0 oy
1,161 göst.
Diğer kategorisinde (3,151 puan) tarafından
Ya bikac gundur cok canim sıkılıyor. Yeni tasindik 3 4 gun oldu ancak yerleşiyoruz. Karsi dairemizin yaninda bi abla var eslerimiz is arkadasi oncedende tanisiyorduk ama evler uzakti suan lojmanda ayni kattayiz. 2 kizi var biri 9 biri 7 yasinda cok simariklar benim buyuk kizda 2.5 yasinda cok seviyo onlarla oynamayi butun gun kapida onlarla eve girmiyor. Kadinda surekli kucuk kizima (3 aylik) bu cocuk ac hep agliyo doymuyor bu ben bilirim sem yerles buna mama baslayalim diyor patikli don giydiriyom yok bunu giydirme bebek gerinerek buyur bu sıkar çocuğu diyo yok bu usuyo giydir bunu diyo zaten uzun kollu ve yelek giyiyor altindada kilotlu corap ve pijama oluyo daha ne giydircem acaba bide izmirdeyiz hava asiri soguk degil kizimin sol gozu 1 2 aydir capak yapiyo yesil yesil akiyo yapis yapis kac dr goturdum kac damla kullandim gecmedi sut damlat gecer diyo 1 2 kez denedim gecmedi hala yaptirmaya calisiyor. Suan kendi ilac damlasi var zaten yine. Guzellikle kibarca diyorum yok usumez giyinik yok karni tok kilosu yerinde dr normal diyo yeni emdi vs diye anlamiyor gecen islerim var diye biraz aldi bebegi oyalamak icin corba vermis biraz kasikla nasil istiyor diyo bide biraz daha gecsin ek gidaya basla sen buna cok obur diyo 3 aylik daha cinlerim cikti tepeme. Kirmak da istemiyorum ama anlamiyor kaynanam uzakta diye seviniyodum kaynana cikti basima.

20 Cevaplar

0 oy
(251 puan) tarafından
Bi gün bi tersle anlasın herşeye karısılmayacagını 
(3,151 puan) tarafından
Ya kapi karsimiz kirmak istemiyom bide eslerden dolayo devamli yuzyuze bakiyoz kibarca diyom anlamiyo 35 yasinda kadin 11 yas buyuk benden 2 cocuk buyuttu diye ben bilirim diyo benimde 2.kizim ilk degilki kendomce tecrubelerim var benimde.
(251 puan) tarafından
Tabi ki çok haklsın onda işe yarayan şeylerin senin evladında yarayacağı ne malum herkes kendi çocuğunun huyunu suyunu bilir cins kadın neyse sabret bakalım biraz daha zorlarsa şansını seninde var bi sınırın kendi bilir
(3,151 puan) tarafından
Aynen hakliain en son oyle olcak. Aslinda basta mesafeliydik ama karsi karsiya tasininca benim kizla onun kizlar sabahtan aksama kadar birlikteler cok iyi anlasiyorlar haliyle mesafelerim kırılıyor bu yuzden oda kendince yuz buluyor.
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Kırmaz san olmaz ki herkes işine baksın yeter  de ben hayatta bırakmam çocuğu başkasına yaptigin çok hata bugün çorba verir yarın başka bi şey  açık dille yaptığın hata sevmiyorum karisio durma demelisin hayır demeyi öğrenmen lazım 
(3,151 puan) tarafından
Oylede eslerden dolayi devamli ic iceyiz bide kizim onun kizlarini cok seviyo mesafe koycaktim bastan ama cocuk firsat vermiyo hic. Onun kizlarida oyle bizimkide. Bilmiyom
(12,777 puan) tarafından
O zaman kibar dille o aç değil merak etme diyosun ama emin ol annesiyim bılirim diyecen yoksa böyle devam edecen
(3,151 puan) tarafından
Aynen haklisin.
0 oy
(3,532 puan) tarafından
Bebeğini kimseye emanet etmemeliydin..... kaynana gbi herşeye karisiyo  dur demelisinn
(3,151 puan) tarafından
Emanet etmek degil zaten kapi karsisi oldugu icin aldi seveyim 2 dk sen isini gor biraz dedi bende nerden bileyim boyle birsey yapacagi aklima bile gelmezdi. Bile bile zaten gondermezdim bugunde istedi mesela vermedim yine biseyler yedirir diye ama kibarca soyleyince anlamiyo kırıcı olma sansim da yok esi benim esimden rutbeli çünkü asker eslerimiz lojmanda kaliyoruz.
