0 oy
1,382 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kinamıyorum kesinlikle ama artık öggg geldi çok normallestirdiler ya 

Merak edenler için ekledim foto

34 Cevaplar

+19 oy
tarafından
Böyleleri yüzünden dünyanın boku çıktı asla kinamiycam ama nefret ediyorum çoluk çocuğumuz dan korkar hale geldik Allah ıslah etsin ıslah olmazlarsa da kahru perişan etsin inşallah saygı duyuyorum diyenlerden de nefret ediyorum böyle iğrenç bı eylemin neyine saygı duyuyorlar anlam veremiyorum Allahin peygamberin lanetledigi şeye saygı duyuyorum diye ortada gezen vede uygulayanlar yüzünden dünya iyice igrenclesti pislikler bunlar insan değiller 
tarafından
Başka bisey yazmaya ne gerek varki++++++++++
tarafından
Çok doğru diyorsun
(2,769 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel aydinlattin bizi
(1,504 puan) tarafından
Aguzna saglik
(2,251 puan) tarafından
Artı ve kesinlikle katılıyorum yeter artık nasıl cesaret bulup böyle klip çekiyorlar
-Reklam-
+5 oy
(333 puan) tarafından

Özel hayatıyla cinsiyet seçimiyle ilgilenmiyorum. 



Garsonluk yaptığım otele gelmişti cok mütevazı bi insandı herkesle fotoğraf çekiliyordu guleryuzluydu. 




Ayrıca şarkılarına bayılıyorum değerli seslerden biri:angel:

