0 oy
231 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimle normalde hiç kavga etmeyiz sadece aileler yüzünden tartışıyoruz eşim işten çıktı yanında oldum annesi kayinpederimle evleri ayırdı eşim annesine de bakmaya başladı 2 kira 6 fatura birde 6 aylık bebeğimiz var yine yanında oldum rızkı veren Allah o yüzden o konuda içim rahat düşünün evlendik koltuk alcaz annesi de kendine Bi koltuk takımı seçti onada alındı neyse evlenelim 2 yıl oldu 2 yıldır teyzeme gitmiyorum ama bende o kadar hakkı var ki butun mutfak eşyaları mı çeyizi nevresimleri her şeyi teyzem aldı öyle hakkı var yani geçenlerde yanına gitmek istedim eşim izin vermedi çok direttim yüzünü astı ben de dinlemeyip çıktım gittim peşimden gelir zannettim önümde kanguru ile bebeğim, arkamda sırt çantam ,elimde valiz ile annemin yanına gittim 5 gün boyunca beni aramadi sormadı daha sonra tekrardan evime gittim bir de ne göreyim Kayınvalidem Görümcem kaynım eltim herkes bizde kahvaltı ediyorlar Sanki benim gitmemi beklercesine günlerini gün ediyorlardı çok moralim bozuldu o 5 gün boyunca ben onun için üzülürken böyle Bi ortamla karşılaştım velhasıl kelam 2 gündür konuşmuyoruz aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz ne yapmalıyım ilk adımı ben mi atmalıyım normalde hep ben atarım ama bu sefer çok kalbim kırık 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

6 Cevaplar

0 oy
(4,888 puan) tarafından
Gelmeseydin annenden. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız sakın  gitme ayağına o  nasıl bir saygısızlık yaaa  görümce elti kaynana ben evde olmicam onlar habersiz kahvaltı yapacaklar evimde e yuhhhh pessss  anam orası senin evin sen istemediğin sürece kimse öyle dingonun ahırına girer gibi çıkıp giremez.  Hesabını sorsana sen kocan olacak adama. 
0 oy
tarafından
Sen atma adım i atsın 
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Gitmişsiniz dönmeseydiniz. Eşin hatalı ve hata yapmakta diretiyor. Fazla iyi niyetlisin yaramıyor arkadaşım. Vefaya ahde vefa gerekiyor.. 
(9 puan) tarafından
Yok zaten 5 6 günlüğüne gittiğimi biliyor tamamen gitmedim
(1,928 puan) tarafından
Eşinin kendine çeki düzen vereceğini sanmıyorum bile isteye yapıyor
0 oy
tarafından
Seni görünce naptilar ay yüzsüzler hepsini kovacaktin o ney kız öyle allahim düşmana bile vermesin 
(9 puan) tarafından
Ben hiç bisey demedim onlar çıktı gitti yakınlarda kaynim oturuyor ona
tarafından
Ayyy rezillik yaaa senin evine senin eşyaların senin mutfağına senden habersiz girip yiyip içiyorlar ne kadr ayıp yaaa
Buna tepkisiz kalma bence
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Fırsatçılık gibi bir şey eşinin ailesinin yaptığı. Ben bile çok sinir oldum
(11 puan) tarafından
Eşimle anneme geldik burda tartıştık eşim ablasının lafıyla evimin kilidini değiştirdi eve bakmaya gittim kapı kilitli o gün eşimin cenaze namazıni kıldım bir kaç gün sonra boşanma davasını açtım arkama bile bakmadım pişman da olmadım bazen olmayınca olmuyor özellikle fedakarlık yapıp nankörlük görmek kadar ağır bisey yok bazı insanlara iyilik yapmak bile günah oluyor kardeşim alttan alma fedakarlikta hayatta tek taraflı olmaz teyzene gitmeyi sorun edicek senin evinde ailesine parti verecek özür dileyerek söylüyorum eşin nankör kardeşim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
9 Haziran 2022 Aile kategorisinde Violet (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 467 göst.
0 oy
24 cevap 596 göst.
0 oy
2 cevap 244 göst.

383,008 soru

11,464,785 cevap

35,063 kullanıcı

...