0 oy
(320 puan) tarafından
Seni anlıyorum canım kırma yinede yüz yüze bakıyorsunuz dert yan ona işte de benimde eski evde komşu vardı herşeye karışırdı nefret ederdim de sanki ben bilmiyorum de yani hem laf sok hem kırma eşlerden dolayı mecbur bakıcaksın birde karşı karşıyaymış ev Allah kötü ğün vermesin eşin ğörevdeyken acil birşey için en azından biri olsun 
(3,151 puan) tarafından
Aynen valla oyle konusturmuyo ki oturuyoz mesela hep konusuyo tam ben konuscam lafimi kesiyo yine konusuyo yada baska llafa geciyo sinir oluyom. Bende ne anlatsa hihi aynen evet yani bencede diyom artık.
(320 puan) tarafından
Ahh ahh daha çok karşılaşacağız bu sorunlarla:/
(3,151 puan) tarafından
Hic sevmedigim insan tipidir. Dinlemeyi bilmeden hep konusan ve herseyi kendisi biliyo sanan insanlar.
(320 puan) tarafından
Onlarsız asla askeriye hayatı düşünemiyorum kuzum hahahhaha:)))))
(3,151 puan) tarafından
Dogru dedin valla hepsi oyle :)
0 oy
tarafından
Bence karismamasi konusunda uygun bir dille soylemelisin 
(3,151 puan) tarafından
Uygunca söylüyorum anlamiyor ki. Dr kilosu guzel mamaya gerek yok doyuyo dedi diyorum yok ben bilirim ac diyo. Usuyo bu diyor yoo ustu giyinik yeterli diyom senden aliyo srn ince giymissib digo.
tarafından
Ûfffff boyle insanlar yok mu valla deli olma sebepleri dur benimde bunlari duymama az kaldi kalp kiramam da ne yapacam bilmiyorum ki
(3,151 puan) tarafından
Valla yaa ilk kizimda kaynanamin evinde dogdu 1 yasina kadar ne cektim neler neler yedirdi o giydirdi elimden aldi resmen cocugu sahiplendi izin alarak sever olmustum o derece. Simdi cook uzakta oh bunu rahat buyutcem diyodum bu kari da onu hic aratmiyor.
tarafından
Kapiyi acma bosver oyle oyle cekilir
(3,151 puan) tarafından
Insallah zaten cagirinca filan gitmemeye calisiyorum mecbur kalmadıkça bahane uyduruyom bende cagirmiyorum eve cocuguda vermiyom isteyince yine biseyler yedirir diye. Ins zamanla anlarda cekilir.
0 oy
(2,047 puan) tarafından
İşin de olsa gücünde olsa 2 aylık cocugu nasıl bi başkasına emanet edersin ya koy tavrını ne demek kırmak istemiyorum şuan cok üzüldün ki yazdın buraya çare arıyorsun sen annesin bebeğine zarar gelmesini istemezsin buna engel ol alma evine bu kadar basit
(3,151 puan) tarafından
Emanet etmek degil evime gelmisti naptin siye cocuk durmuyodu ben seviyim biraz sen isini yap dedi gecti karsiya neyse dedim napabilir ki aklimin ucundan gecmedi yoksa birakir miydim ki bugun yine istedi vermedim uyuyo dedim bida vermem de zaten. Tavrimi da kibarca belli ediyorum isine gelmio anlamiyor. Sert de diyemiyorum eslerimiz asker onunkisi esimden 1 kademe yuksek eslerimize yansimamasi icin sesimi cikatamiyorum fazla.
(2,047 puan) tarafından
Canım benim eşimde asker anlıyorum seni ama onların iş ilişki si seni tedirgin etmemeli  hadi dokundu cocuga verdiği kim verecek hesabını senin için yanacak sadece
(3,151 puan) tarafından
Aynen dogru diyosun insallah anlar yaa mecbur olmadikca gitmiyorum zaten evine isim var deyip cocugu sorup duruyolar kari koca bebege bayiliyolar istiyolar hep sevmek icin uyuyo diyom gelsin evimde sevsin gitsin cok istiyorsa.  Dun abartisiz 11 kere filan sormusturlar ikisi bebek uyandi mi uyuyomu diye.
