0 oy
351 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Hanımlar 1 hafta iznimiz vardı eşimle bebeğim için değişiklik olur diye köye gittik kayınvalidem de 1 haftalığına köye geldi gezmesine etmesine hiçbir şey demedim haddime de değil ama sadece dedim ki kız yarın gidiyoruz tatil bitiyor bi saç yağlısı bile yapmadın sonra eşim de annesine tirip attı ama kayınvalidem de 1 gafta boyunca sabah 11 de evden çıktı gezmelerden akşam 12 de 11 de geldi haliyle eşim annesi ile vakit geçiremedi sonuçta yılda 1 hafta ancak görüşüyoruz. Sonra kayınvalidem eşime bağırarak karın dolduruyor seni evlenmeden önce gezmeme etmeme karışmazdın dedi ben de oradayım yani öyle deyince ben de sinirlendim ben doldurmam rahatsız olsam yüzüne derim senin dedim demez olaydım üstüme yürüdü dolduruyorsun üstüme salıyorsun amacını biliyorum ben senin vs diye ben şok oldum çünkü ben hiçbir zaman uyumsuz birisi değilim 1 hafta boyunca o gezdi ben ev halkına yemek yaptım gıkım Çıkmadı

10 Cevaplar

0 oy
(14,428 puan) tarafından
Köyde gezmeyende ne biliiiiim zaten 

Otursun tandırın başına gözleme yapsın gari vihhhh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin ne dedı bunlar olurken
(15 puan) tarafından
Onlar da tartıştı ses yükseldiğ
tarafından
Ben senın yerınde olsam o dakıka esyalarımı toplar gıderım bıdaha da gelmem, kadın sızın ıcın degıl gezmek ıcın gelıyor derdı oglan degıl yanı
0 oy
(2,130 puan) tarafından

İçi dolmuş kadının patlamış canm:D

0 oy
(189 puan) tarafından
Eşiniz annesiyle bir hafta görüşebiliyor ve o anne bu haftayı gezerek mi geçirdi? O köyde mi yaşıyor yoksa sizinle mi geldi orasını anlayamadım?
(15 puan) tarafından
Farklı illerde yaşıyoruz köyde buluşuyoruz
(189 puan) tarafından
Anladım. Yaptığı hiç hoş değil. Tamam akrabalarını, tanıdıklarını görmek isteyebilir ama orada yılda bir gördüğüm çocuğum varken başkaları aklıma gelmez. Aynı durumdayız sizinle biz başka ildeyiz eşimin ailesi başka. Köylerinde fırsat bulup toplanıldığında her şey ortak yapılır. Annesi sevdiğimiz her şeyi yapar. Biri ziyaret edilecekse birlikte gidilir. Olması gereken odur. Mesela eşim ve babası çok uykucudur. İki dakka boş dursunlar hemen dalarlar. Ona bile çok kızarım şurda görüşeceğiniz iki gün uykuyla geçiriyosunuz diye.
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Kayınvalidem bana öyle bı şey dese valla bı daha yüzüne dahi bakmazdim 
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Sende salaklık. Bak kadın demiş . Eskiden gezmeme kızmadım diye. Demek ki hep geziyordu. Sende biliyorsun gezdiğini. Gitmeyecek son. Oğlu bişey derse. Anan evde durmuyor ki. Ne gidicem. Ha burda durmusum ha orda . Orda anneni daha az görüyoruz üstelik. Bunu diyip bı tatile gidin bakalım. Bişey derse de. Misafir gelince evde durulur diceksin. Oğlumu dolduruyon diyince de dolmasına gerek yok herşey ortada diceksin. Daha da gitme o eve. Ders olsun sana bu. 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Suçsuz yere üstüme yururse ezer geçerim valla umrumda olmaz 
0 oy
(1,210 puan) tarafından
O an birşey diyemezdim galiba ama çok üzülür sinirlenirdim sonra konusu açılınca söylerdim soylicegimi :)
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Daha bir ay önce falan kaynanam haksız yere bağırdı bana terbiyesizlik yapmadım ama eskisi gibi suspusta olmadım her şeyi eşime anlattım ve mesafemi koydum bundan sonra böyle. 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Kaynanam bana bagiramaz alttan alan biri değilim cevabını alır 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 177 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 741 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 459 göst.
1 Nisan 2021 Aile kategorisinde Esma65 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,154 göst.
15 Ekim 2022 Aile kategorisinde Ocakk (208 puan) tarafından soruldu

383,670 soru

11,480,306 cevap

35,103 kullanıcı

...