tarafından
Beni ilgilendirmez. Her koyun kendi bacağından asılır. Günahı da sevabı da onun.
(333 puan) tarafından
Cemrenin maması sen hoş görme bacım bizde demiyoruz iyi yada kötü bizi ilgilendirmez diyoruz günah yada değil hesabını kendisi verecek.ayrica dinimizde gıybet dedikodu yalan dolan vb şeylerde günah hoş görülemez ama yapan yok mu var bunun günahı sana mi yazılıyor hayır onu yapan kişiye yazılıyor.Neden konu sadece eşcinsel gay vs olunca herşey ayy günah dinimizde haram vs diyor? Tecavüzler dolandırıcılar katiller fink atiyor meydanlarda keske bu hassasiyet diş göstermeler bu konulardada olsa.
(316 puan) tarafından
Her koyun kendi bacağından asılır ama o pis kokusu çevresini de rahatsız eder
Hz Allah'ın yasakladığı ve hatta sırf bu yüzden içinde peygamberin  bulunduğu halde bir toplumu helak ediyorsa orda duracaksın işte ben ne saygı duyarım nede normal karşılarım hepimizin evladı var neslimizden korkuyoruz artık bu yüzden acaba evlâd sahibi olmasamıydım dediğim çok oldu Rabb'im muhafaza eylesin.Ben elhamdülillah müslümanım ve bunları asla ama asla kabul etmiyorum edenleride kınıyorum
(8,368 puan) tarafından
Fatma çelik herseyın elbette dinimizde karsılıgı var ama alenen yapılan hic bişey kaldıkı kesın bır dılle reddedilen bu iğrenç olayı ben hoş görmüyorum.Sende hos gormemelısın veto etmelisin yarın bi gün mizan kuruldugunda bundan da hesaba cekılmek istemiyosak.
tarafından
Bir insanın içinde varsa sen kırk taklada atsan veto da versen ayıplasan da o her türlü gerçekleştirmek istediğini gerçekleştirir.  Bir çok konuda en ufak şey ile de günahkarız. Herkesin kendi düşüncesi. Herkesin dini kendine.
+2 oy
tarafından
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.  Mabel en azından belli ediyor ve açıkça söylüyor. Namuslu görünüp herkese namussuz deyip kapalı kapılar ardında yapmıyor geçen çıkan video bundan bin kat igrencti. 
tarafından
Dediklerine katılıyorum Harry Potter nick'li arkadaşım. CHP'nin de kasedi çıktı hemde gayet sıradan bir kaset ama adamın hayatı kaydı ve yıllarca dillerinden düşürmediler amaaa ne hikmetse buna gelince aptall  muhalafet bile sesini çıkarmıyor. Hepsi ayrı mall . Bu olaydan sonra emin oldum ki Deniz'in kaset sonrası ortadan kaybolması planliydi kendi de öyle istedi ve böylece meydan boş kaldı herkes istediğini yaptı. Kılıçdaroğlu çocukları bile kandiramaz çünkü :) kim onun peşine takılıp gidecek.
Evet günahlarını alıyor olabilirm ama Arapları da Ortadoğu insanını da sevmiyorum. Bu kadar cahil olduklari için. Din deyip dine hiç  uymayan şeyler yaptıkları için. Hristiyan olsam emin ol o zman da batıyı elestirridim şimdi de eleştiriyorum onlar da hayırlı BK değil ama en azından muslumaniz söyleyiz böyleyiz deyip tuccarlik yapmıyorlar. Bu ülkede olduğum için bunlardan soğudum. İyi ki Müslüman doğmuşum yoksa bu yyda böyle örnekler varken araştırıp İslamiyeti secmezdim galiba.
tarafından
Tüm lgbt dernekleri bunların döneminde açılmış . Herşey demek yasak ama inanıyor musun lgbt yuruyusleri normal , bu düşüncedeki insanlar bütün sosyal medyalarda ,dışarda rahatça geziyor sence bu kadar basit mi. Nasıl istediklerine engel oluyorlarsa buna da engel olsalardı isteselerdu olurlardı emin ol. Batıyla anlaşma içerisinde gizli ya da açıktan her istediklerini yapıyorlar. Biz hala boşuna kısır tartışmalara girelim. Ben Mabel iyi güzel yapıyor demedim diğerinin yaptığı daha iğrenç dedim . En azından adamın ne olduğu belli
tarafından
Aysenur89  yaklasimin çok eşit ve
çoğunlukla  mantıklı konusuyorsun.  Ben dürüst insanları severim. Neyse o olmali. Firildak olmaya gerek yok.  Ulkeye sagcisi solcusu farketmez bu sekilde kutuplastirma olmadan saglikli fikirlere sahip din cizgisinden cikmayan bireyler lazimm. Gelecegimiz icin.  Sadece demek istediğim dinimiz söz konusu olduğunda hakli dahi olsak hırslarimiza yenik düşüp ters soylemlerde bulunmamaliyiz. Bu kisiyi tehlikeye düşürür. Mumin kardesin olarak iyi niyetle yazdim. Bizler bi elin parmaklariyiz. Birbirimize faydali uyarilar da bulunabilmemiz gerekiyor.
Bende kasıtlı fonlandigini düşünüyorum. Bi anda selin cigerciler kerimcanlar ortaya yumurtadan cikmadi ve her ne hikmetse hepsi de zengin. Gençleri cezbeden yaşama sahipler. Dernekler tarafindan fonlandiklari ve proje oldukları o kadar bariz ki.  Planlari da işe yariyor. Sağlık sorunu olmayan binlerce genc sirt ozenti olarak cinsiyet değiştirme operasyonuna basvuru da bulunmus. Neslimize sahip cikmamiz gerekiyor. Bi hastalık gibi yayiliyor. Kinamadan dua ederek ama normal de gormeyerek yapmaliyiz bunu.
tarafından
İşte o bizim ülkede tutmuyor malesef . Ya dindarsin ya da dinsi.z oluyorsun :) cennetin anahtarı bunlarda gibi davranıyorlar istediklerini alıp diğerlerini cehenneme gönderiyorlar :D bende genel anlamda katılıyorum sana keşke herkes sen gibi düşünse.
tarafından
Peygamberimiz sav fatima kizina sakin ola ki babanin peygamber olduguna guvenme senin garantin yok demisken kim kıçina guveniyorsa o iste en buyuk yanilgidadir. Kimin cehenneme kimin cennete gidecegine sadece Allah karar verir.
Ben böyle bu hale gelmemize cok üzülüyorum. O kadar cok kutuplaşma icerisine girdik ki her kafadan bi ses cikiyor. Aslinda dinimiz o kadar guzel ki samimi sekilde kalpten inanip bunu da davranislarimiza yansitsak iste o zaman mumin olmayi basarmis olurduk. İnsanlar cok bilinçsizlesti. Cehalet aldi basini gidiyor. Cogu kişinin tek derdi menfii çıkarları olmuş durumda.
+1 oy
(5,272 puan) tarafından
Belliydi tipinden hic sevmem bu adami
tarafından
Ben önceden bı kaç şarkısını seviyordum ama bı tuhaflık var di bu adamda
(5,272 puan) tarafından
Yorumlara bakiyom da millet iyice normalestirdi ya Allah akil fikir versin
+1 oy
(3,681 puan) tarafından
Bu şekilde yaparak normallestirmeye çalışıyorlar Allahım ıslah etsin ne günlere kaldık 
tarafından
Valla ya
+1 oy
(8,368 puan) tarafından
Kınamak değil ama müslüman olarak Allahın ve peygamberımızın kızdıgı lanetlediği şeye elbette hoş görü göstermeyecegız
tarafından
Doğru canım
0 oy
(17,924 puan) tarafından
Nolmuş ya mabele eşxinselmi
tarafından
Aynen o da erkek den hoşlanıyor imiş
(17,924 puan) tarafından
Mal değnekleri yaaaa
tarafından
Valla
0 oy
(657 puan) tarafından
Ben hissediyordum zaten öyle bir şey olduğunu 
tarafından
Bende biraz biraz da bu kadar da açık olmaz yani iyice normale cevirdiler
(657 puan) tarafından
Bu daha iyi günlerimiz bence
0 oy
(40 puan) tarafından
Allah kimseyi evladıyla sınamasın bunların işide zor ama insanda bir utanır ya bari
tarafından
Aynen ne utanma kalmış ne bişey eskiden olsa bile gizliydi şuan herkes ortada
0 oy
(4,426 puan) tarafından
Çok önceden açıklamıştı zaten cinsel tercihlerinin farklı olduğunu =/ bilemiyorum allah çoluk çocuğumuzu korusun inşallah 
tarafından
Hım Twitter'da yeni gündem olmuş öyle gördüm bende
0 oy
tarafından
Kınamıyorum ama bir şey demiycem
tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,842 puan) tarafından
Eşim de diyordu bu ne değişik adam ... bilmiyorum böyle haberleri gördükçe de evlatlarımız için üzülüyorum.  Çok kötü bir dünya için büyütüyoruz 
tarafından
Öyle valla ya parka götürürken bı adam uzaktan kızıma gulumsese iskilleniyorum . Biri çikolata verdi paket marketten çıkarken kızım ağlıyor aç diye ama güvenip vermedim
(3,842 puan) tarafından
Çok haklısın benim oğlum var bende asla kimseye güvenmiyorum.  O hale geldik artık
tarafından
Aynen kuzum
(3,842 puan) tarafından
⚘⚘⚘⚘⚘
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Uzuun zamandır biliniyordu zaten
tarafından
Yeni Twitter da gündem olmuş
0 oy
tarafından