(2,047 puan) tarafından
Yani cok bebek sevıyorlarsa yapsınlar bi tane daha :) sen en iyisini sadece böyle uzak dur canım allah muhafaza neler duyup görüyoruz 1 dk gözünü ayırma işini gücünü bırak kalsın ama bebeğin kenarda kalmasın
(3,151 puan) tarafından
Aynen haklisin zaten oda yolunu yapiyor gibi sanki istiyo coxuk yada olmuyormu bilemem. Kucuk kizi 7 yasinda diyo bi 40 yasinda yapsam oo ne sevilir o hepimiz bayiliriz ona kizlar deli olur filan diyo istiyo heralde cocuk yapsin sevsin napayim.
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Onu kırma bunu kırma iyi ya çorbayı dayansın cocuga o kim oluyo umrumda bile olmaz valla
(3,151 puan) tarafından
Oyle de iste keske o kadar kolay olsa sert konusamiyorum eslerimiz asker onun esi 1kademe yuksek esimden konu onlara yansir diye cekiniyorum uygunca soyluyorum anlamiyor. Mesafeliydim 1 senedir zaten ama kapi karsilikli oturunca cocuklar hep birlikteler onlar bizde benimki onlarda oynuyolar mesafe kiriliyor.
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Yüz verme canım. Bu bebek benim onunla ilgili kararları ben veririm de. 
(3,151 puan) tarafından
Ya oylede diyemigorum iste esine derse diye eslerimiz asker lojmandayiz. Onun esi 1 kademe yuksek esimden konu onlara yansir diye ckiniyorum.
(7,935 puan) tarafından
Hımmm haklısın ca nım kocasını bire bin katıp kışkırtabilir
(3,151 puan) tarafından
Aynen o var ins duzelir ya herkes haddini bilse keske.
(7,935 puan) tarafından
Evini yerleştirince bebeğine daha çok zaman ayırırsın canım alamayınca aç maç demekten vaz geçer. El kadar çocuğun ağlama sesinden gürültü oluyor diye rahatsız olmuyordur herhalde
(3,151 puan) tarafından
Yok canim o konudan eminim kendide 2 kiz buyutmus onla ilgili sorun yapacagini snmiyorum ki bizim blok full cocuklu sadece bikac daire var cocuksuz onlarda yukarda cok. Geneli bebekli cocuklu.
0 oy
(119,338 puan) tarafından
Vallahi sana resmen kaynanalik yapıyo iyice ni terslemen lazim ipin ucunu kacirma bak snr cok bunaltir seni
(3,151 puan) tarafından
Aynen valla artik kendimden suphe etmeye basladim acaba emziripte gunde 1 kere mama versem mi diye.
(7,935 puan) tarafından
Canım doymamış olsa ağlar. Onu terslemesen de dediklerini yapmak zorunda hissetme. Haklı olabilirsin ama ben böyle düşünüyorum de kibarca
(3,151 puan) tarafından
Aynen cokta uslu aslinda gaz problemi bile fazla yok masallahi var sadece ilgi sohbet istiyor cok hep konuscan onla oynucan aglamiyo o zaman. Ee bende tasinma yuzinden is cok diye oynayamiyorum onla oda agliyo hep buda tutunmus ac usuyo bilmem ne derdini biliyom onun ama kari anlamiyo iste. Ins duzelir.
0 oy
(98 puan) tarafından
Muhattap olma birak. Ne derse he aynen dogru diyorsun oyle de geç. Evine gir cikma 
(3,151 puan) tarafından
Bende oyle yapiyom zaten sohbet ederkende konusturmuyo lafimi kesiyo baska lafa atliyo artik konusmuyorum. O ne anlatsa hihi aynen yani evet filan diyom o kadar :)
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Biraz mesafe koysan karışmaz belki. 
(3,151 puan) tarafından
En basindan koymustum biz 1.5 senedir tanisiyoruz ama evler uzakti mesafeliydik lojmana girince karsilikli olduk ve onun kizlari benim buyuk kiza hasta brnimkide onlari cok seviyo diplerinden ayrilmiyo hep kucaklarinda bana bile gelmiyo disarda onlarla oynucak diye. O yuzden mesafelerim kırıldı biraz.
