0 oy
218 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kayinvalidem ve ben kaliyoruz eslerimiz gurbette ve esimin teyzesi ve kuzeni ile konusmauyorum ama kaynanamda kaldigim icin (evim yok ) bu insanlarla surekli ayni ortama girmek zoeunda kaliyorum hosgeldiniz desem bile yuzleri 40 lat bazen duymamazliga bile vuruyorlar kayinvalideme dedigimde kendi kardesine kulp bulucak hali yok duymamislardir sen sorun ediyorsun der ama bilen bulir kizlar konusmadiginiz insanlarla ayni ortama girip birde usttund bir sey dedigim zaman ben sucluymusum gibi muamele goruyorum esime anlatiyorum sen uyum saglayamadin hale diyip benim abarttigimi dusunuyor ama artik bu durjm canimi cook sikmaya basladi gerceketen nasil davranmaam gwrketigini bilmiyroum hic  

7 Cevaplar

0 oy
(3,863 puan) tarafından

Hiç yoktan iki yüzlü davranmiyorlar:) bizimkiler gibi yüzüne gülüp arkandan atmalarindan iyidir :woot:

tarafından
InN onuda yapiyorlar kendi kulaklarimla duydum duydugum seyi soyluyorum inkar ediyorlar
-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından
E sen de muhatap olma 
0 oy
tarafından
Sende görmemezlikten gel yada onlar gelince dışarıya çık gez toz onlar gidince evine gelirsin
0 oy
(966 puan) tarafından
Sen de onlar gibi iki yüzlüyü oyna.
0 oy
(621 puan) tarafından
Hoş geldin demem ben şahsen görmemezlikten gelirim yokmuş gibi davranırım 
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Sende geldiklerinde hoşgeldin deme laf atma. Normal davran. Ne surat as ne de muhabbete gir. Bişey derlerse cevap verirsin. Kaynanan Hoşgeldin demedin derse unutmuşum dersin. Kocana şikayet ederlerse onlar da bana bı alışamadı ben gayet normal davranıyorm surat asmiyorum saygı duyuyorum daha napayım büyütecek bişey yok zaten onlar abartıyor. Burası benim evim değil annenin gelenine gidenine zaten karışamam dersin. 
0 oy
(506 puan) tarafından
canim bence bundan sonra kendin icinden geldigi gibi davran. ne esine ne kayinvalidene neden aciklama yapacaksin. bu zamanda ince dusunen kiriliyor kendimden biliyorum. bosver sen uzulecegine karsi taraf uzulsun. bir sonraki geldiklerinde hic hosgeldiniz falan deme gec otur. veya icerde mutfakta kendine ugras bul is yap bunlar kendi otursun. ne yani seninle konusmayip bir merabayi Allahin selamini esirgeyecek bir de sen suclu olacaksin. ne bicim bir zihniyet bu. zaten bu tarz insanlarla kusmekle gayet de guzel bir sey yapmissin. bu insanlar negatif enerji verir evin huzurunu bereketini kacirir. bosver umrunda olmasin ve bunu da onlara cok guzel hissettir. sana niye merhaba demedin diye soran olursa da bu zamana kadar dediklerime saysinlar de. sana deger vermeyene sen hic verme.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
19 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Merve Eroglu (44 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 1,163 göst.
0 oy
14 cevap 529 göst.

381,640 soru

11,424,472 cevap

34,982 kullanıcı

...