini söylüyor. Bu da benimki. Gereksiz avukatlığa soyunmayın keza kimseyi birşeyle suçladığım yok.
(7,982 puan) tarafından
Avukatlık yapmıyorum düzgün konuş kendin nasıl fikrini belirtiyosan bende belirtiyorum sen bu şekilde yazmamissin yok ben 10 saat çalıştım yok misafir ağırladım herkes senin gibi olmak zorunda değil dedim bende hepsi bu. İlk başta bu şekilde yazsan belki daha iyi bir tavsiye olarak gelebilirdi post sahibine.
tarafından
Ben fikrimi kendimden örnek sunarak belirtiyorum hanımefendi. Başkasına saldırarak değil. Ona fikir belirtmek denmiyor. Okuduğunuzu anlamadığınız gibi belli ki iletişimin nasıl olması konusunda da tecrübesizsiniz. Hitabınızdan dahi anlaşılıyor. Bu şartlar altında benim için bu konuşma bitmiştir. Selametle.
(7,982 puan) tarafından
Dinime küfür eden müslüman olsa hesabı:dd selametle sanada.
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bence durumunuzu anlatın anlayışla karşılarlar 
0 oy
(90 puan) tarafından
Bebeğin ve senin sağlığın misafir ağırlamaktan çok daha önemli. Ayrıca böyle olunca strese giriyorsun ve ciddi sıkıntılar yaşarsın Allah korusun. Hamile olduğunu bile bile geldilerse yapacak bir şey yok, odana geçip dinlenebilirsin bu asla ayıp değil. Küsmeleri çok abes bence, gelmişken yükünü hafifletmeleri lazım. 
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Kötü olmus canim seni anlıyorum ilk 3 ay bend3 cok kötüydüm eşimin babası gelecekti b3n eşime rahatsız olduğunu sürekli istiğfar  ettiğimi  söylettim  4 aylık civarı gelmişti illaki gelene hizmet ediliyo yanlarında durmazssanda ayıp oluyo keşke sen toparlayınca gelselerdi  mide bulantı ilacını gece iç kullanıyorsan gündüz fazla uyku  yapmaz az kalacaklarsa idare etmeye çalış 
0 oy
(742 puan) tarafından
Ya   şu sıcakta   insan kalkıp  yemeği  zor  yapıyor.  Bide iki canlısın   ne  gerek var  gelmeye   ya   aman  ne  anlayışsız  insanlar.
0 oy
(888 puan) tarafından
Ayy anlayışsız insanlar deli ediyor gerçekten hamilelikte halsizlik uyku hali bel sırt ağrısı hepsi oluyor insan dinlenmek istiyor .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
19 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Dilaykorkmazoglu (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
12 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bi garip kul (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Periii2 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Periii2 (3 puan) tarafından soruldu

381,063 soru

11,408,137 cevap

34,945 kullanıcı

...