0 oy
tarafından
Yani aslında ben samimiyet severim ama cok şıklık tez ayrılık getirir sözunede kulak asarım yani benden yaşça büyük bi komşum olsa bana yardımcı olsa akıl verse bu beni mutlu ederdi ama çocuk konusunda her şeye karışması sinirimi bozardi bende olsam bende kızardım bi ara yine öğüt verirse ona deki yol cnm herkesin büyütme şekli farklı ben annemden böyle gördüm böyle büyüdüm çocuğumuda öyle büyütürum de
(3,151 puan) tarafından
Aynen normalde bende nasihat severim sonucta oda 2 kiz buyutmus benimde 2 kizim var ayni yollardan geçiyorum. Ama cocuk yapilari farkli onunkisi cok tombalakmis bebekken hep aglarmis benim bebegim masallah gaz sorunu bile yok denebilir. Ilk kizim da asiri vardi mesela cok uykusuz kaldik aylarca bunda hic uykusuz kalmadim daha 2 kardes bile birbirinden farkliyken kaldiki baska cocuklarla kiyaslamak yanlis bana gore.
tarafından
Yok canm çok haklısın arkadaşlarında dediği gibi hayır demeyi öğrenmelisin bunun üzerine yotubede çok güzel videolar var tavsiye ederim
(3,151 puan) tarafından
Gercekten mi bununda videosunu cekmisler mi hemen bi bakiyim sagol :)
tarafından
Sende sağol cnm izleyince haber ver olur mu
0 oy
(193 puan) tarafından
Kızın kucukmus daha sürekli çıkarma çocuklar uyyo filan de çok yüz wermezsen konuşamaz zile basmayın de 
(3,151 puan) tarafından
Zaten ziller suan calismiyor bina yeni eksikler var. Kapiya vuruyolar ama gunduz onun kizlar okuldayken bile benimki agliyo oraya gitmek icin cikiyo kapilarina vuruyo yoklar diyom inanmiyo cok seviyo onlarla oynamayi 2.5 yasinda ilk defa boyle disari cikip cocuklarla oynamaya basladi o yuzden eve girmiyo onlardan ayrilip.
0 oy
(986 puan) tarafından
Almışsın başına belayı bacım. Sınırlarını ihlal etmesine izin verme. Yoksa hasta olursun. Bu arada çapak olayı masajla geçiyor canım. Youtubeda yaz bebek göz masajı diye çıkar. 
(3,151 puan) tarafından
Sorma ya kizim yuzunden koydugum mesafe alt ust oldu resmen. Deli olcam. Bi bakayim canim cok sagol kac cesit damla kullandik kac dr gordu gecmiyo gozunde sorunda yok enfeksiyon kanal tıkanıklığı vs ama niye gecmedi anlamadim 2 aydir var.
0 oy
(6,825 puan) tarafından
Bnm bebeğim de üç aylık bişey vermeye kalkisanlara bile tartışırken bnce dikkat et kabiz olur alerjisi olur snden gizli bişey verir demez sana sıkıntı olur bu bebek gözden sakinmaya gelmez bnce dikkat et bnce 
(3,151 puan) tarafından
Cok haklisin gerçekten ya dokunsa etse alerjisi olsa anlamasam nolur aklim gitti o oyle deyince bide.  Sureklide diyo su veriyon mu su ver buna hadi su yine masum arada 1 2 cay k vermistim bende ama corba nedir.
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Canım anlattığın olayları aynı kaynanamla yaşadım bana yapma diyor ama kendi yapıyor. Bide geçen akşam msafirim gelicek diye karşı komşum almıştı bazen alıyo arada işim olduğu zman durmadiginda sen kalk çayla bisküvi ezip vermiş çocuğa içim içimi yiyo kırmamak için ama bişey diyemedim sadece biz ek gıdaya gecmedik daha dedim ben vermiyorum dedim anlamıştır herhalde ne demek istediğimi. O gün bugün vermedim henüz daha yeni 4 aylık oldu bide. 
(3,151 puan) tarafından
Ya cok kotu insanlar herseye muhalefet. Benimki daha yarin 3 ayi dolduracak bide corba nedir. Su veriyodu bazen hadi neyse su masum yine diyodum ama olmaz boyle simdi hep soruyo bahne uyduruyom vermemek icin.