Onu bunu bilmem ama şarkıları sözleri çok güzel :)

tarafından
Evet güzel ☺️
0 oy
(6,260 puan) tarafından
Benim eşim önceden imamlık yapardı sözleşmeli olarak cemaatinden biri eş cinselmis adam gelirdi her vakit namazını kılardı kamet getirirdi diyo ama sonradan eş cinsel olduğunu öğrenmişler yani bu konu hakkında hiç büyük konuşamam benimde bir oğlum var ve başıma gelmesini istemem 
tarafından
Bende istemem oğlum yok şuan ama yinede çevremde de istemem
0 oy
(48,833 puan) tarafından
olay ne bilmiyorum da ilhan şen mi o
(7,698 puan) tarafından
Değil kız ilhan sen e hic benzemiyo
tarafından
Yok kız degil
(48,833 puan) tarafından
benzettim ☺️
0 oy
(1,461 puan) tarafından

Hep böyleydi zaten 

image

(2,709 puan) tarafından
Vayy ib. Neee
tarafından
Anaaa ilk defa gördüm
0 oy
tarafından
Allah hidayet versin.
tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Aslaaa ne kınarım,ne laf söylerim, ne eleştiririm sadece allah doğru yolu göstersin der geçerim. 

Genede sesine ve sanatciliğina büyük saygim var işini hakkiyla yapan birisi
tarafından
Allah büyük
0 oy
(8,011 puan) tarafından
Ben bişey anlamadım bu fotudan bu değişik tip ne yapmış fotu ztn garip 
tarafından
Eşcinsel mis
(8,011 puan) tarafından
Normal olmadığı beliydi ztn

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,318 göst.
0 oy
11 cevap 571 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emine S (16,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (846 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 506 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,733 puan) tarafından soruldu

381,780 soru

11,429,680 cevap

34,989 kullanıcı

...