0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (1,343 puan) tarafından
Kızlar ilk 2 bolumu izledim bir de sezon finali denk geldi. Cok begendım ama pazar akşamı olunca devam edemedim. Nasıl bir finaldi o nasıl bi final şarkısıydı yaa gece yarısı tarumar etti beni. Kızce gece emmeye uyandı oyle denk geldi. Sizce Ilgaz ı Ceylin in annesi mi yoksa Cınar ın arkadaşı mı öldürdü? Cınar niye hapse girip çıktı? Bilen varsa aydınlatır mısınız bu garibi :))) 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çınar ceylinin babasını öldürme suçu ile hapise girdi ama tabi ki o yapmadı çınarın arkadaşı öldürüp çınarın üzerine attı cinayeti ama çözüldü çıkarttılar hapisten. Ilgaza gelince bence ceylinin annesi öldürdü ceylin de annesi içeri girmesin diye suçu kendi üstlendi büyük ihtimal. Çünkü ceylinin annesi hala çınarı akladılar o yüzden saldırılar diye kafasında kuruyor. Ruh hastası kadın. Tam mutlu oldular derken öldürdüler savcımı. 
tarafından
Evet yakışan onlar da pars savcı ve derya savcı da çok iyi.
(1,343 puan) tarafından
Pars savcı da cok tarz da. Derya savcı bu futbolcunun karısı değil mi? Tavuguma falan kışt demedi ama sevmiyorum o kadını ben :)
tarafından
Evet Caner Erkin'in eşi. Ben de normalde sevmem ama dizide iyi baya.
(1,343 puan) tarafından
Yaa sozum yanlıs anlasılmasın ama travestiye benzememiş mi? Ceket meket bi tuhaf olmus.
tarafından
Yani bakış açısı canım. Ses tonu evet biraz sert çıkıyor ama kadınlara takım elbiseyi çok yakıştırıyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ooo çok karışık kız hangisini anlatalım. Serdar Ceylin in babası zaferi öldürdü çınarın üstüne kaldı sonra çınar aklandı. 

Ceylin le Ilgaz boşandı. Zaferin cesedini Ilgaz in babası ortadan kaldırmaya çalıştı ama Serdar arabasından aldı gömdü falan falan.

Sonra Ilgaz la Ceylin düğün yaptı derken Ceylin cinayet zanlısı oldu. Ama sanki Ilgaz i degilde ilgazin babası metin i gül öldürdü gibi geliyor bana. Ceylin ilgaz i öldürmez bence. Karıştırdı bıraktılar Eylül e kadar bekle dur şimdi 
(1,343 puan) tarafından
Bence de canım Ceylin oldurmez Ilgaz ı. Yalnız Ilgazsız olmaz ki bu dizi nası olacak bakalım :((
tarafından
Ilgaz ölürse izlemem ve çoğu kişide izlemez. Bence metin suçlu olduğu halde cezaevi ne girmediği için gül kaldıramadı onu öldürdü. Eren de babası öldüğü için Ilgaz a nasıl kıydın diye soruyor. Yani ne bileyim en azından ben metinin ölmesini tercih ediyorum :)))
(1,343 puan) tarafından
Hmmm mantıklı canım ben izlemediğim için detay bilmiyorum ama izlicem yeni sezon baslasın. Ellerine sağlık canım merakımı giderdin.
tarafından
Ahahahah afiyet olsun dermişim :)). Ne demek cabimara buldukça YouTube dan izle yine daha detaylı olur
(1,343 puan) tarafından
Fırsatım yok canım benim o yuzden sordum ya size hazıra koniimm dedim :)) Artık Eylül de cekirdek cay baslarız :))  Tabii kızım ne kadar izin verirse :)))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 366 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Susam (4,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde hzltn (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eliffftan (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 324 göst.
10 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,641 soru

11,364,536 cevap

34,841 kullanıcı

...