0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar rüyamda yağmur yağdığını gördüm bizim evin her yerine duvardan yağmur geliyor yerler koltuklar yataklar benim yüzüm saçım hep ıslanıyor dışarda soğuk var ama yağmur yok bizim tek yatıyor ve ben eşimi arıyorum böyle böyle diye elime telefonu aldım arama tuşuna bastım ve yağmur yağması kesildi korkmalı miyim sizce ben öyle kolay kolay rüya gören biri değilim bir kere rüyamda çocuk gördüm ama benim değildi annem hamile cıktı geçen de eşimle yolculuğa çıkacak misiz rüyamda bir gün sonra eşim geldi samsuna gidiyoruz dedi bu rüya neye işaret sizce 

6 Cevaplar

0 oy
(12,500 puan) tarafından

Hayır olsun canım rüyan. Netten bak ben genel de ihya dan bakıyorum yorumlara :)

tarafından
Pek bir şey anlamadım ama galiba burda yazıyor
(12,500 puan) tarafından
Siteye tıkla oku
tarafından
Okudum canım da hayra çıkarsın rabbim yaa
(12,500 puan) tarafından
Amin canım Hayr olsun demek gerekir her zaman
tarafından
Öyle tabiki hayırlısı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yatak gormek yolculuga delalet eder. Yagmur rahmettir. Ama sizi telaslandirip uzmuzse bu yagmurun eve yagmasi, once hic istemediginiz ama sizin icin hayirli olacak bi isi esinizin yolundan giderek kabul etmeniz gerektigine yordum.  Onu arayinca sorun cozuldu cunku. Yani anladigim kadariyla esinz bir is yapmak istiyor siz tedirginsiniz ama hayirli bi is .  Tabi anladigimdan degil icimden boyle yorumlamak geldi. Rabbim hayra cikarsin
0 oy
tarafından
Demek ki bu gün yağmur yağacak "))) 
tarafından
Ne yağmuru kız dışarda güneş var mümkün değil bugün yağmur yağmaz da ayy korku var içimde sadece
tarafından
Hayır de hayır olsun canım rüya ile amel etmeyiniz demiş alimler cunki biz bilemeyiz şeytani rüyamızdır rahmani ruyamidir o yüzden rabbim hayra çıkarsın de unut gitsin çok üstünde durma ;)
tarafından
Haklısın canım hayırlısı inşallah rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
tarafından
Öyle tabiki için ferahlamiyorsa suyu ac o suya anlat rüyanı aksin gitsin ben ne zaman kötü bir rüya görsem acarım suyu anlatırım rüya mı yada bir kaba suyu doldururum anlatır dökerim bu suyun alıp gittiği gibi sıkıntım onunla aksın gitsin diye ") rahatliyo insan sende dene ")
tarafından
Deneyeceğim canım çok saol
0 oy
tarafından
Teşekkür ederim size 
0 oy
(83 puan) tarafından
Ruyayla amel edilmez ama bende ruyalara inanirim hayr olsun insallah
0 oy
tarafından
Benim rüyamda annemlerin evine yağmur yağıyordu heryerden sular çıkıyordu . Anneme anlattım bolluk bereket dedi. 1 ay sonra annemler yeni ev aldılar. Hayra yor hayır çıksın.

İlgili bir soru bulunamadı

374,641 soru

11,205,289 cevap

34,507 kullanıcı

...