0 oy
116 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (506 puan) tarafından
kizlar tatile gidecegiz agustosta. suan emzirdigim icin saclarimi boyamak istemedim papatya suyu ile acan oldu mu sacini memnun kaldi mi saclarim koyu kahve. kullanan memnun kalan veya hic begenmeyen var mi veya nasil kullandiniz hangi zaman dilimi saclariniza sürdünüz hangi marka ?? kafamda deli sorular :))) 

4 Cevaplar

0 oy
(1,334 puan) tarafından
Benim sac rengim açık kestaneydi onlerim papatya suyu sayesinde sarı olmuştu ama arkalar pek olmamıştı 
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Bende bı ara kullanicaktim ama belli bı sure devamlı kullanımda işe yarıyor diye duymuştum inşallah istediğin renge ulaşırsın :)
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Koyu sacta pek ise yaramaz
0 oy
(1,947 puan) tarafından

Kesinlikle bu canim anında bi kac ton açıyor benim saçım koyu kumraldi bundan kullandım saçıma sıktım güneşte bekledim o kadar acayip güzel açıyor ve yıpratmiyor ben hatta 2 kutu bitirmiştim ama saçım popo ustuydu 

image

 
(506 puan) tarafından
zarardan kasit yani icerigi nasil emzirdigimiz icin aslinda ben onu merak ettim. saca elbette guzel gelmistir de  ben suan oryal varsa icinde boyadan farki kalmaz o yuzden sordum size :))
tarafından
Slm duygu. Bakabildinmi bu tarz acicia soreylere..oragal var mıymış
 Birde içinde olmaması gereken farklı şeylerde. Sadece oreyal mi zararlı goruluyor
(506 puan) tarafından
ferdacim merhaba. canim arifoglu markasinin dogal papatya suyu spreti var trendyoldan arattir yorumlara gore sanirim onu alacagim. bu urunde oryal kesin vardir kimyasal oldugu icin guzel sonuc veriyor. benim icin onemli olan sactaki koyu rengi hafif kirmasi oyle sari olmasini beklemiyorum zaten. dogal olandan yana tercih edecegim sanirim bu urunu emzirme olayi bitince denerim guzelmis ama kimyasaldir mutlaka.
tarafından
Şimdi baktım. Sanirm o ürünü evde kendinde yaoabilirsin. Ben kednim papatya toplayıp biraz kurutup belkide kurtmadan, kaynatcam. İcinede limon kabuğu Atacam
 Rendeleyede bilirim. Boş bir kolonya şişesine koyup sıkacağım.  Çünkü o ürün de bunu yapıyor. Birde çocuklarda işe yarıyor sanirm ya.
(506 puan) tarafından
aynen canim you tube da videolari var benim vaktim yok bir de papatya da bulamam o yuzden alacagim. kolayliklar sana cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 144 göst.
6 Şubat 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 94 göst.
14 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Ben geldm (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 744 göst.
22 Haziran 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,091 puan) tarafından soruldu

382,975 soru

11,463,862 cevap

35,057 kullanıcı

...