0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
Kızlar bizim  yedekte beyaz eşyalar oturma grubu var eşim bunları halasına verecek halasının da köylerine yaptırdıkları ev var orası için bu esyalar yani  ayrıca bunlar şehir merkezde kendi evleri var arabaları var motorları var durumları iyi yani annesi vefat etmişti eşimin annemin hayrına kullansınlar diyor.Onlara verelim diyor hani durumları çok çok kötü olsa zaten seve seve veririm hatta ondan önce ben atlarım.Bunun üzerine bende vermiyelim satalım diyorum etrafimizda da maddi yönü iyi olanlar var hep ben de diyorum ki satalım kizima cocuk odası alalim diyorum bana dediği cekyatta yatsın diyor kizimda düşüyor tabi onda ben yanında yatiyorum artık ayrı odasında yatsın istiyorum. Benim düşüncemde bu. Sizce ne yapılmalı.KIZIM DA 4 YAŞINDA BU ARADA..

8 Cevaplar

+2 oy
(13,945 puan) tarafından
Eşine söyle anasinin hayrina çocuğuna bi yatak alsin. Tamam vermek istiyorsa versin birilerine ama 4 yaşindaki çocuk çekyatta yatsin demek babaliğa yakişmiyor. 
(171 puan) tarafından
Aynen öyle çok doğru söylüyorsun o zaman ben doğru yoldayım bende tartışma olmasın diye uzatmıyorum bu sefer ama direneyim değil mi bu yolda. Teşekkür ederim  bacım.
(13,945 puan) tarafından
Eşyalari vermeyelerim deme inada bindirmesin. Madem onlara vereceksin ben çocuğumu koltukta yatirmam çocuğa yatak al de. Siz o eşyalari satsaniz sifirdan oda dizersiniz çocuğa.
-Reklam-
0 oy
(11,434 puan) tarafından
Bi laf vardır ya akrabaları akrepler soksun diye 

Ben de verdirtmezdim paraya ihtiyacım varsa tabiki satardım sen iyiyken yanında olup sen düşünce bi tekme de yakının atıyor ben bunu cok gördüm 
(171 puan) tarafından
Hmm evet aynen oyle canım çok haklısın dediğim dedik yapayım ben o halde pes etmiyeyim. :)
0 oy
tarafından
Ben vermem valla birkere fazla TLF vardı onu verdik pişkin pişkin geride vermediler bu son oldu asla vermem
(171 puan) tarafından
Aynen öyle canım teşekkür ederim.
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Bence senin dediğin mantıklı çocuğunun oda ihtiyacı varken hayır yapasımı tutmuş .
(171 puan) tarafından
Evet malesef  canım bize gelince yok akrabalarına gelince var.
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Canım durumlari iyiyse satabilirsiniz tabikide sizin eşyanız vermek zorunda değilsiniz illa verecekseniz gerçekten ihtiyacı olan birine verin yada dediğiniz gibi satıp başka bir ihtiyacınızı giderin .biz eşimle böyle konuşuruz hep bize uyuyor da öyle yaparız ne gerek var . Ben halılarimi yeniledim kaldirdiklaromda kötü değildi öyle çok eşimde ihtiyacı olan birini tanıyorm dedi tamm olur dedim onlara verdik mesela . Kimse olmasaydı satardik. 
(171 puan) tarafından
Tabiki ihtiyacı olan birisi için verilir seve seve onda lafım yok ama gel gelelim ki durumları iyi olan kişiye veriyor. Bunu aklım almıyor benim bu konu da kararlı olup meydan okumak lazım. Tartışmaya hazir olayım ben cunku biliyorum ki diretecek ben de derim ki ya onlar ya ben.
(2,522 puan) tarafından
Yani böyle şeylerle ikinizin de rızası olmalı birbirinizi kırmaya gerek yok bı ay önce bebeğimin besigini mutfak masami çok büyüktü sattım mutfağa yeni masa sandalye aldım esimlede bunu paylaştım olabilir dedi çekişmenin ne gereği var
(171 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim tartışmayı kavgayı hiç sevmiyorum baktım ki laf uzuyor ses yükselmesiyle kendisinde o zaman yoruluyorum haliyle susuyorum bende ama gönül razı olmuyor böyle durumlarda. okuyup uflesem sakinleşmesi için. :)) Işe yarar mi acaba. Güzel güzel tatlı tatlı konuşmak için anlaşıp. :)
0 oy
(753 puan) tarafından
Hayır yapası varsa gerçekten durumu kötü olan insanlar var en azından sizin arkanızdan dua ederler... Çocuğa yatak alsın önce günah değil mi 
(171 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim sağolasın.Ayy iyiki böyle güzel mantıklı cevaplar veren yardımcı olan  minnoş arkadaşlar var burda. :) Seviliyorsunuz yaaa hepiniz
0 oy
(13,399 puan) tarafından
O odayı yapsın babaannesi de duayı torunundan alsın ha amacı illa hayır yapmaksa gerçekten ihtiyacı olan birilerine versin onun amacı hayır yapmak değil ki halasına yaranmak 
(171 puan) tarafından
Aynen öyle kesinlik canım benim. Saolasin. güzel düşünceleriniz için hepiniz
0 oy
tarafından
Cocugunu cekyatta yatirip halasina yaranmaya caliscagina babaligi yapsin onlari satsin cocuguna oda yapsin anasinin hayrina.
(171 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sağolasın canım. Benimle birlikte aynı düşünceleri düşünmemiz  mantıklı olarak tabiki hepiniz için bir mutluluk veriyor bana iyi ki varsınız.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 524 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (10,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,299 göst.
31 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,037 puan) tarafından soruldu

381,704 soru

11,426,677 cevap

34,987 kullanıcı

...