0 oy
579 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (202 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hiç biriniz derdimi anlamamışsınız. Burda böyle devam edin. Dertleşecek insan yok eleştirecek insan var belli ki burada. 7 aylık hamile, üstelik depresyonda, kendinden de herkesten de nefret eden bir kadına çok güzel moral vermişsiniz. 

30 Cevaplar

0 oy
(1,896 puan) tarafından

ben pandemide evlendim her yer kapalı zaten tatil balayı filan yapmadık eşimle gidip gezdiğimiz yerler oldu yazın hiç dert etmem böyle şeyleri kimseyle de kendimi kıyaslamam. mutsuz olmak isteyen 5 yıldızlı bir otelde de mutsuz olur dört dörtlük bir düğün yapılsa da mutsuz olur. mutlu olmak isteyen de her şekilde güzellikleri bulur çıkarır. Instagramda "biz çok eğleniyoruz" görüntüsü veren insanların iç yaşamını da hiç bilmiyoruz ben eşimle koltukta uzanıp bir film izleyip güzel bir çay demlediğimde bile çok mutlu oluyorum :) 

-Reklam-
0 oy
(3,950 puan) tarafından

Bu kadar uzun yazmayin valla okuyamiyorum :)

Biri kisaca ozet geciversin bana:D

(2,507 puan) tarafından
Üşengeçlik seviyem hahaha :)
(3,950 puan) tarafından
Kendi yazdigima bile bakmiyom ben bazen ;))
0 oy
(7,124 puan) tarafından
Adamlar balayına göndermiş ve sen hala memnunuyetsiz misin?
0 oy
(473 puan) tarafından
Kimse sizi tatile yollamak zorunda değil. Kazanıp kendiniz gidin. Diğer çocuğa yapar size yapmaz o onu ilgilendirir sizi değil. Siz de farklı bir yere gitmişsiniz beğenmemişsiniz akraba görmenin neresi tuhaf. Bebekle tatilin hiçbir alakası olamaz. Kendinizi buna şartlarsanız eğer keyif almazsınız yaşadığınızdan. Ben düğünü masraf çıkmasın diye kendi isteğimle eşimin köyünde yaptım geçen yıl ve kayınvalidemin evinde kaldım 4 gün eş dost herkesi ziyaret edip herkesin gönlünü alıp evimize geldik. Allah nasip etti hamile kaldım ama 4 aylıkken kaybettim bebeğimi ömrü o kadarmış üzüntüden kahroldum. Ben de tatile gitmedim tüm gebeliği evde dört duvar arasında geçirdim yatarak. Bir kez olsun şikayet etmedim ve sonucunda bebeğimi kaybetmeme rağmen bunda da bir hayır vardır diyerek şükrettim varlığıma. Lütfen bunları düşünüp kendi kaprislerinizin aşırı saçmalığını çıkartın aklınızdan. Fazla saçma sorunlar bunlar sorun bile değil adeta aksiyon arıyorsunuz. 
0 oy
tarafından
Nr oldu yine
0 oy
(9,247 puan) tarafından
Postu degıstırmıssın ama az cok anladım ewlendim eşimi uc gün sonra göreve cagırdılar.1 ay sonra hamıle kaldım beyfendının verdogı tatlı sozu havada hala. İzne cıktık memleketine gittik pandemıden hamelolıkten ewde oturan Esra ordada evde oturdu 2. İzinde tatil dedi ondada memleket e gittik gene aynı terhane ... Şimdi ne mi oldu cocugumla mutluyum verilmeyeni almaya calısmıyorum.

Karsımdaki eşimde olsa o verdiği sözü tutmadıgı anda itibaren gözümden düştü. 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Ben hiç bir şey anlamadım balayına ne zamn gitmeliyiz diye başlık girdim düğünden sonra yazcaktim altındaki açıklama bambaşka birşey yorumlar çok ayrı bir şey hiç bir şey anlamadım 
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Postu sil kardeş rahatsız olduysan 
0 oy
(225 puan) tarafından
Konuyu çok anlamadim ama bebekte planlı yapılan şeylerin arasında oncelikle o zaman balayına yapsaydınız sonra bebek 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Eekonu ne hic bisey anlamadim.sanirim silib tekrardan yazilmis.

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 736 göst.
0 oy
36 cevap 989 göst.
21 Temmuz 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,601 göst.
15 Mart 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekkk (10,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,479 göst.
15 Şubat 2019 Tatil-Seyehat kategorisinde eliflii_g (103 puan) tarafından soruldu

383,313 soru

11,471,920 cevap

35,076 kullanıcı

...