0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bizim  yedekte beyaz eşyalar oturma grubu var eşim bunları halasına verecek halasının da köylerine yaptırdıkları ev var orası için bu esyalar yani  ayrıca bunlar şehir merkezde kendi evleri var arabaları var motorları var durumları iyi yani annesi vefat etmişti eşimin annemin hayrına kullansınlar diyor.Onlara verelim diyor hani durumları çok çok kötü olsa zaten seve seve veririm hatta ondan önce ben atlarım.Bunun üzerine bende vermiyelim satalım diyorum etrafimizda da maddi yönü iyi olanlar var hep ben de diyorum ki satalım kizima cocuk odası alalim diyorum bana dediği cekyatta yatsın diyor kizimda düşüyor tabi onda ben yanında yatiyorum artık ayrı odasında yatsın istiyorum. Benim düşüncemde bu. Sizce ne yapılmalı.KIZIM DA 4 YAŞINDA BU ARADA..
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

0 oy
(22,070 puan) tarafından
Satıp oda yapın canim madem kanepede yatiyo
-Reklam-
0 oy
(7,036 puan) tarafından
Halası kızından dahaki önemli ?
0 oy
(7,230 puan) tarafından
Kesinlikle sat oda yap canim eşinede de ki babannesi ne mutlu olur torununa oda yapmış gibi olur de duygusaldan vur 
0 oy
tarafından
Ben yakın zamanda bir akrabamıza yardım ettim zor durumdalar diye erzak alışverişi yaptım fln evinin petekleri arızalıydı eşim kaynattı koşturduk devamlı çocugum salatalık istedi bir tane salatalığın yarısını bölüp kızıma verecektim çok gördüler bir tane salatalığı vermek istemediler demem o ki senın yerinde olsam akrabama bırak eşya vermeyi günahımı bile vermem canjm bu son iyiliğim Di kimseye iyilik yapmicam dhaa bitti!!! 
tarafından
Ay inanmıyorum
tarafından
İnan canım inan bizzat yaşadım önceki gün biz yardıma ihtiyacları var diye herşeylerine koşturduk poşet poşet erzak alışverişi yaptık işini gücünü yaptık onlar benım çocuguma bir tane salatalığı çok gördü inan çok zoruma gtti daha kımseye iyilik yapmam böyle nankörlük gördükten sonra salatalık Allah aşkına kaç para ya bir tane salatalık yese nolur yemese nolur çocuk bu
tarafından
Ay haklısın canim
0 oy
(7,768 puan) tarafından
Zengine verince annesinin hayrına olmuyor ayrıca kızına gelince çekyatta yatsın diyen adamın merhametinden korkarım bn kırdıysam kusura bakma ama eşine verdirme 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 254 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 337 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kuzeyin annesiiii (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,033 göst.
9 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,986 göst.
19 Kasım 2018 Aile kategorisinde En değerlim (240 puan) tarafından soruldu

378,334 soru

11,323,894 cevap

34,775 kullanıcı

...