0 oy
259 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Evlendim evleneli yanlız hissetmekten başka hiçbir olmadı. Daha bir yılımızı doldurmadık. Ama ben yanlız hissediyorum. Eşim sanki sevmiyor. Kaynanam sürekli iğnelici konuşuyor. Kocam beni beğenmiyor. Şunu öyle yapma. Burda bunu konuşma. Öyle yürüme. Seven insanın gözüne yürümesi konuşması batar mı. İnsanların içinde bile yanlız hissetmekten yoruldum. Eskiden olsa kendimi boğmak isterdim. Hatta boğardım.  Hamileyim diye yapmadım. Şimdi ona bile halim yok. Boğarak sadece eziyet ediyorum. İşe yaramıyor. Ne öle biliyorsun. Nede morelin düzeliyor. Artık bir evladım var. Onun bana ihtiyacı var. İçimden pencereden aşağıya atlamak geliyor. Ben kendimi öldürsem rahatlamam.

,

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Artık senin hayatın da, mutluluğunda evladın canım .
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Ben de 11 aydır evliyim baslarda aynı seyleri yasadım, aynı eve girince esim bambaska bi insan oldu yemeklere bahane temizliğe bahane vs. sürekli bi baskı beğenmeme bi seyler. Evin içinde asker gibi dolastım hata yapmamak icin sonra cok yoruldum. Yapayalnızdım. Ailem herkes baska memleketteydi. En son patladım ayrılalım dedim madem memnun değilsin benden bi seylerimi beğenmiyosun daha güzel yapanını bul dedim. İnsanın canı cok yanıyo ama eğer bi mesleğin işin varsa cocuğun toparlanınca çalışmayı dene. Kendi ayaklarının üzerinde durursan kimse sana bi sey diyemez ha calısamam diyosan imkan yoksa esinle dikleşme cocuğuna odaklan hayatın o olsun. Karsılıksız masum sevgiyi ondan alırsın. Bu lüzumsuz erkeklere kalmadık. Çok sinirlendim Allah yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Bu düşünceler iyi değil piskoloja git mutlaka evladın için
0 oy
(916 puan) tarafından
Canım kaç yaşındasın sen 
0 oy
tarafından
Aynı durumu bende yaşıyorum canım bende hamileyim sanırım hamilelikte insan daha da hassaslasiyor. Sanki kalabalık içinde yapayalnız gibiyim. Çok bunaldığım zaman karnımı izliyorum onu seviyorum onunla konuşuyorum bana iyi geliyor. Bu bir surec, buda geçecek inşallah 
0 oy
(3,640 puan) tarafından
Evliliğin ilk 2 senesi Çok tehlikelidir.

Yalnızlık denilen şey ise gereksiz kalabalıktan daha iyidir. Biraz da sen kocanı yalnız hissettir.

Biraz da sen bahane bul. Bırak kaynanan konuşsun, bazı şeyler sabırla elde edilir. Kendini boğmak ne Allah aşkına?

Ne kadar kolay anneleriz, ne kadar çabuk pes ediyoruz. Karnındaki Çocuk bu kadar aciz bir anneyi hakediyor mu? Hiç sanmam!

Rest çek, ailene haber ver. Gerekirse ortalığı ayağa kaldır ama sindirme kendini. 
(3,595 puan) tarafından
Kesinlikle son cumlene katılıyorum baştan nasıl alistirirsan öyle gider
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende başta böyleydim.Cocuk doğunca hiç yalniz hissetmiyorsun.Sende bir dogsun yalnız hissetmeyeceksin.
tarafından
Doğdu ama hala devam ediyor. Ben bebeğimle ilgilenmeye çalışırken anlaşılmamak yanlızlık hissimi daha da artırdı. Bir ruh gibi hissediyorum. Boşlukta dolanan bir ruh. Öldürsem kendimi cehenneme gitcem bu sanki engel değil. Eskiden öldürsem kendimi öldükten sonra annemi polislerin ailemi sorguya çekecek sorun olacak diye bırakıyordum. Hatta insan kendini boğarken yoruluyor bırakıyor. Hamileliğimde bebeğim var diye yapmıyordum. Doğdu onun bana ihtiyacı var diye yapmıyorum. Ve artık boğmak bile ise yaramıyor. Bir yerlerim kesilse kan görünce rahatlayacam yada bir tabak kırılsa. Boşluktayım. Bütün enerjim çekildi. Bilmiyorum neden böyleyim.
tarafından
Bebeğim hastanlamasın diye buz yemiyorum.  Buz yemek rahatlatıyor.
(3,895 puan) tarafından
Biraz sabret canım her şey geçecek diye düşün böyle şeyler düşünme.Benim bebegimde küçüktü kendimi çaresiz ve yalnız hissederdim bir kaç yıl hiç bebek olmamış gibi gelirdi hemen büyü derdim bebeğime şimdi ilk çocuğum 4 yaşında konusuyoruz gülüyoruz vakit geçiriyoruz iyi ki doğmuş diyorum bazen ne ara büyüdün sen diyorum her anin tadını çıkar bir daha bebeğin küçülmeyecek kocaman olacak bu günlerin keyfini çıkar. :) bsnim ikinci cocuk da 1 yasinda görsen her gün kavga ediyorlar bnde onlarin kavgasini izliyorum gülüyorum.Sende sabret yakında yüzün gülecek.
(3,895 puan) tarafından
Cocuk dogunca hiç yalnız hissetmiyorsun yazmışım da tabii başta yalnızlık çaresizlik hissediyorsun zamanla bu duygular geçiyor her şey düzeliyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
0 oy
3 cevap 254 göst.
18 Eylül 2022 Aile kategorisinde Fikose24 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
22 Ocak 2023 Aile kategorisinde 175766 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,051 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,284 puan) tarafından soruldu

379,362 soru

11,355,433 cevap

34,830 kullanıcı

...