0 oy
tarafından
Tam vurmalık normalde pimpirik değilimdir ama böyle şeylerden nefret ederim insan başkasınn çocuğuna böyle rahat davranmamalı ya ne kadar samimi olursan ol ne kadar yakını olursan ol hoş şeyler değil biz milletin bebeğine dokunurken çekiniyoruz elalemin bizimkilere yaptığına bak ya vururlar ya yedirirler ya altını açarlar tövbe ya
(3,151 puan) tarafından
Valla ben baskasinin cocugunu bile izin alarak kucagima alirim annesi kizar istemez diye 2 laf soylerim opmeden birakirim bunlar rahat cok kotu oldum yaa. Ilk kizimdada kaynanam hep yediriyodu sinirden aglamistim aylarca.
tarafından
Aynı durum bende de kafasına göre görümcem yeni doğan bebeğimi emzirmeye çalışmıştı kayınbabam 2 aylık bebeğime üzüm vermişti çatlamıştım sinirden
(3,151 puan) tarafından
Oo benimki erken dogmustu 1 ay kuvozde yatti cikti. Kaynanam kuymak yediriyodu hergun kac kere ne kavgalar ettim ağladım yok. Hatta kaynanam meme vermis emcekmi diye cocuk istemedikce zorla sokmus agzina kendi dedi bide bana deliye dondum. Rahat ettim uzaktayim diyodum bu kari cikti basima.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım kırıp kırmamayı düşünme ama cevap verirken açık ve net konuş. Öyle açıklama yaparak bildiğini göstermeye veya onu ikna etmeye çalışma. Bu şekilde beslenmesi gerekiyor böyle giyinmeli gibi en olmadı dr takibindeyiz dersn
(3,151 puan) tarafından
Diyorum dr gordu kilosu normal mamaya gerek yok doymasa kilo almaz deniliyor diyorum gunluk bez sayisi da iyi diyorum anlamiyor ki. Doymasa geceleri uyumaz diyom masallah geceleri hic uykusuz kalmadim daha dogdu dogali. Ac bebek uyurmj benimkisi gunduz uyumuyor fazla cunku oyun istiyo hep.
0 oy
tarafından
Sen bugün kırmaya korkarsın yarın o seni çatır çatır kırar. Mesafeni koyar mısın. Yoksa yarın evliliğinede müdahale eder. Benden söylemesi. 
(3,151 puan) tarafından
Ugrasiyorum ama nafile kizim 2.5 yasinsa ilk defa disari cikip cocuklarla oynuyor arkadas ariyo kendinde daha once oturdugumuz yerde ne disari cikcak yer vardi nede çocuk tek buyudu cocuk gormeden. Simdi eve sokamiyorum burda alan musait etraf cocuk dolu hapisten kacmis gibi cocuk eve girmiyor onlari istiyo hatta onlar okuldayken bile agliyo kapilarina vuruyo acsinlar diye.
tarafından
Sinirim bozuldu :/
(3,151 puan) tarafından
Hic sorma bi yandan diyorum cocugum icin guzel egleniyor gelisimi icin iyi çünkü cok pasif pısırık bi cocuk utangac yanindan biri gecse kucagima atliyodu evde buyudugu icin yabaniydi. Simdi acilmaya basladi 2.5 yasinda konusmuyo hala sadece anne baba aba dede filan diyo. Anneyi de bi cocuktan duydu da sonra demeye basladi.
tarafından
Bak senin kaleni ele geçirmeye başlamış kendin aktif olacaksın çocuklarını sen eğlendir yoksa kadın seni hiçe sayıp haddini aşar iyi niyetli olsaydı mesafesi olurdu bu nedir ya görmüş geçirmiş biri olarak diyorum ki okadını kocan evde iken eve alma tel ararsa açma küsüyor mu hiç umursama çocuklarını al sen gezmeye götür parkta saklambaç oyna konuş ama o kadına bırakma!
(3,151 puan) tarafından
Aynen haklisinda kizim ben buyuk oldugum icin istemiyo iste sıkılıyor benden hemen.  Ama bi yerde cocuk gorsun nasil srviniyo oynamak istiyor ee onun kizlarda rahat vermiyo benim kiz dunden razi ayrilmiyolar hic cocuklar.
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Terslemezsen daha cok boyle basini eksitir
(3,151 puan) tarafından
Oylede hep benden yasca 10 11 yas buyuk hemde eslerden dolayi cekindim. Kibarca diyorum ac olsa uyumaz ustu giyinik fazla giyse terler diyom yok anlamiyo. Sut damlat deyip duruyo gozune yapmiyorum artik 1 2 defa denedim gecmedi soruyo uapiyon demi diye hehe yapiyom ama gecirmiyo oda diyom.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 483 göst.
20 Haziran 2020 Aile kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu

380,043 soru

11,376,392 cevap

34,861 kullanıcı

...